Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

elég szarul kommunikálsz…

#860395 Ibiza Előzmény: #860316

elég szarul kommunikálsz-- tiszta szdsz es attitűd.

Csupán annyit kell megtanulnod egy ember egy vélemény.
wikipédiás színt, liberalizmus, mások személyének és véleményének elfogadása.

Ha nyitva a szemed és éltél az előző libsibal érában akkor láthatsz némi különbséget.

akkor folyamatos eladósítás ment, folyamatos megszigorítások, fancsali képű pénzügyminiszterek, seggek nyalása, bólogató jánosok.

Ha most annyit látsz épül szépül minden, az emberek jól élnek, nem nő az adó nem nő az államadósság és magasabb szinten veszik ki az eus pénzeket akkor már észrevettél valamit.
Ha ezek mellett lopnak azért az elég nagy művészet, főleg ha hozzáveszed, ingyenpénzt osztogatnak a sok parasztnak.

Libsibal kommunikáció erre alapul, lopnak és hazudnak "ezek"
(most borítékolom azt fogod gondolni mindegy ki csak ne a fidesz, ezt rakják a fejedbe)
Ellenzéki összefogás? ez mi? normááális? mintha étteremben összekevernél minden kaját egy kondérba.
Ha annyira jók akkor miért nem tudnak nyerni? Jaaa tudom, mert az emberek agyhalottak és nem mernek szabadok lenni és értük is harcolni kell. :) ja.
Kik is az agyhalottak?



ok, gondoljuk ezt, a fidesz csúnyán lop, de amikor megnézed karácsonygeri szakértői gárdáját, a rokonok című kisregényt, az eltűnő pénzeket és erről egy mukkot sem szólsz szóltok, akkor eléggé kilóg a lóláb. DE megnézheted az egyéb libsibalos városvezetést is.

Nem vagyok fidesz fun, a munkájuk alapján nálam 51%osak de a mostani ellenzéki csürhétől mentse az Isten az országot.

Egy politikai palettának le kell fedni az ország igényét, és elvárható egy olyan tömörülés amelyik törekvéseivel minimum 75%-ban egyetértesz.

Hogy miért nincsenek, alakulnak olyan pártok amiknek az ország jobbítása lenne a célja, és nem valami ellen hanem valamiért dolgoznak? ez jó kérdés ezen elgondolkodsz talán látható a való.


éppen ezt csinálják! tis…

#860362 Bendeguz Előzmény: #860350

éppen ezt csinálják! tiszta weimari köztársaság végnapjai. aztán majd lesz megint csodálkozás, hogy jön valaki és ezeket vagonírozni kezdi valami távoli vidék irányába... majd hümmögnek a történészek, hogy a Time magazin címlapján volt a jóember, aztán mégis kiirtotta az összes #meetoo #BLM #feminism #antifa #gender hesteges majomparádét.

2 létező nem van, aki eb…

#860350 KawaBazsy Előzmény: #860349

2 létező nem van, aki ebbe nem akar beletartozni, az alapítson saját társadalmat, s ott szervezzenek faszságokat.

Engem nagyon emlékeztet …

#860349 TrendMan Előzmény: #860344

Engem nagyon emlékeztet ez a dolog a néhány évvel ezelőtti kanadai (és más) liberális szellemiségű egyetemeken lezajlott 'forradalomra', amikor is 'furcsa' diákok ragaszkodtak ahhoz, hogy a 7 (HÉT!!!) létező nemből a megfelelő megnevezéssel illesse őket a prof, különben beperelik személyiségi jogaik megsértéséért.

Vagy még korábban Kínában Mao alatt a kulturális forradalom is hasonló különcségeket produkált.

kb. Pusztítsd el a múltat, ha nem tudod beilleszteni az aktuális jelenképedbe.

Nocsak megérkezett Magya…

#860344 Koffein

Nocsak megérkezett Magyarországra is a #BlackLivesMatter mozgalom

https://index.hu/belfold/2020/06/16/budapest_winst...

Elképzelem, mennyi erőfeszítésbe kerülhetett az elkövetőknek, mire rátaláltak Churchil szobrára...

A poén, hogy ráírták BLM és Nazi, úgy hogy Churchill a nácik ellen harcolt... hogy függ össze a kettő? úgy gondolom sehogy... de egy biztos, még a történelmet sem ismerik a szerencsétlenek... szánalom :D

Persze, hogy kiszámolták…

#860343 Koffein Előzmény: #860340

Persze, hogy kiszámolták... meg a csőd szélén áll az audi úgy-e? nem termel hasznot évek óta és még osztalékot se vett ki a vw csoport úgy-e? :)


Több, mint 13000 munkavá…

#860340 Tapasz Előzmény: #860332

Több, mint 13000 munkavállaló az Audinál, 2017-es átlagbérrel (444 000 Ft) számolva azért elég sok járulékot fizet az államnak, + ennek elköltése és munkahely teremtés. Szerintem ki van ez számolva, hogy még így is megéri.

