Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#856144 Ddavid Előzmény: #856143

USA-ban eddig nagy volt a nyugalom, de amilyen parázósak, ha beindul a vírus akkor lesz beadás még szerintem. Öszintén erre spekázok, ami nem szép :\ Sajnos eljön az az idő amikor már nem tudják elbagetelizálni a dolgokat, emrt az emberek a saját bőrükön érzik a korlátozásokat.

dax

#856142 Lenthor Előzmény: #856140
Jól beleültették a népet a..

-----------------------------------------

nem is olvastam még, de egyre gondoltunk!

dax

#856140 Ddavid Előzmény: #856139

Jól beleültették a népet a... Amúgy EKB eszközvásárlása mintha a kötvényekre menne jobban rá, amire pár déli országnak szüksége is lesz. Nem tudom mi jut ebből az indexekbe.

dax

#856138 Lenthor Előzmény: #856137

Lassan a határtalan emelkedés után egyre több kereskedőnél kezd az index vonzóvá válni. Gondolják, hogy legrosszabb esetben kiülik, mert ide csak jönnek már fel az árfolyamok.

dax

#856135 Lenthor Előzmény: #856134

Holnap még kellene egy méretes esés. Utána már lehetne óvatos longot nyitni.

Talán!

8.110- 8.430 talán elég lehetne!

S&P500

#856134 Lenthor Előzmény: #856132

Tisztelt Trump Úr mindent megtett, hogy az USA indexeket felhúzzák. Még folyamatosan a FED-et is fenyegette.

Remélem most már kisimultak az arcán a hullámok. Beérett neki a short!

Ha longba lettem volna, akkor nem is tudom mit írok most!

dax

#856133 Ddavid Előzmény: #856131

Kamu töltelékhír, a tesztet is azért halasztották el nehogy kijöjjön valami nagy gáz. Iagzából nesze fogd meg semmi volt ez a mai nyilatkozat.

S&P500

#856132 Lenthor Előzmény: #856130

Hát erre írtam:

----------------------------------------------

Lenthor Előzmény: #856082

Hamarosan jönnek a bankok stressz tesztjei. Kiderülhet majd, hogy mennyit tanultak az elmúlt válságból!

dax

#856131 Lenthor Előzmény: #856127

Lagerde-Lagarde!

Az eszköz vásárlási programot nem bejelenteni kell, hogy na akkor tisztelt kereskedők vegyétek a részvényeket, mert bejelentettük!

Hanem!!!! Szépen nyugodtan el kell kezdeni venni, hogy a shortosok lássák, hogy egyre megy feljebb az árfolyam és növekszik a veszteség!

De, ugyan már! Eddig hol tetszettek lenni! Mert ha van még pénz, akkor miért nem tetszettek beavatkozni az első intő jelnél, hogy itt hamarosan szakadás lesz?

S&P500

#856130 Ddavid Előzmény: #856128

Belsős infó:
US-ben tegnap volt 1 meeting és számítanak arra, hogy a bankokat meg kell emnteni vagy összeolvadnak, mert a kitettségük annyira nagy hogy ezt nem bírják benyelni. Azt rebesgetik 2008-hoz hasonló forgatókönyv jöhet.