Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

celeb bohócok

#859056 Ibiza

https://24.hu/belfold/2020/05/07/lovasi-majka-arti...

annyira értékesek -szerintük- hogy a kormánynak kutya kötelessége őket eltartani.

De amikor napi 5 fellépés zsebbe 100e fejenként akkor nem mondják szeretnének több adót fizetni.

Amikor pénzük van villantanak, amikor nem keresik őket..akkor persze politikailag üldözöttek. szánalmas nyomi egy banda.

Mint a nyomorult gerendás péter..nem kellett senkinek a koncertje, 3x meghirdették 10jegy sem fogyott..kitalálta azért mert zsidó..és mindenki fasiszta..ki is megy israelbe..oszt valahogy nem ment...tehetségtelen szar.

ismerem ezeket egyik vállalkozásomon keresztül..az igazán tehetségesek nem ilyen bohócok.

fejlett nyugat -neoliberál áramlat

#858863 Ibiza

https://index.hu/kulfold/2020/05/02/a_nemet_kozszo...

"ezek a megnyilvánulások rendkívül szánalmasak és mutatják, hogy milyen is a haladó-független-objektív-minőségi sajtó egyes nyugati országokban"

Igen, nagyon beindult ez a csürhe a bajban. De jön kutyákra dér.

Ezeknek lételemük a zűrzavar a káosz, az elégedetlenség és a minél nagyobb bajság. Ez a lelkük tükröződése.

30 éves a rendszerváltó paktum,

#858862 Ibiza

https://index.hu/tudomany/tortenelem/2020/05/02/re...

"Csurka burkolt zsidózással azt mondta, hogy „egy törpe kisebbség el

tudja fogadtatni az egész társadalommal, hogy csak az ő igazsága az

igazság”, és az SZDSZ vezetőire, kommunista-szimpatizáns szüleikre vagy

saját indulásukra utalva Lenin-fiúkról beszélt."

Elgondolkodtató gondolatok, ismerős módszerek 30évvel később, liberálbolsevik tempo

támadnak a soros pribékek

#858571 Ibiza Előzmény: #858467

igen, sok a soros féle kártékony krumplibogár.

nem israel a cigányország?

támadnak a soros pribékek

#858499 Tapasz Előzmény: #858480

Nyugi, nem támadni akartalak teged, sem a csajt. Csak egy idiótáról meséltem, nemzetségtől függetlenül :-)

támadnak a soros pribékek

#858489 Koffein Előzmény: #858480

Nem tudhatod mit csináltak, hogy viselkedtek a Lászlóba.

Van rokon, akit ott kezeltek és ismerem a dokik egy részét. Nem egy oktatók, akik odabasznak a diáknak, ha hülye... és nem testi fegyelmezésre gondolok, hanem erélyes odaszólásra. A többségük fiatal, segítőkész és nem feltétlenül tudják lekezelni a hülye gyerekeket, akik mind anyagi, mind felsőbbrendűségükből azt gondolják, hogy ők szarták a spanyol viaszt... tény, most megedződnek, tanulnak a hibákból... nem kell elhinni amit a sorosista média ír és azt sem, amit a kormány kommunikál, osszunk, vonjunk gyököt és az igazság valahol középen lesz a szürke zónába... az tény, hogy valami történt, a diákok is hülyék voltak, illetve a dokik sem voltak a helyzet magaslatán, mert új helyzet előtt álltak...

támadnak a soros pribékek

#858480 Láma Előzmény: #858468

Nem az egyént védtem ba+, hanem az eljárást kritizáltam. A fidesznyik mondás szerint az egyénnek joga van hülyének lenni. Bár lehet, hogy ez is csak fidesznyik kiváltság. A hatóságnak viszont nincs joga koncepciós eljáráshoz, csak egy hitlerországban, rákosiországban, sztálinországban, vajdaországban. Aki ez ellen tenni mer, az meg soros pribék, az agyhalott gerinctelen szarházy bagázs szerint.

