9.176
USA-ban eddig nagy volt a nyugalom, de amilyen parázósak, ha beindul a vírus akkor lesz beadás még szerintem. Öszintén erre spekázok, ami nem szép :\ Sajnos eljön az az idő amikor már nem tudják elbagetelizálni a dolgokat, emrt az emberek a saját bőrükön érzik a korlátozásokat.
Valaki (talán az EKB) úgy néz ki, hogy a sávba beállt tartani az árfolyamot.
Meddig sikerül neki?
-----------------------------------------
nem is olvastam még, de egyre gondoltunk!
Még belegondolni is rossz, hogy mennyi kisbefektetőnek égett el a pénze!
Jól beleültették a népet a... Amúgy EKB eszközvásárlása mintha a kötvényekre menne jobban rá, amire pár déli országnak szüksége is lesz. Nem tudom mi jut ebből az indexekbe.
Csak elég belegondolni, hogy 13.800 alatt is longolták, most meg volt 9.287!
Lassan a határtalan emelkedés után egyre több kereskedőnél kezd az index vonzóvá válni. Gondolják, hogy legrosszabb esetben kiülik, mert ide csak jönnek már fel az árfolyamok.
Igen longot! Javítottam. Már tudat alatt le sem merem írni a longot!
Holnap még kellene egy méretes esés. Utána már lehetne óvatos longot nyitni.
Talán!
8.110- 8.430 talán elég lehetne!
Tisztelt Trump Úr mindent megtett, hogy az USA indexeket felhúzzák. Még folyamatosan a FED-et is fenyegette.
Remélem most már kisimultak az arcán a hullámok. Beérett neki a short!
Ha longba lettem volna, akkor nem is tudom mit írok most!
Kamu töltelékhír, a tesztet is azért halasztották el nehogy kijöjjön valami nagy gáz. Iagzából nesze fogd meg semmi volt ez a mai nyilatkozat.
Lagerde-Lagarde!
Az eszköz vásárlási programot nem bejelenteni kell, hogy na akkor tisztelt kereskedők vegyétek a részvényeket, mert bejelentettük!
Hanem!!!! Szépen nyugodtan el kell kezdeni venni, hogy a shortosok lássák, hogy egyre megy feljebb az árfolyam és növekszik a veszteség!
De, ugyan már! Eddig hol tetszettek lenni! Mert ha van még pénz, akkor miért nem tetszettek beavatkozni az első intő jelnél, hogy itt hamarosan szakadás lesz?