Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

sp

#860121 Lenthor Előzmény: #860086
olika78 Előzmény: #860085

https://www.elliottwavetrader.net/images/charts/202006/full-9945e496c27285ce8edcbaca85bc9d4339f5ad5f.png

------------------------------------------------------------

olika78!

Nem tudom, hogy egy cég-e, de nagyon hasonló az Elliottwave Trading céggel. Mert, ha ugyan az, akkor vigyázz velük!

Előfizetőik vannak és már én is figyeltem, hogy olyan elemzéseket tettek közzé a nyilvánosságnak, hogy egy-két hét alatt biztosan otthagytam volna őket.

Biztos, hogy az előfizetőknek nem a nyilvánosságnak szánt elemzéseket adják.

Valószínű. hogy a kedvező kiszállást segítik elő, azoknak, akik fizetnek nekik.

dax

#860119 Lenthor Előzmény: #859965

Lenthor Előzmény: #859716

Ami fontos:

1.) cikkcakk esetében a "B" hullám

B hullám = az A hullám 50%, 61,8%, 76,4% vagy 85,4%

(61.8%) 11.682 (76.4%) 12.483 (85.4%) 12.981

https://invst.ly/qx9f9

------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Vissza a gyökerekhez, a május 25.-i elképzeléshez.

Ma jártunk 12.916-nál. Írtam korábban, hogy a "B" hullámot az utóbbi időben kimaxolják.

Ha 12.981 fölé menne, akkor már csak Flat "B" hullám lehet és akkor 13.236-13.500 lehet, de akkor a nagy esést valahogy (a-b-c-nek) kellene beszámozni. (igaz öt hullámnak is nehéz)

Most már lassan jó lenne, ha fordulna.

A "medvék" az irányítást csak 12.122 alatt vehetnék át.

Jelenlegi helyzet:

https://invst.ly/r25en

DAX

#860118 Mancs Előzmény: #860111

Szép elemzés! A teljesség kedvéért azért nem árt behúzni az utolsó emelkedő hullám csatijának felső vonalát sem. A két csati felső vonala nagyon közel van egymáshoz. Ha most ki is tör a kis csatiból, szinte rögtön beveri a fejét a nagyba.

https://kepkuldes.com/image/ZW5pPl

DAX

#860113 Mr. 50% Előzmény: #860110

Igen, jó lenne ha előkerülne. Nagyon hasznosak voltak a gondolatai.

JackOne köszönjük!

Daxunk ezt a 12870-es lécet elég nehezen akarja átvinni.

DAX

#860112 KB58 Előzmény: #860111

Igen, ahogy írtad a PF fórumon, kilépett az ékből...

Sokszor valóban használhatóbbak a nem mindennel telepakolt chartok, időnként a sajátjaimon is érzem.

DAX

#860111 JackOne Előzmény: #860110

Hiányzik!

Teszek ide egy kígyó táncoltatást, hátha sikerül előcsalogatni-:)

Engem nagyon elgondolkoztat (újra raktam a böngészőt és csak így natúrba, minden ixni-faxni nélkül mielőtt tele pakolnám minden féle indibindivel):

Jazz

Zöld ékből felfelé tört ki - Bull(Dog-:))

+ Azz -

piros-fekete ékből mikor ? Lehet piros érintését követően ..talán..vagy letörési rést réseli...? Hu.hu - de VIX ma 4H réssel fel D Ma 200 alá szúrt pénteken ma esti zárás lehet akár fordulós is és akkor v.hol innen kellene lefordulni egy felrántást követően sok(k) a(ha)

DAX ék alapján jun.14-19 között v.mi nek történnie kellene..legkésőbb.

https://invst.ly/r1-m0

DAX

#860102 JackOne Előzmény: #860096

Drian875 kimaradt, egy jó írása PF-ről:

