Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Sajnos, a legjobb szituációkban a semmit szoktam meglépni. Ha fennmaradtam volna éjjel 2 óráig (amibe már nagyon belefáradtam az utòbbi napokban), akkor a 11860-as lefordulásról nagy valòszínűséggel nyitottam volna egy méretes shortot szűk, majd nullába tett stoppal. De nagyon fáradt voltam, és gondoltam, hogy ma nappal fog eldőlni az irány....
Kérdés, hogy a jegybankok mit akarnak és mit tudnak kezdeni a helyzettel és mikor. 11266 után, hétfőn?
Nagyon jelentős nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon a hazai vezérigazgatók szerint a következő években, derült ki a Portfolio-nak megküldött PwC-felmérésből.
Szinte biztosra veszik a magyarországi cégvezetők, hogy 2030-ra 70 évre emelkedik a nyugdíjkorhatár!
csaknem ugyanennyien gondolják úgy, hogy a születéskor várható élettartam eléri a 80 évet 2035-re.
KB58! Külön Neked! Amikor hazaértem 11.850 felett tartózkodtunk! Egyértelműen látszott, hogy letöri most már a fontos támaszokat. Még be is tettem, hogy lesz egy vissza teszt a letörés után! Beírtam, hogy KB58 gondolom most sem nyitottál shortot?
Nem lehet, sőt nem is célszerű a csúcson nyitni, mert ott még több esélyes az irány. Na, de a legfontosabb támasz letörését követően?
Mint írtam még a letörés után nagy utat kell megtennie.
Tegnap azt is írtam, hogy két ponton kell majd figyelni 11.720 és 11.620, de 11.720 letörésével már könnyen elérhető a 11.266-os régi célár, amit várok.