Ma a gyógyegér iráni gyógyszerész. Holnap te ba+

támadnak a soros pribékek

#858468 Tapasz Előzmény: #858467

Személyes ismeretség (SOTE) folytán tudom, hogy az egyik gyógyszerész hallgató (lehet, hogy pont ez a lány) a társaival március elején (pontos dátumot nem tudok) jött vissza az utolsó repülőgéppel Teheránból úgy, hogy előtte még kint kórházban járt.

Ezek után találkozgatott az itteni ismerőseivel, és bejárt az egyetemre az előadásokra. Amikor jelentkeztek nála a tünetek a tanár kiabált vele, hogy azonnal csináltassa meg a tesztet, ami pozitív lett.

Gyógyszerészhallgató létére ennyi esze volt ba+

támadnak a soros pribékek

#858467 Láma Előzmény: #858466

Soros pribékek küzdelme a cigányországban:

https://444.hu/2020/04/22/a-magyar-allam-minden-bi...

"

„Ön a fenti napon (2020. március 07.) 20 óra 30 perc körüli időben a kijelölt szobát, agresszív viselkedése során, elhagyta és oda az intézmény ápoló személyzetének többszöri felszólítására sem tért vissza.”

Tehát a gyanúsítás szerint a lány március 7-én szabályt szegett, elhagyta a karantént és agresszív volt. Ezzel szemben az iráni lány zárójelentéséből kiderült, hogy az ominózus időpontban, amikor az állítólagos rendbontás megtörtént, nem volt a kórházban. Csak este 11 óra után vették fel őt a László Kórházban, és csak másnap hajnalban helyezték el a kijelölt szobában.

Tehát 7-én este, fél kilenckor nem hagyhatta el a karantént, nem viselkedhetett agresszíven, mert nem volt ott.

"Miután fény derült rá, hogy mind a gyanúsítás helyével, mind időpontjával gond van, a rendőrség egyszerűen módosította az adatokat. Átírták az időpontot és a helyszínt, hogy azok nagyjából megfeleljenek a kórházi dokumentumokban szereplőkkel, kivették a vádból az agresszív viselkedést, és benne hagyták, hogy az iráni lány engedély nélkül elhagyta a szobáját. "

Chikán Attila interjú

#858275 TrendMan Előzmény: #858257

Az interjúból ez a rész érdekel engem különösen:

"Az összes többi tétel bizonyos politikai tényezők régi vágya, s a kormány kapott az alkalmon, hogy parlamenti vita nélkül nekiállhat az ingatlanadományok újraszabályozásának, a nemváltoztató műtéti beavatkozások ellehetetlenítésének meg hasonlóknak. Az ilyen döntések erodálják a kormány iránti bizalmat."

paródia ?

#857987 Ibiza Előzmény: #857974

csak még egy dolog mésziről.

Kevés unszinpadikusabb pasit ismerek nála. Mondjuk gyurcsóti az origó.

De ha megnézzük a cégeit jól prosperálnak, nem viszi őket csődbe, munkahelyeket teremt, tart fenn.

Persze itt jön a refrén: ez könnyű ha tömik pénzzel a cégeit.

Azért ezt is érdemes átgondolni. Soxor EU-s pénzt EU-s pályázatot nyer, EU ellenőrzi a beruházásokat..és feltételezem minden feljelentést megtesz az ellenzék ahhoz, hogy bebuktassa, eddig sikertelenül.

Egy cégméret- és egy árbevétel felett a politika és gazdaság összeér. Nem nálunk mindenhol. Lásd Austria vagy Németek Strabag..stb stb. Nyiltan lobbiznak a nagy cégek a parlamentekben a képviselőknél.

Egy cégméret felett és árbevételnél hatalmas termelési eszköz áll rendelkezésre, ez is stratégiai erő, nem árt ha baráti kézben van. Komcsiknak is megvoltak a kedvenc autópálya épitői, betoncégei malmai. Mert egyszerűen csak igy lehet lekötni ezt a nagy kapacitást.Nem véletlen, kormányváltáskor gyorsan eladják ezeket.

És ha már ekkora a cég és ekkora a bevétel,a politikusok szeretnének visszakapni valamennyit a pártjuk bitangkasszájába.