Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Budapest

mi az, hogy libsi

#859646 Láma Előzmény: #859559

Szerinted követem a hülyeségeidet? Úgy látszik szerinted igen. :)

Fingom nincs, mi elől menekültem el.

mi az, hogy libsi

#859559 Ibiza Előzmény: #859514

elmenekültél a válaszadás elöl (coronavírus topik)..jellemző erre a fajtára :) jellemző az is, amit nem ért az hüjeség..:)szegény szegény lámacsek.

mi az, hogy libsi

#859558 Ibiza Előzmény: #859507

nem egészen. anarchisták minden társadalmi/hatalmi szerveződés ellen lázadók voltak. Szociális igazságtalanságok kiküszöbölése volt a céljuk. A libsibalosok ezeket csak névleg ragasztgatják magukra.

Az anarchisták teljes egyenlőséget hirdetnek a libsibal cimkézgeti osztályozza az embereket, el akarja venni a szavazati jogot azoktól akik számukra értéktelenek. Ők a kifinomult eszesek a másik oldal az gyáva birka aki fél szabadnak lenni.

A lisibal az a szélsőbal új ága.

Ezek nem utasítják el társadalmi hierarchiát, hanem mindenáron maguknak akarják azt.

azt gondolom ezek nagy különbségek.

mi az, hogy libsi

#859557 Ibiza Előzmény: #859512

nyílván elírás 2/3..de gondolom innen már nem ment a dolog..nagy ész nem kellett az értelmezéséhez..de elakadtál mint ócska lemezjátszó

mi az, hogy libsi

#859512 Láma Előzmény: #859469

"Egy parlamentnek le kell fedni az ország lakosságának az igényeit.. optimálisan 100%-ban de mindenképp legalább 3/3 részben."

Melyik a kedvezőbb változat? Az optimálisan 100%, vagy a legalább 3/3 rész?

mi az, hogy libsi

#859507 TrendMan Előzmény: #859469

Amit te irsz, azt korábban anarchistának mondták.

Ugyanez az áramlat létezett a spanyol polgárháború alatt és megosztotta a bal oldalt a kommunistákkal, ezért tudott Frankó győzni.

Persze az még nem a jóléti társadalmi változat volt.

mi az, hogy libsi

#859469 Ibiza Előzmény: #859445

párszor leírtam, a neoliberál az nem liberális, pont ezért hazug..nem fogad el ellenvéleményt, megkérdőjelez minden demokratikus választást, társadalmi szokást, törvényt ami nem az érdekeit szolgálja. A meglévő demokratikus szervezet vezetőit zsarolja vagy fizeti le, így nyer befolyást és nem a demokratikus úton halad. Ha demokratikus lenne akkor pártok alapulnának erre az izmusra, kampányolnának, majd a választásokon elfogadnák a többség akaratát...de nem.. békétlenkednek..mémkednek..hazudoznak.. ez e lételemük.

amit te írsz a liberális fejlődés és annak ágai...amik elhalnak vagy beépülnek.. esetleg egy kisebbség érdekeit lefedik.

Ez a demokratikus fejlődés.

Egy parlamentnek le kell fedni az ország lakosságának az igényeit.. optimálisan 100%-ban de mindenképp legalább 3/3 részben.

Akit zavarnak a bringáso…

#859459 matgab Előzmény: #859438

Akit zavarnak a bringások, az költözzön a 2. vagy a 12. kerületbe... Na ott nem sok van, max hegyi kerékpárosok, de azok meg nem az a 7. kerületi liberális fajták...

mi az, hogy libsi

#859445 TrendMan Előzmény: #859444

Azon nőttünk föl, hogy a szabadságot keressük.

A keleti-blokkból is ezzel a felkiáltással léptünk ki.

Nincs az általad leírtakon semmi csodálkoznivaló, a másik oldal ugyanúgy tolja a rizsát.

