El tudom képzelni (bár valószínűleg nincs hozzá elég fantáziám)...
El tudom képzelni (bár valószínűleg nincs hozzá elég fantáziám)...
Épp akartam írni, hogy valószínűleg megvolt a szükséges leszúrás.
Az Investingen a DAX futures esetén rendesen különbözik az ék alsó szára a DAX-hoz képest.
DAX futures:
DAX:
KB58! Tudod a nagy tőzsdések olyanok, akik figyelik a lehetőségeket.
Amikor eljött az idejük vagyonukkal gyúrnak egy hógolyót és elindítják a lejtőn lefelé vagy felfelé. Amikor a lavina elindult és elérte célját, akkor besöprik a hasznot.
Tegyél a leszúrásra egy fibót!!!! ;) :D tádám....
(duplalj? ;) https://invst.ly/qgxg0 )
A tőzsdén nem korrekt akarsz lenni, hanem pénzt keresni. Ha, ez átveréssel megy, akkor úgy.
Képzeld el, hogy mennyire korrekt a tőzsdén pld. Soros vagy Trump és a többiekről nem is szólva.
Teljesen nem érte el az ék alsó szárát. 17:35-ig még esetleg levihetik, de ez már hibahatáron belül van.
Ráadásul az Investing nem prompt, hanem az eladási és vételi ajánlatok átlagát mutatja, tehát belefér.
"Igen! Tehát nem a cég állapota dönti el, hanem a nagy befektetők, hogy a cég papírjai merre mennek."
Már elég hosszú ideje szinte meggyőződésem, hogy ez így működik a gyakorlatban. De ez azt is jelenti, hogy a tőzsde már régen elvesztette alapvető funkcióját, ma már egy óriási irányított kaszinó, pilóta játék.
Ahogy nemrég egy PF fórumról beidéztem, a tőzsde egy olyan szépségverseny, ahol nem azt kell eltalálnod, hogy a résztvevők közül ki a legszebb, hanem azt, mit gondol erről a zsűri.
Eddig megy a másolás. Most az a kérdés, hogy holnap még délelőtt oldalaztatják, vagy elindulnak mindjárt felfelé.
ez nagyon jó gondolat, én is így gondolom, akinél a pénz az irányít...
KB58! Tételezzük fel, hogy milliárdos vagy és a vagyonodat tőzsdézéssel kerested meg!
(de jó lenne, ugye?)
Van egy rossz fundamentumú cég, amely tele van már shortolva.
Oda mész és elkezded venni a részvényeit! A shortosok megijednek és elkezdik visszavenni a shortokat nehogy sokat bukjanak.
Visszavétel = emelkedik az ár.
Jönnek a rutinosabb shortolók. Te jó Isten valamit tudnak a nagyobbak Ők is visszaveszik a shortokat!
Az ár emelkedik.
Végül Te, mint milliárdos egy szintem eladod azt a longokat, amellyel elindítottad a felfelé irányuló lavinát és mivel tudod, hogy a cégnek rosszak a fundamentumai, ezért jól be is shortolod.
Tehát lehet keresni a rossz fundamentumú cégnél longgal?
Igen! Tehát nem a cég állapota dönti el, hanem a nagy befektetők, hogy a cég papírjai merre mennek.
Most akkor mondja valaki, hogy a részvények és az indexek árfolyamát az egyes cégek részvényeinek a fundamentumokon alapuló értéke és a befektetők ettől függő részvény vásárlásai határozzák meg...
Nézzétek meg, hogy vannak beállítva a robotok!
Az előzőnél és a mostaninál is hosszú oldalazás után, egy teli piros gyertya lefelé.
Az előzőnél egy leszúrás és egy alsó tüskéjű gyertya, majd emelkedés.
Most dolgozunk az alsó tüskéjű gyertyán.
robotok jól csinálják
Ha a robotok jó dolgoznak, akkor zárásig lesz egy leszúrás az ék alsó vonalára.
matgab! Te ezt hogyan értelmezed?
6.615K volt az előző adatszolgáltatásnál.
5.350K a várt
és a jelenlegi adat ami lett 5.245K
Az előző adathoz és a várthoz képest is jobb lett!
Tehát csökkent a munkanélküliek száma, mégpedig 1370k-val!
| 5245K | 5350K | 6615K |
Lenthor, tökéletes meglátás. Ha így lesz, akkor erről most az jutott hirtelen eszembe, hogy ezt figyelve időzítik a "befektetők" vásárlásaikat? Néha erősen felmerül bennem, hogy az index árfolyamoknak nincs közük a befektetők részvény vásárlásaihoz (bár a brókerem ezt mondja), hanem önállóan, algoritmusokkal úgy mozgatják őket, ahogy akarják.