Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

b

#862049 Bendeguz Előzmény: #862046

Aláírom, hogy így van. Lepukkant fos szállások mennek horror árakon. Szerencsére azért vannak rendes, jó árú szállások, de nyilván nem séta távban a tótól.

b

#862046 Fornit

"250 ezer helyett ugyanazért a szállásért idén 700 ezret kért el egy balatonszéplaki apartman tulajdonosa, máshol 350 ezerről 1 millióra nőtt két hét nyaralás egyetlen év alatt: egyedi esetekről van szó, vagy tényleg brutálisan megdrágultak a szállások a magyar tenger környékén? "

https://www.penzcentrum.hu/utazas/pofatlansag-haro...

#Maradjotthon! :)))

Olvastam egy cikket, Sziciliában épp az ellenkezője dívik, sok esetben minden 3. éjszaka ingyen, autokölcsönzőknél minden 3. nap... Nálunk meg közel +200% felár Zimmerferiéknél. És az a legérdekesebb, hogy bejön nekik, fullra vannak foglalva.

Index

#861875 Ibiza Előzmény: #861856

szerintem a KATA szabályzás is belejátszott, szerintem csak alapjövedelemmel voltak alkalmazottak az újságírók a többit számlázták, gondolom kérték az azonos nettó jövedelmet amit képtelenség kifizetni.
elég soknak tűnik a 90alkalmazott egy szerkesztőségben, megnézném mennyi volt ebből a vattaember.
Nincs kétségem nem volt semmi politikai nyomás, egyszerűen ellopták az infókat és új gazdaállítot keresnek.

Cui prodest. Kormánynak biztos nem az érdeke. orbánéknak úgy hiányzott ez az ügy mint üveges tóthnak a hanyatesés. Nem véletlen mostana időzítették a puccsot. Rá lehet kenni orbánékre, nem tudják lemosni, euban pont most oszlatták el a diktatúrás vádakat. nálam tiszta a képlet legalább is annak gondolom.
Ahova az indexes geréb jelentette az adatokat valószínűleg oda mennek.



Index

#861856 Spade Előzmény: #861834

ebből a cikkből látszik h a privátbankár csak ugatja a pénzügyeket. Az index júliusi pénzügyi helyzetét elemzi a tavalyi mérleg alapján, fél évvel a covid19 után és legalább fél évvel a vége előtt ???? Az elején persze elmondja h covid, de azt senki nem tudja ezért nézzük a tavalyi mérleget. Hát ha valamit nem szabadott volna nézni az pont az, hanem vizsgálni a jelenlegi és a jövőre vonatkozó covid19 miatti becsléseket, és különböző szimulációkat, és azok szerint valszeg gazdaságilag az index beszaróban, fullidióták

Index

#861843 Ibiza Előzmény: #861806

állítólag dobrevékkel tárgyalgatnak plusz még meleg a birkahatás egy darabig mehet nekik, utána meg gurulni fog a kattintások után.
Sajna ma már nincs objektív újságírás. Régen HVG, Figyelő alap volt, korrekt feltáró cikkek minden oldalról. A hvg szörnyű lett, egy libsibalos mémgyár. iszonyat. A figyelő meg hozza a kormányoldali eredményeket, nem sok kritikát fogalmaznak meg. Ma már csak egy-egy újságíró próbál valamit. Dózsa György Brückner Gergely..

Anno orbánék mondták fidesz 1.0 kormányzáskor. Meghirdettek sajtótájékoztatót, el akarták mondani az eredményeket amiket sikerült elérni, erre volt kihirdetve a sajtótájékoztató, de a meghívott újságírók teljesen másról kezdték őket kérdezgetni.. Nem volt adva semmilyen megjelenésük a médiában, ami megjelent az negatív vagy összevágott átértelmezett kommentált képsorok voltak.
Utána 2.0ban már kialakítottak megjelenési formákat minden fronton, de még felesbe sincsenek a ballibsi erőkkel szemben.

Index

#861806 Koffein Előzmény: #861805

igen jól megkomponált sztori... több mint 200e követőjük van már, és építik tovább, cél a 400e...

kíváncsi vagyok, hogy jobb portált csinálnak, vagy elmennek egy másik irányba...