A liberális szó meg, ahogy ti értitek, minden új dologra vonatkozik, ami eltér a fősodortól:

Amíg új, addig kevésbé szabályozott, ezért hát a kerékpározás is liberális, mert a városban az autó az úr,

a feminizmus is liberális, mert fityiszt mutat a férfiaknak, a vadkempingezés is liberális, továbbá, ha a zöldben pisilek, az is liberális, csakúgy, mint a Mezőkövesd focicsapata mert a 3. helyen áll és ezzel felrúgja a szabályt, és ha 6 napig mákos tésztát eszem, de a 7. napon lecsót főzök, akkor a lecsó is liberális lesz.

Minden feltörekvő új irányzat liberális, amíg nem ő lesz a fősodor, akkor meg unalmassá válik.

kb. ennyit lehet elmondani arról, amit a liberalizmusról mondani tudtok.

Egy dolog biztos:

Ha egy topikba valaki beírja a liberális szót bármilyen összefüggésben, akkor bizonyos forum társak automatikusan válaszolnak.

Bip-bip

És még ez is:

http://www.msn.com/hu-hu/hirek/koronavirus/tabukat...

igen, a fészen is nyomjá…

#859444 Ibiza Előzmény: #859443

igen, a fészen is nyomják a fesztivált..fasiszta rendörség stb.. belinkeltem mi miért volt, visszakérdeztek honnan tudom így volt... napi szinten erodálják a társadalmi megállapodásokat és teszik nevetségessé a szokásokat.

Orbán lop..fasiszta magyarok.. ezeket nyomják az agyakba.. ha bebuknak egyből linkeket kérnek..ki látta.. a libsibalos hazugsággyár és mémipar 1200%al működik.
Addig nem nyugszanak amíg hatalomra nem kerülnek, nem tudsz (- nem is kell -) nekik megfelelni.
Ezek ilyenek, komcsik, libsikomcsik. diktátorok.

Azt akarnák elérni olyan rendörségünk legyen mint a skandinávoknak akiket következmények nélkül megüthet egy migráns...

Remélem a társadalomnak van erősebb védekezési ösztöne...anno angol foci szurkolók végigverték Európát utána ide jöttek, itt elakadtak mert leverték őket a magyarok.

Sajna azt látom sok mai fiatal elmegy a könnyebb irányba, beáll ebbe a neolibsi fősodorba ahol megmondják mit tegyen mit mondjon mit gondoljon..ha ezt teszi nyalhat. (Éretlenek)

Egy ideje érett,hogy meg…

#859443 Koffein Előzmény: #859442

Egy ideje érett,hogy megosztom ezt a gondolatot, csak a lentebbi videó, adott egy löketet. Miként jött ez a gondolat? Úgy hogy az elmúlt hónapokba k sok időm volt kutyát sétáltatni naponta többször is. Fel van festve a kerékpársáv majdnem mindenhova, de a járdán megy. Többször is szóltam, hogy kerékpársávba kellene menni. A többség csendbe tovább hajtott, mintha nem is hallották volna. Volt egy kis réteg, aki lekomcsizott, egy csapat bringás, aki a járdán centizgetett a járókelők közt lefideszbérencezett. Mivel szeretem megérteni a dolgokat, elkezdtem gondolkodni, hogy jutottunk idáig? S arra jutottam, hogy ennek valami oka van.

Az ok, ahogy én látom, jön egy szűk réteg, majd elérik a kritikus tömeget, megkapják amit követelnek, de a szabály, ami egy keretet ad az egész sztorinak, már nem követi le. Mivel nem követi le, nem nagyon tartatják be, s beáll egy olyan helyzet, hogy autós vs kerékpáros vs gyalogos ellentét. Mindenki fúj mindenkire, s a lakásból kilépve idegállapotba kerül a tömeg, hogy indulás melóba, de már azon megy a stressz, hogy túléljük az autós forgalmat, a kerékpár forgalmat, a gyalogosokat, a tömegközlekedést, beérsz, kifújod magad, majd jön a köv stressz faktor a napi meló, majd hazafele ugyanez...

