Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857710 Koffein Előzmény: #857706

ellenzékből bárki, aki nem orbán :) úgy vélem, hogy karigeri újból kihívja orbánt... jelenleg más arcot nem látni... oszt hogy mi lesz az eredmény, azt csakis a válságkezelés fogja eldönteni...

orbán nem megy nyugdíjba, mert ha készülne, elkezdenék felépíteni, most mindkettő úgy el van dugva, hogy nagyítóval se lehet látni őket :)

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857706 Ibiza Előzmény: #857700

igen, most azt tudják orbánt nem.. de akkor kit? gyurcsótit vissza? beb@szna.

Amúgy divat lázadozni, meg nem birkának lenni (mert ugye birka aki kormánypárti) ettől, a kiskonyttól a tetkóktól gondolja erősnek, különlegesnek magát az átlagpolgár, miközben tök egyformák.


Ha fidesznek van esze meg tudja oldani, orbán nyugdíjba megy és lázár vagy varga lesz a m.jelölt. A jobbikot - az őt orrbefogással elviselő - ellenzéktől le kell választani, zsigeri a gyűlöletük. Zsigeri mert az urbánus zsidó szavazók (Német Miklós) gyűlölnek minden nemzetit. Ráadásul nem is igazi zsidók "nem zsidó zsidók" ( Köves Slomó) ezért frusztráltak és ezért is mást tesznek felelőssé.

Ha leválasztották jobbikot akkor nem lesz erős az ellenzéki össznépi összefogás.

Amúgy az ellenzék a mai napig nem érti miért nincsenek sehol. Döbbenet.

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857704 Ibiza Előzmény: #857682

nem kevés nyugdíjas van, keresletet tudnak generálni, vagy egyszerűen segítik gyerekeiket. Lenne idejük bőven a választások előtti a jófejkedésre.
Gondolom készülnek világ-eus-ország színten a különböző tanulmányok, milyen hatása van/lesz a vírusnak.
Szerintem veszélyesebb a vírus mint amit gondolunk/tudunk róla.

A válságkezelés alapja mindenhol a hazudni hazudni és csak annyit bevallani amennyit szükséges.

volt minden..denevér kígyó tobzoska. de ne feledjük évszázadok óta eszik kínaiak ezeket.

Volt az, ez csak emberről emberre, majd jött az..cseppfertőzéssel is lehet, de a meleg megöli, várták jóidőt, Iránban elég meleg lett volna nem ölte meg..sőt.

Mondták azt is ne hordj maszkot mert nem szükséges, de csak azért mondták, hogy ne hord el a maszkot a patikából..mintha a patikában vagy a kínainál vennék a kórházak a maszkokat.

Nekem egyértelmű, szándékos a fertőzés, sose fog kiderülni.





Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857700 Koffein Előzmény: #857699

nem stresszelek :)

új kollégákon látom, húszas éveik elején járnak, oszt feri az ász :) mellette karigeri, meg momentum... orbánt/fideszt zsigerből utálják... :)

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857693 matgab Előzmény: #857690

"nem akarok megint emigrálni"

Visszajöttél kolbászosból, vagy mi??

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857691 Koffein Előzmény: #857690

pedig ez lesz :) azt látom, hogy a fiatalabb korosztály imádja ferit, s leszarja, hogy mi történt a kétezres években :)

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857690 Bendeguz Előzmény: #857688

csak ferit ne baszki! eleget tüntettem ellene, nem akarok megint emigrálni :DDDD

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857689 Bendeguz Előzmény: #857685

hát ez az, meg se próbálnak a lopáson kívül mást :D nézd csak meg az elmúlt hét termését, milyen rendeletek születtek:

- budapest büntetése (parkolópénzek, liget lebetonozása, smidtmaris elvtársnő ingyen épületek, színházak pártirányítás alá vonása, stb. stb. stb.)

- ellenzéki városok büntetése (parkóló pénzek elvonása, befizetés a vírus kasszába, az meg hogy a városi feladatokat ki látja el és miből, az mindegy is...)

- belgrádi vasút titkos

- ner cégek kimentése megindult

- nyuggerhordák bepalizása apróval

- moldáviának 30mrd ajándékba...

