Várok még egy kicsit, hogy korrigál-e feljebb és ott nyitom vissza a shortokat, ha nem, akkor 12.088 környékén.
Várok még egy kicsit, hogy korrigál-e feljebb és ott nyitom vissza a shortokat, ha nem, akkor 12.088 környékén.
Naposon kell nézni! Itt nincs szigetforduló lehetőség!
De, holnap esünk tovább!
Ha holnap a DAX a sárga rés alatt nyit, akkor az SP-hez hasonlóan szigetforduló?
Feltennél erről egy jobb, pontosabb chartot?
Rövidtávon 12.088-nál tarthatnánk egy kis pihenőt.
---------------------------------------------------------------------------------
KB58! 10:37-kor 12.273-nál írtam, hogy 12.088-nál tarthatunk egy kis pihenőt!
Most 12.088. Shortok nagy részét zártam!

A Bíróság, hogy szabadlábon védekezhessen 5 millió eurót kért tőle.
Van miből kifizetnie.
Sok Wirecard részvényes szponzorálja neki, miközben a részvényesek tőkéjüket elvesztették!
A 12088 a piros csökkenő csatorna alja és 0,5-ös Fibo szint.
Gratulálok az előrejelzésedhez, de magamnak nem.
Közben volt egy DAX shortom 16 óra előttről 12250-ről, ami szűk stoppal nullában záródott.
Igen, annak a szintnek a környéke érdekes lehetne a lefordulás szempontjából (ha felmegy odáig).
Ha viszont felmegy, nyugodtan bent lehet-e hagyni megnyitott shortot éjszakára? Bár számodra ez nem kérdés, mert eddig is volt nyitott shortod a legutóbbi csúcs alól is.
Ott van minden a charton, de mindig csak azokat a k. gyertyákat látom (vagy még azokat sem), pedig az RSI alapján is világosan látszott a lefordulás, amire shortot kellett volna nyitnom
Kérdés, hogy a 12327 volt a lefordulási szint vagy még megy feljebb.
Én sem, de azt tudok órákig, pedig a jelenlegi volatilis mozgásban arra jutottam, hogy amikor jól láthatóan fordul, akkor abban az irányban mindig célszerű pozíciót nyitni (szűk, majd nullába húzott stoppal), mert nem lehet tudni, hogy meddig megy.