B+ hogy te még mindig itt szenvedsz... Ajánlok neked egy kis moneymanagementet.... tőke független... ;) bármit akarsz, nyisd meg a stop pedig a tőke 10% legyen! Nem a pozi méreté, hanem a tőke 10%-a... próbáld ki, hátha....
B+ hogy te még mindig itt szenvedsz... Ajánlok neked egy kis moneymanagementet.... tőke független... ;) bármit akarsz, nyisd meg a stop pedig a tőke 10% legyen! Nem a pozi méreté, hanem a tőke 10%-a... próbáld ki, hátha....
Valahogy úgy érzem, hogy minden emelkedésbe bele kellene adni (persze nem csinálom).
Ma 0 órakor láttam, hogy felment az SP 2845 környékére. Néhány perc múlva nyitottam egy SP CFD shortot, mondván, hogy ez tuti lesz. Aztán néhány perc múlva ezt is gyakorlatilag nullában lezártam és elmentem aludni, mert fáradt voltam. Csak néhány ponttal kellett volna feljebb tenni a stopot (és persze több pozit nyitni). Sajnos reggel sem nyitottam shortokat sem SP-ben, sem DAX-ban.
Megint mintha nem látnám, hogy mi van a charton....
Köszönöm. Szép a chart és logikus is, de én ilyenkor mindig elveszítem a bizalmat az indexekben. Pedig tudom, hogy bármi lehetséges, de ilyen "jó" helyzetben már lefelé kellene menniük.
Igen!
Le kellett jönni ide az alsó vonalra? Igen. Van még tér felfelé? Igen.

Holnapra nem tartanám lehetetlennek, hogy innen az aljról egy komoly réssel nyissunk felfelé!
Köszi, akkor igazából fiktív... Kíváncsi leszek, felmegy-e 11000-ig, pláne 11400ig, mert én végig vettem az esést... Éljenek a nyomdászok jeligére...
(És persze éljél te is ha feltör a dax mint a gejzír... ;) de persze ha nem akkor is! )
2.711 támasz, még gyorsban oda lemehetne és akkor az ék szára ott találkozna az árral.
a fekete vonal azért van behúzva, de csak mint lehetőség.
Ezen a grafikonon az alsó kék vonal mialapján van ott ahol???
jobban örülnék az 5000-nek...
Mi ez a morgás a háttérben, csak nem a FED nyomdáit kapcsolták be?