Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#856428 Lenthor Előzmény: #856425

Most olyan probléma is felmerülhet, hogy napokon belül kezdték volna ( a DAX -hoz) tartozó cégek közgyűléseit, melyek hivatottak dönteni az osztalék fizetés mértékéről!

Viszont Németországban sem lehet közgyűléseket megtartani.

Nem lesz döntés az osztalékról?

dax

#856427 Ddavid Előzmény: #856425

Azért az durva lenne ha ma megcsinálná az aljat. Mert akkor még benne van még egy ezer pontos esés is. Németországban most fogják az intézkedések elkezdeni...

dax

#856418 Lenthor Előzmény: #856417

Köszi!

11.850 letörésével nagyon biztos voltam, hogy elindulunk csúnyán lefelé. Sok shortot nyitottam ezen a szinten.

Nagy kockázatot vállaltam az elején, de miután erősen nyerőre fordult, már bátrabb voltam a folyamatos short nyitással, mert , ha még véletlenül is fordult volna felfelé, akkor is sok fedezet volt, amit felhasználhattam volna.

Sokszor írtam, hogy az emelkedést csak short nyitásra szabad ilyenkor használni!

Következetesen, amikor kis felfelé korrekció volt, már nyitottam is rá a shortot.

Tehát 11.500 alatt már nem izgultam annyira és csak a 8.430-at vártam!

dax

#856415 Lenthor Előzmény: #856412

Már azt várom, hogy mikor vezetik be a shortolás tilalmát, amikor már nem lehet shortot nyitni.

dax

#856405 Lenthor Előzmény: #856403

Ebben a pillanatban a január eleji tőkémet megdupláztam:

Ehhez sokat kockáztattam és nagyon sok shortot nyitottam a longokat hanyagoltam.

Még a duplázásba nincs is benne a még nem zárt shortok, amik szintén erős nyerőben vannak.

Brutális év!