A videó alapján egy hisztis nőcit látok, minél jobban hisztizik, annál magasabb fokozatra kapcsol a rendőr. Mivel a bűnözök tudják, hogy ellenkezni kár, ezért ők földre basszák magukat megbilincselik s mennek be a rendőrségre, a hölgy, aki valószínűleg durván liberális elveket vall, nem állt meg rendőri felszólításra, hamis címet adott meg, kiabált, és megrúgta a rendőrt, mert az elvei alapján, neki ehhez joga van... ezután jött a köv fokozat, ami a videón is látszódik. Erre mit mondjak? ha autósként nem állsz meg, ha a rendőr rád villog, akkor ne lepődj meg, ha jön a durvább fokozat...

Csak helyeselni tudok, hogy végre be is tartatják a szabályokat... ma már láttam a bartokon, hogy tömegesen megálltak a piroson. Örvendek-e ennek? Persze hogy igen.

Nemrég, jó pár hónapja, a Kosztolányin láttam első sorból, hogy állok az autóval a kosztolányin, mert piros, a biciklis csajszi, tök nyugodtan jön, és a piroson áthajt se balra nem nézett, se jobbra, tök nyugodtan átkerekezett... hát bame, helyette engem vert víz, hogy átjut-e a túloldalra a 2x3sávoson.. :)

Izé … megitélésem szerin…

#859442 TrendMan Előzmény: #859441

Izé … megitélésem szerint kicsit túlzottan átpolitizáltad az általam linkelt tartalmat:

Furcsa, hogy egyből az a topik kezd el 'menni', ahová valaki beírja a libsi-bolsi vagy liberális szót és akkor egyből jönnek a hozzászólások.

A magyar ember együgyű és egyszerű hívószavakkal manipulálható? Ugrik, mint a kengurú? Hogy van ez?

A videóban látott jelenetről ezer és egy más gondolat is napvilágot láthatott volna ...

Igen, mindnyájan benne v…

#859441 Koffein Előzmény: #859439

Igen, mindnyájan benne vagyunk. Ezért is szoktam azt mondani, hogy mindenki a mikró környezetébe tegyen, ne azt várja, hogy ez más feladata... ha arra várok, hogy a közteres megbüntesse azt a mukit aki esténként a járdára szaratja a kutyát, arra várhatnék. ha látom inkább odaszólok neki, hogy összeszedni kifogja? és átnyújtok egy zacsit. Ez sokkal kínosabb számára és lányos zavarába összeszedi. Igaz az öregebb korosztály ellenkezik, s abban a tudatban ringatja magát, hogy a közmunkás feladata, ha nincs kutyaszar, nincs munkája szegénynek... holt komoly, így belemondta az arcomba :) de ez egy szűk réteg...

A megfigyelésem alapján, ha elmegy valaki külföldre s betartja a szabályokat, az azért van, mert a többség betartja, idomul az ottani szokásokhoz, amikor visszajön, akkor azt tudja mondani, hogy más se tartja be,én minek? ez egy szelep, aminek segítségével leveszi, áthárítja a felelősséget a saját válláról, hogy miért nem úgy viselkedik... miközben külföldön a kukába dobja a szemetet, betartja a sebésséghatárt, 50 az 50 és nem 70, zebrán megy át, miközben hazajön 50 helyett min.60al megy, bárhol átsétál, és bárhol eldobja a taknyos zsepit, colás üveget...

Szegény kis karigeri mil…

#859440 walex

Szegény kis karigeri milyen ideges volt már, hogy nem oldják fel bp-i korlátozásokat, amivel ő maga is egyetértett és javasolta a bevezetését.

Érzi, hogy ez a vonat elment, nem nyert a helyzeten a balliberális bagázs, idegből nyomja a süketelést.

