Jó reggelt! Alakul.
9.200-on lesz nehéz átmenni! Ha még egy kört akar menni a téglalapban, akkor az inverz fej-váll storno!
Ebben az esetben a 7.487 iránya lépne be, de szerintem innen már fel kellene mennie 10 ezer fölé.
Sziasztok, jó reggelt!
Alakul az inverz fej-váll! Lassan a nyakvonalon lehetünk.
Cél 10.381 környéke is lehet, de 10.000 felett már jó.

Köszönöm!
H4-en
https://www.tradingview.com/x/djPF1ckk/
Tenkan Kijun vonal keresztezés enyhe vételi jelzést mutat, de a felhő elég vastag ezen az időtávon.
RSI divergencia longot támogat
Van az a pénz amivel elindíthatják a longot.
Akadozik a szenátusban a fiskális élénkítés, már második napja nem sikerül átnyomni az amerikai szenátuson a legalább 1600 milliárd dolláros kormányzati mentőcsomagot: a demokrata szenátorok ezúttal sem szavazták meg a csomagot, mondván, félő, hogy az inkább a vállalatokat, mint a közt segíti.
A befektetők a bizonytalanság miatt dobálják még a részvényeiket és sok pénzzel lehet csak megállítani, hogy van e értelme az egy másik kérdés. Amíg nincs ellenszer addig a gazdaság lélegeztető gépre szorul, és egy része csődbe megy.
Lenthor chartja nagyon jól mutatja a lehetőségeket. Sávkereskedés és a sávból való kitörésnél irányban történő kereskedés.
Egyszerű a helyzet! 1000 pontos téglalapban mozgunk.
9.200 felett a cél a rés 9.985-10.390
8.255 alatt 7.487

Jelentősen eltérnek az értékek. Ilyent még nem láttam. Nagyon zavaró.
Kivágta a stop a longomat, nincs pozim, 22000 Ft nyerő, de volt már több, mint -60000 Ft is.
Bakker, milyen lehetőségeket hagytam ki ma is, de lagalább nem minusz az egyenleg.
A bal vállnál is volt le-fel mozgás rendesen. Most is mozgatják a jobb vállnál!
Köszönöm a segítséged, Már csak pluszban zárhatom a mai napot, betettem a stopot.
Indikátort figyelheted. Ilyenkor nem működnek.Legfeljebb a rövidek 1-5 percesek.
Eltérő értékekeket mutat a DAX futures, a DAX prompt és Portfolio Global. Ez is összezavart rendesen. Már nem tudok figyelni az indikátorokra, pedig csak azt kellene, kellett volna.
Valóban, ha mindent időben és 1000 V feszültség nélkül csinálnék.