Index

#861805 Ibiza

Csak pár dolog

- Ha a kormány minden médiát maga al gyűr, és nincs demokrácia akkor hogyan lehet, hogy a hírek nagyobb része kormányellenes?
Éltem a komcsik idején tudom milyen a diktatúra.
- Fidesznek miért lenne érdeke az Indexhez nyúlni, ha folyamatosan diktatúra cimkét és ezzekel kapcsolatos eljárásokat kap a nyakába Brüsszelből. A lierálbolsevik sajtó már belengette nem sok pénzt kap a kormány a mostani osztásból mert hátdiktatúra, majd megbolondulva vette tudomásul többet kapott mint remélték. Erre jött a szánalmas ez a több gyakorlatilag sokkal kevesebb butáskodás. Orbánék lenyugszanak, majd hirtelen megnyomják az indexes gombot. Érdekes nem?
- És kik szervezik az index melletti tüntit? naná a momentum.. mint spontán szerveződés igaz?

index

#861803 Ibiza Előzmény: #861791

igen, nagyon jellemző ez az állapot.

1. aránytévesztés, nehogy már az alkalmazottak mondják meg a vállalkozónak mi legyen.

2. így működik a liberálbal, ahova beteszi a lábát ott ki akar venni, berakni semmit, nekik minden jár mert kiválasztottak, ha nem kapják meg az mindjárt politikai diktatúra, elnyomás, a szabadság végtelen mértékű nyírbálása. Szépen lassan hozzák a haverokat, nyalja a talpad után azt látod már diktálni akar. Anno a Tudományos akadémián is így volt, semmit nem csináltak, be sem jártak, miközben felvették az összes költségtérítést telefon gk költségek, sőt sokan az akadémia nyaralóit életviteszerűen használták a Dunakanyarban. Égbekiáltó igazságtalanság demokrácia lábbal tiprása és hitleri diktatúra volt amikor elszámoltatták őket.

3. ennek az index szerkesztőségnek eddig jó volt? Most hirtelen elromlott? Szerintem egyben viszik a támát, farkaskutya legyek ha 1-2 hónapon belül nem lesz meg az új helyük vagy nem fogják megalapítani az új oldalukat, addig mehet a bősz orbánozás, az meg nézhet mint lukinyúl.

Ezek az emberek csak kivenni akarnak, saját pénzt nem szeretnek költeni csak a másét, minden alapítványba bemásznak, lassan hozzák a haverokat, (én neked te nekem az alapelv) utána már átveszik a hatalmat. Elvtelen szánalmas emberek. De összefognak egységesen tudnak fellépni és benne vannak a kapcsolati hálóban ami már jó ideje világszinten megvan.



index

#861793 Koffein Előzmény: #861792

Bodoky Tamás az Átlátszó főszerkesztője, az indexes helyzetről:

"Nem leszek ezzel népszerű, de szerintem súlyos aránytévesztés a kiváló egyensúlyozóművész és hintapolitikus Bodolai Laszlon leverni az Orbán-rendszer borzalmas sajtópolitikáját azután, hogy egy ősrégen Fidesz-közeli tulajdonba került újságot üzemeltetett függetlenként és kritikusként évekig, és most sem látszott meggyőző bizonyíték a politikai beavatkozásra. Nagy respekt a szerkesztőségnek hogy egységesen kiállt a vélt igazáért, de ezzel a lépéssel önként, ostrom nélkül adták fel a várat. Várat építeni pedig sokkal nehezebb, mint sértődötten kivonulni belőle, ezt tapasztalatból mondom."

https://www.facebook.com/bodoky/posts/102247803538...


index

#861791 walex Előzmény: #861789

Olvasom a nyilatkozatokat. Látva, hogy ráugrottak a lila köcsögök az egészre politikai haszonszerzés reménye miatt (ha már más érzékelhető normális lépésük nincs) én egyre inkább Bodolainak hiszek.

Felmondtak, kész, ennyi.

Ha van rájuk igény, lehet követni a 444 példájat és új oldalt indítani.

Az összekalapozott tízmilliókkal pedig előtte elszámolhatnának.