"A funda válságban biztosan nem működik és a válság előrejelzésében sem. A tőzsdei ár adott pillanatban, ahogy tanultuk a Marshall kereszt határozza meg, ami a mikro és makro szerint sem előrejelezhető. Az emberi psziché elliott alapon igen, de az meg szubjektív, rá kell húzni egy maszkot (setup, risk és money management)
A TA pedig mindig ott hordozza a százalékos tévedés lehetőségét, de azt lehet kezelni.
.
Nehéz időszak, a szofisztikált kereskedők (profik is, hivatásosak is) nagy része a partvonalról nézi az eseményeket, kp-ben, félek, hogy amikor a makro kép is, ami a fejükben (alapok) van összeáll a piaci valósággal, komolyan shortolni fogják a piacot, a most vásárló könnyű kezek meg esetleg pánikszerűen eldobálnak majd mindent, előbb a reward félelem, majd a risk félelem miatt. Nagyon, de nagyon sokan vettek most és látensen (nem zártak még) sokat kerestek, de aki már látott tőzsdei fordulatot, válságot, esetleg átélte, annak más képei vannak a jövőről.
Sokan fognak tönkre menni azok közül, akik most hihetetlen eredményeket értek el és a vége az lesz, hogy amit betettek a tőzsdére, az is elmegy."

TRUMP!

#860100 JackOne Előzmény: #860089

TRUMP Tőzsde guru is lett:

Trump a világ legismertebb befektetőjét oktatta ki befektetésből

Donald Trump saját állítása szerint számtalan területen a világ legjobb szakembere, most a befektetésekben kiemelkedően sikeres Warren Buffettet sikerült kicsit kioktatnia.

https://www.portfolio.hu/uzlet/20200607/trump-a-vilag-legismertebb-befektetojet-oktatta-ki-befektetesbol-435876

Mi lesz ebből...?...csak nézek ki a fejemből.

DAX

#860099 JackOne Előzmény: #860096

Ahh, de hogy profi ...Lenthor, Szarvasvadász, Pomperj, Buxelliott, Elliotthullám,Daxlisgyuszi + Bence Balázs + Kovács Karád -:) a profizmus náluk kezdődik!

2009 -óta, foglalkozok vele - kiváló nyitó volt, az első lépés USD -vel -15 milla, aztán helyre jöttem, majd miután jókora pluszba kerültem újabb szuper brutális veszteség 2017 -ben egy long piacon - no akkor kezdtem el jobban foglalkozni ... tanulni, tanulni és gyakorolni ...piacra lépni és kielemezni akár nyertél, akár vesztettél.

Amúgy a technikai tudás 15-20% - pszichológia az egész 80-85%-ban - hiába látod és érzed hogy most emelkedni, vagy esni fog ,- ha nem mered meglépni, vagy a pozit amiben vagy nem kellő időben zárod (tőkevédelem, veszteség elvágás, vagy éppen realizálás (mert megy úgyis tovább...) - no ez volt nekem a legnehezebb) Reál vagyok és így duplán nehezebb volt és az ..., mert itt nem úgy működnek a dolgok ...de fejlődik az ember..:)

Ezért írtam:amik kijönnek szintek csak lehetőségek, de valójában mit csinál majd ott a piac ...?....vételi/vagy eladási jel ..és megerősítésre is került...? Q.sokat buktam, és sokat nyertem ahhoz h. tényleg elszámoljak magamba 3.-ig-:) -amíg v.mi megerősítésre is kerül.

..még mindig jobb lemaradni egy trend 20%-30%-ról és megfogni a trend 40-50-60%-t míg 70-80-90% bukóban ülni, vagy pozit zárni!

Elliothullám mottója nagyon igaz:

"Livermore gondolata…:

“To anticipate the market is to gamble. To be patient and react only when the market gives the signal is to speculate.”

vagyis a piac mozgását előre vetíteni szerencsejáték. Türelmesnek lenni, és csak akkor lépni, ha a piac megadja a jelzéseket, az a spekuláció!"

DAX

#860096 Mr. 50% Előzmény: #860092

Szia JackOne!

Hú lenyűgözött a részletességed, nagyon köszönöm. Ilyen profi elemzést még nem olvastam. Ha nem indiszkrét a kérdés, akkor lehet az tudni, hogy mióta foglalkozol a tőzsdei kereskedéssel?