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857688 Koffein Előzmény: #857685

nyugi, ahogy kezelik a válságot, a nyuggerek száma lefeleződik 22ig :)

ahhoz, hogy kedvezzenek az aktív keresőknek, az oktatáson kéne dolgozni, egészségügyön, tömegközlekedésen, adócsökkentésen stb stb... nem most, hanem az elmúlt 10évbe lett volna idő... most pofán csapja a válság őket, s csodálkozni fognak, ha 22ben ferit visszaszavazzák kétharmaddal...

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857685 matgab Előzmény: #857682

én is azt látom, hogy sokan szídják őket. Pontosabban azoknak az aktivitása, akik amúgy is utálták a fideszt -most hogy ráérnek, mert nincs munkájuk- jelentősen megnőtt. Abban élik ki az unalmukat, hogy könyékig dagonyásznak a politikában. Fröcsögnek , egymást hergelik és minden rosszért a fideszt okolják, ha valami jó, akkor meg azt mondják, hogy ha nem a fidesz lenne, akkor sokkal jobb lenne.


De erre nem ez kellene a Fidesz válasza legyen, hogy 13. havi nyugger...

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857684 matgab Előzmény: #857682

Nagyon régen mondom, hogy a mndenkori politikusok az inaktívak szavazatait veszik meg "fillérekért" annak érdekében, hogy az aktívak ne tudják számonkérni őket a korrupció miatt.

Egy csapásra megoldaná ezt a problémát, ha azok tudnának dönteni az ország sorsáról, akik összeadják azt a kibaszott költségvetést, azaz az adófizető állampolgárok.

Minden egyes embernek, aki akár 1 forinttal többet fizet bele a költségvetésbe az elmúlt 4 év átlagában, mint amennyit kivesz onnan , az szavazhasson összesen 1 darab szavazati joggal!

Ennyire egyszerű lenne ez, csak senkinek nem érdeke, hogy a rendszer ilyen legyen. Sokkal egyszerűbb az inaktívoknak ígérgetni valamit, amit aztán háromszorosan visszavesznek a korrupció során és az egészet (azaz négy egységet) azt mond az adófizetők állják!


Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857682 walex Előzmény: #857678

Írtam nemrég, hogy rengeteg helyről hallom, hogy szidják őket, amit eddig ilyen szinten nem tapasztaltam.

Szerintem tele a gatya, hogy buknak, ezért jön vissza. Majd akkor legyen 13. havi nyugdíj, ha egy év 13 hónapból fog állni. Másrészt pont az adófizetők száma csappan most meg alaposan, akiknek az adójából fizetik az aktuális nyugdíjakat. Nagyon logikus akkor bevezetni egy ilyet, amikor jóval kevesebb adófizető lesz és a cégek nagy része is tartaléklángra kerül.

Aki ezt kitalálta, az egy felelőtlen idióta. Inkább a munkanélkülivé vált tízezreket kellene megsegíteni, illetve meg kellene előzni azt, hogy még többen járjanak így.

Elegem van már abból, hogy 2x éve semmi másról nem szól egy nyomorult választás, mint arról, hogy ki mennyit ígér, osztogat a nyugdíjasoknak.

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857678 TrendMan Előzmény: #857671

Igen, ezt én sem értem.

Olyan, mintha már a választásokra próbálna piros pontokat gyűjteni.

Mondjuk a Fidesz mindíg is erőből politizált, a kifinomult szervezés nem volt az erősségük, most is ezt bizonyítják.

Egy ilyet bemondani egyszerű, a válságot kezelni meg összetett dolog (lenne) ...

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857674 Bendeguz Előzmény: #857671

ez az egész vírus balhé egy kurva nagy újraelosztási buli, meg egy csomó milliárdost nyomtatnak éppen kifele. a magyar ugar meg megy a levesbe, kis szerencsével csak tankok nélkül szállnak meg minket

Újra lesz 13. havi nyugdíj

#857671 walex

Ez az ország menthetetlen. :(

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200406/orban-v...

Ez a legfontosabb dolog tényleg jelen helyzetben, hogy ismét legyen 13. havi nyugdíj. Ez sokat segít majd a munkanélküliek tízezrein...

Nagy baj lehet a népszerűségükkel, ha már most elindul a szavazat vásárlás, miközben tízezrek kerülnek utcára, akiknek max. 3 hónapra jár segély, ők le vannak ejtve.