Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

francba a covid vakcináv…

#863305 matgab Előzmény: #863267

francba a covid vakcinával, ingyenes kriterápiát alanyi jogon mindenkinek!!

Még Michael Jackson is m…

#863199 Fornit Előzmény: #863197

Még Michael Jackson is molesztálná.

(amíg rá nem jönne a turpisságra)

Gondolkodtatok már azon,…

#863142 TrendMan

Gondolkodtatok már azon, hogy a szupermarket önkiszolgáló kasszájánál miért egy behízelgő női hang beszél a vásárlóhoz?

Miért nem mondjuk egy kedves férfi hang?

Hát az sem stimmelne szt…

#862982 matgab Előzmény: #862966

Hát az sem stimmelne sztem, mert akkor Indiában szerintem többen lennének, Nigéria meg nem hiszem, hogy az elmúlt pár évben ilyen döbbenetes módon szaporodna (márcsak az ottani egészségügyi állapotokat figyelembe véve). És Indonézia sem hiszem, hogy csökkenne manapság...

Jogos az észrevételed. G…

#862966 Koffein Előzmény: #862961

Jogos az észrevételed. Gondolom a mostani születés + elhalálozás alapján modellezték, a többi tényezőt nem vették alapul...

Hát ezt nem nagyon hisze…

#862961 matgab Előzmény: #862960

Hát ezt nem nagyon hiszem, hogy Indonézia meg Kína meg ezek ilyen drasztikusan csökkennének, míg Nigéria megháromszorozná magát.

Egyrészt -anélkül , hogy nagyon rasszisták lennénk- azt kell mondjam, hogy a globális felmelegedés nem hiszem , hogy az afrikai államok népességnövekedésének fog kedvezni. Inkább lesz ott éhínség járványok meg miegymás. Ha meg én tévednék és jóléti klíma alakulna ki és maradna a világ olajiparfüggő -ami szintén változhat és az odab@szna a niggeriek jólétének- akkor is képtelenek egy jól szervezett állam kiépítésére. Tehát ha jólét lehetne, akkor sem lesz jólét, csak nagyobb polgárháború, mert több pénzük lesz mivel lövöldözni egymást.

Harmadrészt, ha mégis maradna a világ az olajon és a klíma sem tenne be nekik és kultúrált államszervezetet lennének létrehozni azon a részen, akkor viszont nem csak Nigériában szaporodnának mint a nyulak, hanem a környékén mindenhol. Akkor meg azért rossz az ábra.


Egyedül vagy? Nem vagy e…

#862951 TrendMan

Egyedül vagy? Nem vagy egyedül. Úgy érzed, te vagy a legnagyobb lúzer a világon? Most kiderül, mennyire nem így van. Nincs kedved röhögni a szinglik vallomásain? Hát, az kár, mert kénytelen leszel.

Pár hónapja Jimmy Fallon amerikai tévés személyiség felvéste a Twitterére, hogy írjanak válaszokat a #whyamisingle (Miért vagyok szingli) kérdésre, hátha bekerülnek a műsorba. Mindez Valentin-nap előtt történt, de azóta is csak úgy záporoznak az ilyen jellegű tweetek, amelyek, hát, meglehetősen frappáns választ adnak a nagy kérdésre.

Mióta a gazdasági kényszer megszűnt, senkit sem nevelnek háztartásbelinek és a világ “szerencsésebb” felében minden nő és férfi karrierbe kezd, azóta minden korábbinál nehezebb párt találni – valószínűleg ez a legfontosabb oka annak, hogy Európában és Észak-Amerikában ilyen elképzelhetetlenül sokan élnek egyedül. A KSH például nemrég jött ki egy hajmeresztő interaktív (2016-os adatokat tartalmazó) grafikonnal, amelyből kiderül többek közt, hogy Magyarországon több mint 750 ezer nő és közel félmillió férfi él egyedül, gyermek nélkül. (Ez a teljes magyar népesség kábé 12 százaléka.) Nyugaton a helyzet ennél rosszabb: az amerikai lakosság kicsit több, mint fele élt egyedül 2014-ben. (Igaz, ebben az elvált gyerekesek is benne foglaltatnak.)

sors(olt) élet

#862407 Fornit Előzmény: #862402

"Mivel azonban a donorsperma nem olcsó (egy adag ár 500 és 1000 dollár, vagyis 150 – 300 ezer forint között mozog)"

Lassan tényleg megéri majd kirabolni a spermabankot :)))