DAX

#860093 JackOne Előzmény: #860091

Sziasztok, szerintem a FED rosszabb mint a Vadnyugat ott azért láttad mennyi fegyver és milyen van nála és a forgótárban úgyan annyi lőszer van amennyi - utána kell tölteni - itt meg...? ... lövésed sincs ....csak azt halljuk "don't fight the FED" és minél nagyobb a káosz a világban annál magasabbra mennek a piacok - KÁPRÁZAT egy kiváló illuzionista BANDÁTÓL - részemről ennyi.

DAX

#860092 JackOne Előzmény: #860090

Szia Mr. 50!

Igazából arra számítok, hogy meg meghúzzák az első napokban 976/998 - és a rés 13249/13508 -ig - napi 3-400 pontokat megy -végzik ki a shortosokat, aki még majd csak igazom most kezdenek zárni.

Az biztos az utolsó fázisban vagyunk, mert az emelkedés kezd parabolikussá válni, amit már hét elején lehet kissé látni - amikor majd nem függőlegessé válnak a napos gyertyák az egy jó jel lehet.

Bár napos RSI 75, 80-ig elmehet; MACD 311/171 extrém túlvettséget mutat, de a lassú és a gyors MACD még meg se közelített egymást; CCI 175, 230 ig, de akár 291 -ig simán elmehet, STO és WIll. oldalaznak - extrém magasan de ez nem lehet akadálya a további emelkedésnek.

4H RSI krikus 82 - 83 -nál le kellene fordulni, MACD extrém túl vett, CCI 131 -itt is még mehet fel, 1H viszont kissé visszarendeződött de a WIll. extrém túlvettséget mutat -3!

A hetes még csak most kezd bull lenni, a havi pedig vételi jelet adott.

Korrekcióra számítanék, de nem komoly esésre. Nálam a belső emelkedő csatornát felfelé törte még hozzá réssel ugrott ki belőle ami igencsak bullish jelzés - a csati tető vissza tesztjét várnám 12521 környékén ahol 1H Kijun is található, de ennek ellentmond, hogy a kitörési rést 3 órával kitörés után majd vissza tesztelte...

Őszinte legyek? - semmi technikai alapja nincs - de a brutális nyomda lehet felnyomja vagy résaljra vagy tetőre és onnan vérnék viszont egy komolyabb korrekciót a hónap második felében megindulni, vége felé - S&P , DOWN , NQ szintén (Titkos mutatom NQ 10.500 - mint kontra indikátor és a VIX mit kezd ezzel a 200 napossal...)

Itt már eladási jelet keresnék és annak megerősítését - TRUMP egyre nagyobb őrültséget mond és csinál...12900 és 13200 nagyon nézném S&P 3230 - 3250-3320 közötti rés...betölti ???

DAX

#860091 matgab Előzmény: #860090

pénteken a FED 106 milliárd dollárt nyomtatott...

https://apps.newyorkfed.org/markets/autorates/tomo-results-display?SHOWMORE=TRUE&startDate=01/01/2000&enddate=01/01/2000

Azért ezzel a dollár mennyiséggel (napi szinten) már elég jó rallit lehet generálni...

Aztán az elemzők meg írhatják, hogy a befektetők elkezdték értékelni, hogy a gazdaság kijön a gödörből...

Egyszerű piacbefolyásolás az amit a FED csinál, szimpla vadnyugat.

DAX

#860090 Mr. 50% Előzmény: #860085

Szia JackOne!

Szerinted a jövő héten a daxon nem várható ebből a nagy menetelésből korrekció?

Pl 12.380-as szint visszateszt? Nem nagyon szoktam napon túl kereskedni, de hétfőn ha újból bullish akkor bent hagynám, feltéve ha nem egy korrekció következne. Szerinted, szerintetek?

TRUMP!

#860088 JackOne

Röhögő, majd síró görcsöt kaptam, vagy fordítva és ordítva:

Trump reméli, hogy George Floyd örül a javuló foglalkoztatási adatnak

https://index.hu/kulfold/2020/06/05/trump_george_floyd_munkanelkuliseg/

Hát marad akkor az S&P nem + 6000, hanem - 6000 lesz-:)

HAMBISÉKNAK végük van...ez egy Birodalom agóniája amit most látunk...ha csak nem találnak egy épeszű elnököt és háttér hatalmat maguknak...