Köszönöm válaszod!
További sok sikert!
Juhéj, idei csúcs:))
Ebből azért én is kivettem a részem:))
16 fölött kéne zárni az szép lenne:))
Addig bohóckodtam az olajjal, hogy itt elmulasztottam az új beszállót, mondjuk valahol itt zártam volna, figyelve mit kezd a 16-os régióval, de így 0.25 benn maradt. Sebaj lesz még beszálló, csak az irányt lássuk meg:))
Van együtt mozgás, de most szerintem az arany húzza magával, ráadásul ahogy nézem a szüncsi előtt ezekbe pakolják a pénzeket:))
Ha nem ütünk új csúcsot 16.25 fölé akkor dupla tető is lehet, na az szép lenne:))
Arany most a vezető, ha az nem áll meg 1000-nél, komoly emelkedés is benne van. Szóval szerintem, a fentiek alapján mindenképpen nagy mozgás várható, de az igazi irány a csúcs környékén dől el:))
Tegnapról volt longom 15-ről, de zártam 72-nél mert nem szeretem ezeket a kamatos döntéseket poziban:))
Szia,
csak beköszöntem, hogy ne légy egyedül :)))))))
mik a kilátások ezüst terén? milyen mozgással van a részvény piaccal? ha emelkedik az ára, akkor esik a piac?? tényleg nem tudom, de szeretek több mindent figyelni.
Kitörő örömmel fogadom, hogy ismét menekülő instrumentum címet kapott a drágaszágom aranyos támogatással:))
Egy 15.25 környéki vissza, és ha felette maradunk, akkor szép tér van felfele:))
Lassan ide is jönnöm kell, csak most olajosan kukucskálok ki a fejemből:))
Kezd drágaszágomnál is fokozódni a helyzet, mi lesz ebből, szakadás vagy kitörés, na ez itt a kérdés:))
Kedves, és igazán jól nevelt a drágaszágom, csak így tovább:))
Hali
Péntek óta ütöm őkelmét, jelenleg új beszállóra várva 14-14.2 szép lenne:))
4h chart szép célárat adhat, ha minden úgy megy ahogy szeretném, 13 komoly akadály, ha szakad is ott észnél kell lenni:))
A végén mindig itt kötök ki, és aki velem tartott amikor szóltam, az ugyanúgy mosolyoghat mint én:))
Fx totyik:)))
Réz, platina, olaj, ez és még más nyersanyagok esnek. Csak nem a reggeli Kína story gyürüzik be:))
Na végre kezdünk újra összecsiszolódni, egy 0,21 a zsebbe:))
Ennél a megállónál is lehet egy kis bohockodás, a többi adott:))
Továbbra is bohockodunk, nem változott semmi:((
$ a vezetőszál indexet figyelni:))
Hát a $ fontos volt. Mivel kihagytam egy kis időt, és csak részlegesen voltam, szépen elszaladt a kis virgoncom. Jelenleg már nem látom értelmét itt beszállni, várom mit hoz az elkövetkezendő, 14.2 elég erős fal, ha addig elmegyünk és nem visszük meggyőzően akkor újra lefele, viszont ha visszük akkor szép tér nyílhat felfele, vagyis lássuk mit tud:))
A $, és az rv. piac figyelése most asszem kötelező:))
Ha 30 alatt zár és a héten sem tud kitörni az eső csatiból, akkor mehet lefele, ha kitör akkor is inkább oldalazásra tenném a voksomat, mint egy rallyra felfelé, persze a $ itt is fontos:))