Ha a ballibsik így vergődnek, az jót jelent az országnak.

nem kell beugrani a libe…

#859439 Ibiza Előzmény: #859438

nem kell beugrani a liberalbolsevik propagandának ..ilyenek vagyunk mi magyarok.. én szoktam mondani miért vagytok olyanok timagyarok?
Egyrészt egy ország az olyan mint Te én vagy a többi, annak az eredője.
Most sokan eljátszák a " nem értem én ezeket az embereket" attitűdőt, és mindegy kivülről szemlélik a tőbbieket. Nem kisbarátom vastagon benne vagy.
Szánalmas kis klikkeket "elit" csoportokat hoznak létre ahol száll a lila köd, a felszopás, de végeredmény az. mindenki mennyire birka és bezzeg ők, majd ha megy haza a kocsijával és meghúzza a másik autót akkor aljasul elszalad, parkba teszi a szemetét majd elviszi valaki.. a kutyáját este a járdára szaratja, mert úgy sem látja senki.
Sokan eljátszák a kivülállást akik magas lóról nézik a birkákat..
vagy azokat akik nyüzsögnek a leértékelésekkor, de kőzben ő is ott lebzsel..

Ha elmész egy országba egyből elfogadod az ottani viselkedést, miért? vagy ha az tetszik akkor miért nem úgy csinálod itt?

Sokan ha kimennek osztrákokhoz egyből betartják a rendet.
De másképp is igaz, ha kimennek angolokhoz dolgozni egyből elfogadnak olyan körülményeket amiket itthol soha nem fogadnának el.

De fordtitva is igaz, ha idejönnek külföldiek egyből megváltoznak.

Következő a helyzet, az …

#859438 Koffein Előzmény: #859436

Következő a helyzet, az "áll liberálisok" kiharcolták a biciklisávokat. Ha visszanézek a múltba és az évente megrendezett biciklis felvonulásokra gondolok, aminek a hajtás pajtás tulajdonosai az értelmi szerzői, miután a felfestések megtörténtek, a biznisz haladt, az értelmi szerzők kihátráltak. Nem volt következménye, hogy hol halad a pajtás, piroson megy át, vagy a járdán járókelők mellett centizget, vagy forgalommal szembe hajt, nem volt következmény, mert bármit lehetett. A kerékpárosok viselkedése testesíti meg, az áll liberalizmust. Kiharcolunk valamit, de a szabályokat nem tartjuk be, mert miért is? ha be van tartatva a szabály, akkor mi ez? komunizmus? államhatalom? mit képzel a rend éber őre? piroson át lehet slisszolni, ha csattan, akkor nem hall bele a gyalogos úgy-e? akkor meg minek állni a pirosnál? áááh...úgy-e, úgy-e, mennyire egy álszent a bringás társadalom...

Az áll liberalizmus itt érhető tetten a legjobban, kiharcolunk valamit, de a szabálykeretet nem teremtjük meg, mert minek is? hisz annyira liberálisak vagyunk,hogy bármit lehet. ha akarunk járdán, ha akarunk piroson, ha akarunk bicikli sávba megyünk, bárhol az autós és a járókelő kárára... de jaaaj annak, aki beszól, mert aki beszól, az csak komcsi, vagy fideszes lehet...

Amúgy a hanyatló németeknél a gyerekeknek kreszt oktatnak az iskolába, és csakis sikeres vizsga után mehetnek egymaguk a forgalomba. Ha nincs jogsi náluk, akkor bünti van, ha van jogsi, akkor mosolyogva jó utat kíván a rendőr. Tény, ugyanebben az országban kis falvakban több a 30as tábla, mint az 50es, felvértezve kamerákkal. A gyalogosokat átengedik a zebrán és egy magyarnak az a furcsa, hogy a zebrától kb 3 méterre van és megáll az autós, megvárja nyugodtan, hogy átmegy, ha nem megy át a zebrán, abból se csinál problémát, az autós elindul a dolgára, de előre gondolkodik és nem rágyorsít, mint ahogy itt teszik..

Vicc, mind az autós társadalom, mind a bringás, de ez van belénk kódolva, nehogy beelőzzön, nehogy átmenjen előttem, nehogy lassítani keljen, mert fél másodpercet veszítek, vagy még annyit se... viccc az egész társadalom, tisztelet a(z a kis) kivétel...