Ha holnap a DAX a sárga rés alatt nyit, akkor az SP-hez hasonlóan szigetforduló?
Feltennél erről egy jobb, pontosabb chartot?
Ha holnap a DAX a sárga rés alatt nyit, akkor az SP-hez hasonlóan szigetforduló?
Feltennél erről egy jobb, pontosabb chartot?
Rövidtávon 12.088-nál tarthatnánk egy kis pihenőt.
---------------------------------------------------------------------------------
KB58! 10:37-kor 12.273-nál írtam, hogy 12.088-nál tarthatunk egy kis pihenőt!
Most 12.088. Shortok nagy részét zártam!

A Bíróság, hogy szabadlábon védekezhessen 5 millió eurót kért tőle.
Van miből kifizetnie.
Sok Wirecard részvényes szponzorálja neki, miközben a részvényesek tőkéjüket elvesztették!
A 12088 a piros csökkenő csatorna alja és 0,5-ös Fibo szint.
Gratulálok az előrejelzésedhez, de magamnak nem.
Közben volt egy DAX shortom 16 óra előttről 12250-ről, ami szűk stoppal nullában záródott.
Igen, annak a szintnek a környéke érdekes lehetne a lefordulás szempontjából (ha felmegy odáig).
Ha viszont felmegy, nyugodtan bent lehet-e hagyni megnyitott shortot éjszakára? Bár számodra ez nem kérdés, mert eddig is volt nyitott shortod a legutóbbi csúcs alól is.
Ott van minden a charton, de mindig csak azokat a k. gyertyákat látom (vagy még azokat sem), pedig az RSI alapján is világosan látszott a lefordulás, amire shortot kellett volna nyitnom
Kérdés, hogy a 12327 volt a lefordulási szint vagy még megy feljebb.
Én sem, de azt tudok órákig, pedig a jelenlegi volatilis mozgásban arra jutottam, hogy amikor jól láthatóan fordul, akkor abban az irányban mindig célszerű pozíciót nyitni (szűk, majd nullába húzott stoppal), mert nem lehet tudni, hogy meddig megy.
Semmi nem egyértelmű manapság a piacokon.
---------------------------------------------------------------
Neked írom!
B hullám = az A hullám 50%, 61,8%, 76,4% vagy 85,4%
A "B" hullámnál és a 2. hullámnál több fibo szint is alkalmas, hogy teljesüljön.
Ha visszakeresed, mindig ott volt ez a beírás:
B hullám = az A hullám 50%, 61,8%, 76,4% vagy 85,4%
Áprilisra már az 50% teljesült, tehát fordulhatott volna. Ilyenekre készülni kell és ha tovább megy, akkor lépni.
Azt is írtam, hogy az utóbbi időben kimaxolják a "B" hullámot és a 85.4%-nál fordul csak.
Éppen az előbb írtam, hogyha fontos támaszokat, vagy ellenállásokat átlép, akkor azonnal lépni kell.