Shortstoppod van hatiban vagy kifuttatod?
Zabás egész héten túlteljesítünk mkit,nem csak tennap :D
Shortstoppod van hatiban vagy kifuttatod?
Zabás egész héten túlteljesítünk mkit,nem csak tennap :D
Itt profi traderek vannak, mindent űberlünk :))
Tegnap is túlteljesítettünk mindenkin! Ma is! MIért kell mindig szélsőségesnek lennünk? szerk: lassan meg se lep a Magyar Gárda!
http://stooq.com/notowania/?kat=i3&sort=6
Bár innen lehet nagyot zakózni!
Tökömért van ez a kavarás! Egy seggel ülni, két lovat?= Mutyiland!
Hazai piac európa tetejére is állt, nem aprózzuk :)
Komolyan, én sem hiszem el, hogy sehol nem tudunk ellenállni egy kis emelkedésnek! Rossz kurvák vagyunk lefekszünk egyből egy-két pozitív hírnek! :) /Miközben a hazai gazdaság romokban/ Ez van, ha gumi nélkül történnek a dolgok, egyből megfertőznek :) !
Minden indikátor a a maxon, majdnem minden papírnál, napi felbontás alatt legalábbis!
Legjobb jel a shortok nyitására: Vége! Tényleg vége?
persze, hogy beszámít mindkettőbe, csak arányok másak, lásd pl egis :) A BUX hati az a buxhoz tartozik, bumix egy totál másik index, más papírokkal és súlyozással.
Azóta észrevettem, hogy az FHB, Fotex, EMASZ, PANNERGY, SYNERGON és a TVK is mindkettőben szerepel!
OK, hogy nem kizáró ok, de akkor mindkettő értékét változtatja is? Csak a HATI és a BUX kapcsolata miatt? HATI a BUMIX-al nincs kapcsolatban?
mindkettőbe tartozhat, a két tagság nem kizáró ok.
sok stop lenne 17k felett az tény,de sztm az előző csúcsnál is :) már most 15800 felett vagyunk, tehát réssel 16k :) Ma adtam még hatit ja... :)
Azt tudja valaki, hogy hivatalosan a RÁBA most hova is tartozik BUX v. BUMIX?
Mert mindkettőben benne van a BÉT lapján: http://www.bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/buxindexbasket
Vazz meglesz 4 nap alatt a 2000 pont,.....szó volt róla hogy pattanunk,de arról nem új csúcsra megyünk :D
Holnap réssel át 15800 buxon,eszem****om megáll....ellenállás meg sehol.
Kellemes pihenést,rá ne nézz a piacra az idő alatt,hatiban nyomod még a shortbővítést? :D
kezd egy kicsit drága mulatság lenni ez a felfele kör :)
Holnap vágunk még egy réssel felfelé nyitós bazi nagy gyertyát,ami a 4.lesz,így nem lesz őszinte a mosolyom....
:)) az tényleg kemény. :)
Még megvan a shortom, de 2k-t valahogy csak tudok finanszírozni :-)
Magasabbról tudok majd nyitni :-)
reggel még nem vigyorogtál kis short záró... Én holnapra tettem be 200fölé visszavonásig, de kicsit meglepődtem ,hogy leteljesült. :)
pár konti leteljesült 200felett. prompt long fedezet