kék vagy pink?
zászlód lobogójában oldalazunk
Jó reggelt!
Köszönöm a chartokat és a nagyon jó gondolatokat!
A durva jelenlegi helyzetben, hogy a Futures más pályát mutat, mint a prompt!
Futuresnél a "b" pont lemehet, akár 9.100-9.200-ig is itt lenne a fekete "b" alja és innen már felfelé két cél lehetne:
az első 10.381 környéke, vagy 11.000.
11.036 környékén található az 50%-os fibo!

Jó reggelt!
Köszönjük!
Több elemző is vár még 1 "pull back-et" SP 2800 körülire.
Dax is mehet a rajzod alapján.
De, még a kis fekete "b" közel sem biztos, hogy kész van lefelé.
Ha, háromszög alakzat a kis fekete "b" hullám, akkor prompton egy fel (pink "d") és egy lefelé irány (pink "e") lehet és csak utána megyünk fel a 10.381-hez.

Sziasztok, jó reggelt!
A további nagy esés előtt (nagy "C") nekem még hiányzik a nagy "B" hullám teteje 10.381-nél.
Azt kellene megcsinálni és utána eshetnénk 7.484-ig, majd talán 4.880-5.000 környékére.

Neked gratulálok, sajnos én a legtöbbször továbbra is végtelenül sokat hezitálok, még akkor is, amikor csak azt tudom nézni a gépen. Ha meg mellette céges dolgokkal, munkával is kell foglalkoznom a kollégákkal együtt, akkor gyakorlatilag esélyem sincs, ahogy tapasztalom.
Ha nem ilyen hezitálós lennék, akkor én is meg tudtam volna csinálni ma is, amit te, a chartjaim adottak hozzá, csak sajnos nem lépek megfelelő időben.
Én a mai nap többször zártam és nyitottam shortokat. Van amelyiket olcsóbban van amelyiket drágábban mint ahogy eladtam, de mindegyiket profittal lehetett eladni. És én csak rendes kereskedési időben tudom ezt megcsinálni. Egy a lényeg, amit Len mindig mond: a felszúrásokban shortot kell nyitni...
Meg kell, hogy mondjam, hogy megint profin leírtad, hogy mi várható, kitűnő chartokkal együtt, de én úgy látszik, tényleg nem akarok nyerni, csak stresszelni a gép mellett...
Igen, elsősorban délelőtt volt ajánlatos, de persze minden egyes alkalommal is, különösen most a csúcs körül.
Ez azért olyan orosz rulett ("hála" az algoritmusoknak), hogy itt mindenkit lelőnek az asztal körül.
Igaz, hogy napközben dolgoztunk a céges laptopon, de nagyon frusztráló, hogy semmit nem tudtam keresni, akár 1-5 perces chartok alapján.
Megyek, megiszok inkább egy sört.
Talán hétfőtől több szerencsém lesz és be tudok szállni a jó irányba (bár délelőtt megint közös távmunka a kollégákkal).