Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

ez meredek

#864440 TrendMan Előzmény: #864439

Én nem látok itt technikát.

Találgattam, hogy lehetett egy jobb kanyarban így felkenődni arra az oszlopra.

ez meredek

#864439 Koffein

amikor eszetlenül tolja a hülyegyerek, mint a bolond a kertkaput oszt nem adja ki...

ez is egy szép sztori...…

#864035 Koffein

ez is egy szép sztori... csak nehogy megelőzzék, mert csak ez az egy maradt neki, otthon papucs, munkahelyén baszogatja mindenki, még a portás is, csak az úton tud oktatni, habár azt is szarul csinálja, mert balesetet okozott...


Winkler felmondott

#864034 Koffein Előzmény: #864016

elvileg a tc tv megy tovább, csak az újságot hagyja ott... majd meglátjuk, mi sül ki belőle..

re

#862647 Ibiza Előzmény: #862644

megtaláltam.

Országút,verõfényes napos száraz idõ,44-es út-115-120kmh csendes haladás, elöttem teherautó kb100kmh- szembe jön egy másik kamion még messze, nem gyorsan- kevés gáz kb 130kmh elõzés-

EGYSZER CSAK!! a szemben teherautót szélesen elõzi egy Audi8 sebesen halad-gondolom mindjárt észrevesz kis fékkel visszamegy a helyére.Nem megy, padlógáz-én is vissza4 padlógáz-

Egy hatalmas szívdobbanás érzem az adrenalint a kisújjamtól a fejem búbjáig.

Az Idõ megnyúlik mint Dali képein,lelassul a világ, mindenre van idõ,látom az ölyvet az út melletti oszlopon,még 5méter 4-3-2-1-látom egy kigyúrt kopasz majom vezeti az autót,piszkosul kerekíti a szemét nyakát nagyon behúzza látom fél,fülében arany fülbevaló fehér dzseki fekete póló,nyakában vastag aranylánc nem néz rám.

kicsit mosolygok én nem félek,miért nem pedig kellene,már érzem megvan a dolog ha ijedtében nem fékez a mókus,jól van már alakul kb 20cm még 5 összehoztuk megvan

A szembejövõ teherautó soförjével összevillan a szemünk,õ már szemtanú akart lenni kicsit talán csalódott szemrehányást érzek a szemében "elrontottad" pedig irígykedtek volna a haverok a presszóban.

Visszaáll az idõ a szokásos mértékegységre,megint egy ölyv a másik szebb volt,szép a világ boldog vagyok még tart az adrenalin löket.

re

#862644 Ibiza Előzmény: #862613

teljesen egyetértek, de néha érezni kell a kockázatot a harcot.
Mondom ez egy módosult tudatállapot, mindent látsz. tényleg.
Látod a parkoló autókat a tükörben a szemeket a kerekek állását, a járdán a kutyát sétáltató csajt meg egy jóseggű szőkét.
Ha sokat vezetsz akkor tudod nem csak az a vészreakció ha tövig nyomod a féket és becsukod a szemed, sokaknak sajna ez az.
Akkor van baleset ha valaki nincs kész erre a dologra és csak úgy belevág.
Versenyeztem városban úgy is, hogy szemerkélt az eső, csúszott mint a fene, 2-3 lépést előre láttam.
Mondom teljesen egyetértek, nem jó és nem is szabad, mert nem csak a saját pöcsödet veszítheted el..
A versenypálya nem ad vissza ilyet.
Valamikor volt egy novellapályázat oda írtam egyet ami valós történet, ott sikerült elég jó megfogalmazni.

re

#862616 matgab Előzmény: #862613

én is így gondolom. Ezek az emberek abba nem gondolnak bele, hogy lehet épp egy mazsola, vagy egy anyuka, akinek elkezd hátul sírni a gyereke. De a videon is látszott, hogy van olyan jelenet, ahol egy autónak vissza kellett sorolnia, mert ő jófej volt és visszament, de igazából már ez balesetveszélyes helyzetet teremhet.

Valamint bármelyik autónál lehet egy durrdefekt vagy akármi.

Át lehet menni a pirosan villogó vasúti jelzőlámpa alatt is és 10-ből 9-szer semmi nem fog történni, akkor sem, ha becsukom a szemem az áthaladás előtt 5 mp-vel...


re

#862613 Spade Előzmény: #862561

igen ilyenkor tényleg lelassul az idő, de azért nem uralhatsz mindent, Városban közbejöhet egy mazsola bármely irányból, bicajos keresztbe vagy egy részeg vagy a kettő együtt, autópályán meg egy őz szarvas fácán ,múszakihibás-defektes kocsi egy kis sóder fröccs amit elszórt egy teherautó előtted vagy olajfolt vagy egy tolató baromarc, előtted satufék mert a csaj megharapti kicsit dicket szopás közben, vagy egy rossz irányban roszkor behajtó mazsola, sebességet mérő rendőr (ami szinte bónusz probléma, de aminél akár 5 évre ugrik a jogsi.és az hosszabb távon jobban tud fájni mint akár egy lábtörés) A lényeg h ezeket észre se veheted előre, így elkerülhetetlenek. H valami közbe jön annak kb 5% a valószínűsége tehár ez olyan mint 1:20 ellen orosz rulettet játszani. Ezért igaza van matgabnak h verseny pályán szabad csak csapatni.Ha azon kívúl akar valaki adrenalinhoz jutni az lombival hatizhat v certizhet garantált az adrenalin és a beszarás is :) különösen nagy mozgások idején.

Az az érdekes, h senki n…

#862598 KawaBazsy Előzmény: #862583

Az az érdekes, h senki nem mondta, h ne motorozzak, s nem is döntés volt, hanem egyszerűen csak nem érdekel a téma már annyira. Minden döntésben szerepet játszanak a gyerekek, s nem érzem jól úgy magam, h ők kimaradnak. Viszont mondtam a zasszonynak, h ha felnőnek, akkor veszek egy Harley Electra Glide Ultrát, s azzal bejárjuk Európát. :-)

:) igen, leszálltak a go…

#862583 Ibiza Előzmény: #862563

:) igen, leszálltak a golyóid családapa lettél, felelős vagy másokért nem csak magadért. ilyen az élet. felelős lesz a gondolkodásod, ha nem vagy akkor másoknak nem jó.
De ne aggódj lesz rosszabb is.
Amikor a fiad megveszi a motorját vagy nagy lesz a lányod és elviszi a motoros srác. Átéled azt amit a szüleid. :)

Az utolsót (a 15.-et) a…

#862563 KawaBazsy Előzmény: #862562

Az utolsót (a 15.-et) akkor vettem, amikor a fiam született, 2015-ben. Először még motorozgattam, aztán a következő évben alig, majd 2017-ben eladtam.

https://nepitelet.hu/motorok/triumph/sportosan_ele...

Úgy nem akarok szórakozni menni, h kihagyom belőle a családot, úgyhogy addig nem is veszek, amíg a kölköket nem tudom rajta vinni, az még pár év. A jó autót viszont értékelik, úgyhogy ezért lett V8, lesz cabrio (megint), ill. a fiam basztat, h vegyek egy 911 Porschet, mer most az a kedvenc. :-).

Idén egyszer motoroztam, kipróbáltam a villany Harley-t. Besza-behu élmény volt, nagyon keményet tol bárhonnan, kéne..