Áldott, békés Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Áldott, békés Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Ez 2020 legfontosabb tőzsdei kérdése: van esélye a bikának vagy felfalja a medve?
A DAX van egy kicsit lemaradva, de ha emelkedésről van szó, akkor ehhez hozzá vagyunk szokva.

A hullám elmélet alapján is le kellene jönni 4.800-5.000 környékére.
A világválság nem akadályozza, hanem segíti. Trump hiába rimánkodik, de szerintem Ő is tudja, hogy egy irány van az pedig a lefelé.
Ahogy ismerem távolból Őt, már rég shortban áll, csak még eteti a kisbefektetőket, hogy több pénzt szedjen le róluk.
Csak megjegyzem: A FED már mennyi vásárlásokat eszközölt és a rengeteg pénzből hová jutottunk?
Az esés 50%-ig, ahová az Elliott minden tőkeinjekció nélkül is várná.
Lehet, hogy a FED nem költött semmit????

Lehet át kell gondolni ezt a stratégiát a shortokról.
Azt látom, hogy Trump parancsba adta, hogy amíg ő az elnök, addig nem eshetnek a piacok. A világ minden pénzét rá kell áldozni arra, hogy emelkedjen a tőzsde.
Aztán hogy után ami lesz, az majd lesz valahogy...
"A Fed 2300 milliárd dollárt fecskendezne a gazdaságba, támogatva a háztartások és az állam helyzetét egyaránt."
Megint pénzt adnak be a rendszerbe, így érthető ha fel. Erről szólt az elmúlt két hét emelkedése, mindig új és új pénzekről..
Teljesen beteg a piac. Igazából egyetlen dolog van ami miatt azt mondom, hogy tovább emelkedhet a piac, hogy még mindig azt látni, hogy többen akarják shortolni, mint longolni...
Munkanélküliségi adat - mert ott is hamisítják.
"Csak azt a statisztikai adatot fogadom el, amelyet én hamisítottam!"
Jó egy órával ezelőtt persze le kellett tolni kb. 100 ponttal lejjebb az SP-t.
A Fed a koronavírus-válságban a háztartások, a vállalatok, és az állam segítségére siet, hogy támogassa a gazdaságot a nehéz időkben.
-------------------------------------------
Rendben van, hogy USA ugrik, de minek örül a többi????
Most 10.398 a nagyon fontos szint.
Ha letöri, akkor 10.300 majd 10.214, ha ezt is letörné akkor 10.150 jönne.
Legjobb esetben 10.030-10.060-ig eshetne első fordulóként!

lassan eldől :) A=c, vagy tovább megy