Annyira köztudott, hogy …

#860336 Koffein Előzmény: #860334

Annyira köztudott, hogy a többség Merkeltől, meg az EU-tól várja a megoldást, miközben a Németek gyarmata vagyunk, attól függetlenül melyik oldal van hatalmon :) ééés csodálkozik az ellenzéki sajtó, hogy a bölcsek tanácsa lófasz döntést hozott, inkább feloszlatta a testületet, mert ennél több szégyent nem bír el az arcuk :)

Igen, annyira köztudott, hogy minden egyes alkalommal meglepődünk :)

Ez köztudott. Gyümölcsöz…

#860334 Mancs Előzmény: #860332

Ez köztudott. Gyümölcsöző együttműködő kapcsolat - egészen addig míg az egyik fél fel nem rúgja a status quo-t. De miért tennének ilyet? Senkinek sem érdeke. A németek mindent elnéznek Orbánéknak az itteni érdekeltségeikért cserébe. Merkelék akadályozták meg mindeddig, hogy a Fideszt kirakják a Néppártból. Fölfüggesztés...duma!

A németek bevédése nélkül Orbánék alatt már rég beszakadt volna a padló. Ők tartják fönt a rezsimet, mert termelnek a német gyárak, ez jó nekik is és jó nekünk is, hiszen a német nagyvállalatoknak kulcsszerepük van a gdp alakulásában. Cserébe jön az uniós pénz, ami nélkül ez az ország összeroskadna.

Csak a kurva európai értékekről ne dumálnának folyton annyit, amiket láthatóan oly' könnyen föl lehet áldozni az anyagiak oltárán.

Orbán így vásárolja meg …

#860332 Koffein

Orbán így vásárolja meg a németek hallgatását, Merkel mosolyog, Tusk visszavonulót fúj, azt is eltudom képzelni, hogy ha a Mercinek is adnak egy pár milliárd segílyt, visszaveszik a néppártba és ha böllér ingyen húzza fel a debreceni gyárat, akkor még főműsoridőben elnézést is kérnek tőle..

https://24.hu/fn/gazdasag/2020/06/16/audi-profit-o...

Elég szarul mozogsz a té…

#860316 Mancs Előzmény: #860264

Elég szarul mozogsz a témákban.


"Az emberek jól élnek", "nincs korrupció"...igen, igen. A pénztárgépeket bekötik...már ahol. Adóhatóság, fogyasztóvédelem is ellenőriz...már ahol. A feketén, részmunkaidőben foglalkoztató, tb-t nem fizető kis-és közepes cégeket nem ellenőrzik, amíg az adót az állam kapja, ezáltal mi érdeke lenne szarrá büntetni ezeket? Csak a gazdasági mutatószámok bánnák és a feketegazdaság is segít alacsony szinten tartani a munkanélküliséget.

A valóságban tehát félrenézés és szemhunyás mindenütt. Tengernyi új adónem 2010 óta. Az a korábbi megjegyzésed pedig, hogy nem tudod elképzelni, hogy fideszék lopnak, csak téged minősít. Az elmúlt évszázad legaljasabb, legkorruptabb kormánya van hatalmon. Rengeteg embert tettek tönkre, húzták ki a talajt a lábuk alól. Közönséges tolvajok. A szocik csak simán loptak, míg ezek jogszabályokat hoznak a lopások legalizálására. Törvényesített bűnözés. 2010 óta a legnagyobb tolvaj maga az állam, miközben állampolgáraitól jogkövető magatartást vár el. Az van, hogy nézel ki a fejedből, és nem látod körülötted az ország rothadását. Amortizáció, züllés mindenütt - párhuzamban a lakosság elhülyülésével, illetve elhülyítésével. De az Ibizák jól élnek, szerencsére. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy van idejük hülyeségeket írogatni.

elég sok témában mozgok.…

#860264 Ibiza Előzmény: #860178

elég sok témában mozgok. Ahogy érzem az utóbbi 5évben sokat változott a korrupció Magyarországon.
Legyen az biztosítós kárfelmérő, önkormányzati ügyintéző... az orvosok egy nagy része sem fogad el pénzt.

Nálam kb tizedére csökkent.
Egy kalap alá veszem de a korrupció és a jutalék nem azonos.

Korrupció amikor előre elkérnek pénzt egy olyan dologért ami neked üzlet vagy az érdeked.
A jutalék az sima üzletszerzési jutalék - máshol hálapénz- amit utólag fizetsz. Attól korrupció mert zsebbe fizeted.


Egy cégnél van több ár:csak nagyságrendileg
Listaár: 100%
Kedvezményes ár. - 5-10% (ennyi az üzletszerzési jutalék is)
Nagyker ár. -10-15% a kedvezményes árból
Projekt ár. az az ár amiért minimum megéri a cégnek az eladás.

Ha valakinek viszek témát akkor én is kérek 5-10%-ot de adok számlát.

Az emberek zöme be van állítva a média által, nem gyakorlatból hanem hallomásból "tudják" van korrupció.

Úgy látom az emberek jól élnek, kapnak elég fizetést nem kockáztatnak.
Sok esetben jönnek kérnek kedvezményes árat de a cégüknek átadják ezt a kedvezményt.

Az egész téma érdekes, á…

#860188 Koffein Előzmény: #860178

Az egész téma érdekes, átfutottam az egész jelentést, akit érdekelne https://ec.europa.eu/commfrontoffice/publicopinion...

Magyarországon 62% elfogadhatónak tartja, mindeközben a románok mindennapi életét befolyásolja 64%, ami a legmagasabb, viszony magyarországon 32%...

Amúgy durva, hogy majdnem minden felmérésbe sikerült a dobogót megfogni..