Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

McMilliók

#867479 Koffein

Jó kis dokusorozat, hogy hogyan húzták le a McDonaldsot milliókkal a Monopoly nevű játékkal... izgalmas...


Fenn van a Tenet a tékák…

#866389 KawaBazsy

Fenn van a Tenet a tékákban, rá is mentem. Nekem tök tetszett, igaz, én sem értettem elsőre, de majd megnézem még egy-kétszer. Remélhetőleg lesz lehetőség moziban. :-)

Clooney megmondja a tutit, a kis bolondos ...

#865582 TrendMan Előzmény: #865577

Ezt hívják pozitív diszkriminációnak.

Azt hiszem ez is egy neoliberális fogalom, bár - más értelemben - Orbánék is nyomatják.

Clooney megmondja a tutit, a kis bolondos ...

#865577 matgab Előzmény: #865525

Tényleg durva, hogy a mainstream-nek hívott , de valójában csak a Demokraták (pontosabban neoballiberálisok) globális média elnyomása milyen szinten teljesedett ki globális szinten. A demokrácia őshazájában hogy hogy enm zavar senkit az a durva média többség, ami sokkal durvábban neoliberális többségű, mint amennyire médiatöbbsége van itt Magyarországon a fidesznek??

Az utolsó tánc

#860782 Koffein

Michael Jordanről, meg a Chicago Bullsról, mint csapatról szól, ami kurva jóra sikerült. Látszik, hogy nem kevés anyagot szedtek össze a Netflixesek, hisz 10x50perces doku sorozat.. csak ajánlani tudom.. :)


The Morning Show

#859888 Koffein Előzmény: #859773

Sikerült megnéztem mind a 10 részt. Durván jó sorozat, inkább 9/10 ha a köv évad hozni fogja ugyanezt a színvonalat, na akkor lesz nálam 10/10es.

Nem sok sorozat tudja kiváltani belőlem, hogy alig várom a köv évadot, de ez most kihozta...

Nem egy vidám sorozatról beszélünk, hanem egy drámáról. Az egész sztorit a metoo szálra fűzték fel. Ahogy kibontják a karaktereket, a belső vívódásukat, a munkahelyi légkört, meg mindent, ahogy a nézők elé tálalnak, egyszerűen zseniális. Érződik, hogy nem ker tv vetítésre szánták, a faszok, bamegek csak amúgy repkednek. Amit egy átlag ember is talán kimondana, ugyanabban a szituba és nem az a steril kommunikáció, mint amit a mostani ker tv.s sorozatokba látni...

Jannifer Anniston meg a kis cuki vígjátékaihoz képest zseniálisan alakított. Nem is gondoltam volna, hogy ez benne van.. :)


The Morning Show

#859773 Koffein

Meglepően jó sorozat, csak ajánlani tudom.

Nálam jelenleg 8,5/10 -es