10.594-ről megint jó lenne egy nekifutás felfelé!

Csak, amikor a fibo és az ék is 11.025 környékére mutat, akkor már csak azért sem engedik oda fel, mert sokan odavárják.
Vagy csak akkor viszik fel, amikor már mindenki elkönyvelte, hogy most már esni fog.
10.758 nem tetszett neki egyelőre. Tudtam, hogy 10.750 környékéről vissza tántorog.
Valószínű, még ha hétfőn fel is mehet 11.025-ig, akkor is ma zárom a longokat.
Talán már nyitok shortot is.
Egyébként sűrűn nyitok és zárok.
Erre a tegnap betett rajzra Te milyen pozit veszel fel. mert én tegnap longot!

Csak longom van azóta, de lassan cserélem le shortra.
De, mindig is oda írtam, hogy 11.025-re várom.
Ha, akarod nézd vissza.
Írtam, hogy mi a kockázatosabb - 600 pont fel, vagy 6.000-7.000 pont lefelé.
Azt nem értem -és ne érts félre nem kötekedni , inkább megérteni szeretném a dolgokat- hogy azt írtad márciusban, hogy innentől minden emelkedést short nyitásra kell kihasználni , hogy azóta emelkedett vagy 20%-ot és itt vagyunk már majdnem ATH alatt 10%-kal.
Ilyenkor van egy rahedli shortod már, vagy eddig sem shortoltad, hanem rövid távú longo pozikat vettél fel?
10.821-en nehéz lesz átmenni és még arra is figyelni kell, hogy dupla csúcs miatt is lefordulhat.
Ha 10.821-en átmegy, akkor már elmehet 11.025-ig.
elsőre lefordul a 10750-ről
10.750-nél figyelni kell. Esetleg fordulhat!
10.820 áttörése hozhatná el a 11.025-t.
Szűkül a hely az SP-ben is.
Talán még maximálisan elérheti a 2.930-2.950-et, de már 2.900-nál fokozott figyelem és kéz a gombon, aki kereskedik az SP-vel.
Támaszai: 2.733 valamint 2.666
Túlhúzással felmehetne átverésként 3.000-re, de csoda számba menne.
----------------------------------------------------------------
2.795-nél írtam, hogy felmehet az SP 2.930-2.950-re.
Nos, ma már jártunk 2.884-nél.
KB58 persze tudjuk nem longoltad.
Jó reggelt!
Szuper hír. Köszönöm a chartokat! Tegnapi longért izgultam, ma már örülök, hiába a TA és Elliott hullámelmélete jó kezekben kincs. Köszönöm még egyszer!
Az amerikai részvények határidős felrobbanása után egy jelentés szerint egy Gilead Sciences gyógyszer hatékonyságot mutatott a koronavírus kezelésében. A lépés arra utalt, hogy pénteken ugrik a tőzsde.
STAT hírek szerint a chicagói kórház Remdesivirrel kezelt koronavírusos betegek gyorsan felépültek a súlyos tünetek után.