Rángatják le-fel. Orosz rulett.
mondom: csak mutatják neked az irányt
Ha prompton 8.110 alá megy, akkor egyértelmű, hogy az irány 7.487 felé tart!
Sziasztok, jó reggelt!
Csak visszahozták a tegnapi prompt záró szintre.
Reggel 5 órától kellett volna a képernyő előtt ülni....
Aranyosak, szeretem az ilyen éjszakai műveleteket...
Az EKB bejelentett egy újabb, 750 milliárd eurós kötvényvásárlási programot!
Ebben bíztam, de nem nagyon akarják! Normál esetben ezt meg kellett volna (vagy kellene) csinálnia!
De az is lehet, hogy a felfelé korrekciót a 61.8%-os fibo-ról, vagyis 7.487-ről fogja megkezdeni! Talán!

A havi szuper ciklusban, miért 7.487 vagy 5.773 környéke?
Mert:
7.487 a 61.8%-os fibo.
5. 773 a 78.6%-os fibo.
Először meg kell nézni, hogy mit tesz a 61.8%-os fibo-val.

Lefelé nagyobb az esély! Legalábbis, még nem láttuk az alját. A shortokat még lehet nyereséggel zárni!
----------------------------------------------------------------------------
Ettől egy kicsit tartok, mert ez bekavarhat, ha csak most lett meg a kis fekete"v" hullám és egyben a piros "W" alja, mert akkor innen mehetne fel a piros "X" hullám!
De, nem nagyon akarják már felengedni!
Valahogy így:
Nos, az RSI segítségével szerintem egy brutális flat "B" hullám vitte fel új csúcsokra az árfolyamot.
Ha, ez igaz, akkor lassan ki lehetne számítani, hogy hol lehetne a "C" hullám alja.
Több lehetőség adódik.
1.) Az "A" hullám méretének a 123.6%
Az "A" hullám mérete: 3.246 pont 123.6%-a =9.513
2.) A/B hullámok 161.8%-a, ami 8.110 környékén található.
Hosszú folyamat, mire leérhetnénk, mert 5 hullámban kellene leérnünk. Ha, egyáltalán igaz az elképzelés.
Mindenesetre elrakom a képet, hogy mi valósul meg belőle.
Lefelé korlátok:
- 8.430
- 8.110
- 7.487
- 5.115
--------------------------------------------------------------------------
Március 2.-i 11.890-nél betett elképzelést a 8.110-et is áttörtük. Jön a 7.487!
Sziasztok, jó reggelt!
De, vigyázat! Amikor vége a felfelé korrekciónak még fogunk lefelé menni. A következő mélypont, majd 7.487 lesz, ha nem fogná meg, akkor sajnos 5.115.
-----------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Nem engedték, hogy felfelé kiteljesedjen a korrekció! Oldalaztatták egy ideig, majd engedték beesni.
Ahogyan írtam a taktikát: Emelkedést short nyitásra felhasználni.
Tegnap terveztem, hogy tartok a shortolási tilalom bevezetésétől és 21 óráig nyitok shortot. Nyitottam szépen és milyen jól tettem. Kis longom megmaradt, de az most vár egy ideig, hogy nyerőre forduljon.
Szóval az első számú célom: 7.487!!!! Utána jöhetne, ha nem elég 5.115, de 5.500 környéke sem rossz már.
Reggel a Futures már volt 7.966-on.
Hihetelen mozgások vannak.
Lenthor, jön az általad várt 8110-es DAX?
Elég gyorsan oda érhet már.
PF-en pomperj is hasonló felpattanást várt és fel is pattant tegnap előtt, csak nem addig, ahova vártátok, csak a nyitóban egy picit. Én ott ijedtem be és zártam sajnos a BUX shortot.
BUX az szerintem 10.000-ig simán be fog zuhanni. MOL az magától esik, OTP-t meg a politika fogja lenullázni.
Richter nem fogja megtartani az Indexet, azt magával fogják rántani. Főleg ha leáll a termelés, illetve ha globálisan összeomlik az egészségügy (mármint NYEU+ USA)
skacok vicc nélkül...
A fundát nézve itt még óriási szabadesés vár ránk. én 1000 alatti SP-vel számolok. Nem nézek grafikont, nem értem a technikát.
De ha itt az USA úgy kezeli a vírust ahogy kezeli, akkor ott aztán iszonyat hatása lesz a vírusnak, durvább, mint Olaszországban.
És ott az közegészségügy is szarabb állapotban van. Szerintem ha így megy tovább, akkor ott milliók fognak ebbe a vacakba belehalni -hacsak nem javul a helyzet a meleg miatt.