Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#856857 Ddavid Előzmény: #856856

Grat a babához. Holnap már okosabbak leszünk az iránnyal kapcsolatban.

A Microsoft infrastruktúráján is észrevehetőek a lassulás jelei :O

dax

#856856 Lenthor Előzmény: #856855

Annyian használják a jelenlegi kényszer helyzet miatt az internetet, hogy hamarosan elképzelhetőnek tartom, hogy időszakokra összeomlik a túlterheltség miatt.

A póker oldal a mai napon a megnövekedett játékosok száma miatt már össze is omlott.

dax

#856841 Lenthor Előzmény: #856836

Múlt hétvégén született unokám! A kórházban a születés után készült felvétel. A korona vírus nagy önmegtartóztatást jelent a látogatás miatt.

dax

#856836 Lenthor Előzmény: #856829

Korona vírus!

Talán segíthet most is!

Az 1980-as évek elején egy 80 év feletti makk egészséges Olimpikon tornatanárom azt mondta, hogy:

"Soha nem volt beteg. A titka az egészségnek, hogy minden este egy gerezd fokhagymát fogyaszt el és megiszik 1 dl. száraz vörösbort!

Azóta én is hallottam orvosoktól, hogy a fokhagyma antibiotikum és képes elpusztítani a vírusokat.

Ami nincs a fokhagymában az benne van a vörösborban!

Tudom nem egy élmény egy gerezd fokhagymát elfogyasztani, de hajrá.

A vörösbort nem kell túlzásba vinni és nem helyettesíti a fokhagymát!

dax

#856786 Lenthor Előzmény: #856785

Két dolog:

1.)- most a shortokkal lehet nyerni, mióta írom, hogy az emelkedésnél mehet a short, mert nem lehet rosszul kijönni belőle.

2.) Szépen emelkedett ma! A csúcs előtt betettem az inverz fej-váll lehetőséget. Amikor láttad, hogy a nyakvonalról vissza pattan, simán mehetett rá a short.

Ha nem léped meg, akkor lemaradsz.

De, ha lemaradtál a tetőről, azóta már hányszor nyithattál volna!

600 pontot jött le. 200-300 pont is sok!

A nap folyamán én többször nyitottam lefelé shortokat. Nem kell mindig ragaszkodni a fordulóponthoz. Sőt jobb kivárni a biztos fordulót.