Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#855667 Lenthor Előzmény: #855650
Lenthor Előzmény: #855649

Ha prompton lennénk 11.850 alatt, akkor nyugodtabb lennék, mert akkor egyértelmű az esés.

---------------------------------------------------------------

Holnapi nyitóra kíváncsi leszek.

11.850 alatt nyit és 11.720 alá esnénk, akkor simán meglehet a 11.266.

dax

#855663 KB58 Előzmény: #855662

Mert te folyamatosan sziporkázol jobbnál jobb, önálló, közösségépítő ötletekkel, gondolatokkal, amik mindenki hasznára vannak, ugye?

Ennek a hozzászólásodnak is nulla haszna volt, de még inkább ennyi: -∞

Inkább te iratkozz be egy általános iskolába és tanulj meg írni.

S&P500

#855658 KB58 Előzmény: #855652

Pomperj legutóbbi 2 alternatívája az SP-re:

Melyik fog megvalósulni? Tényleg nagyon nem mindegy.

"

pomperj ma, 18:24

Előzmény: #16776 pomperj

SPY daytrade
Most az a helyzet, hogy erdemes a 2 masik ALT esetet is nezni,
mert nagyon nem mindegy,hogy elore felkeszuljonk a kevesbe valoszinu esetekre;
elso ALT marad az elozo ED valtozat, de itt van a ket szobajovo masik is
,
http://keptarhely.eu/view.php?file=20200305v00rbw2i.jpeg

S&P500

#855656 KB58 Előzmény: #855652

Az korábban betett zászló alakzattal kapcsolatban tegnap még kérdezni is akartam, hogy biztos akkora-e a zászló, amibe a 3179 is belefér.

Ezek szerint nem volt akkora (pedig erre is gondoltam).

Sajnos majdnem mindig úgy néz ki, hogy nálam (majdnem) minden csak gondolat marad. Ahogy régebben többször írtam, sokszor belülről érzem, szinte bizsergek, amikor tudom, hogy jól látom a nagyon jó helyzetet, hogy mit és mikor kellene lépnem, aztán megmagyarázhatatlan módon, nem csinálok semmit, hanem végignézem, hogy úgy lett, ahogy gondoltam, csak éppen nem nyertem rajta semmit. De most is bízom benne, hogy ez nem lesz mindig így.

dax

#855653 KB58 Előzmény: #855645

Számodra jól kereskedhető, meg ha időben lépnék, számomra is az lenne. De ha ilyen chart mellett a 12180-ről majd kásőbb a 12000-ről való lefordulásnál nem nyitottam, itt most már nem merek.

https://invst.ly/q102n

Valószínű, hogy további esés lesz a fej-váll alakzatodnak megfelelően, de én valahogy úgy érzem, hogy még lesz benne szívatás.

Meg tudod, shortot nyitni a csúcsokon szeretek (bár a gyakorlat azt mutatja, hogy gondosan kerülöm az ilyen "kínos" helyzeteket)....

Egyelőre kivárok.

Csak adalék: Ma éjfél után még néztem az SP-t, láttam, hogy mindjárt 0 órától kezd lefelé csorogni, a 3125-ös, 0,5-ös Fibo szintig emelkedett, gondoltam szűk stoppal shortot kellene rá nyitni, biztosan lesz legalább 10-20 pont lefelé korrekció a következő Fibo szintre, 3179 körülre várt korrekció előtt. Mint a mellékelt ábra mutatja, lett...

Egész kora délelőtt, amikor a korrekció már meghaladta a a 20 pontot, és számomra gyanús lett, hogy nem lesz emelkedés, hanem esés lesz, a Financial Forecast topikban rákérdeztem Pomperj-re:

"

KB58 ma, 10:38

Előzmény: #16757 pomperj

János, az SPY-ről fel tudnál tenni egy újabb chartot, most meglehetősen levitték, jó a számozás vagy pontosítani kellene?
https://invst.ly/q0tdb

Tudod, kérdezősködni szoktam (nálad is nem egyszer), ahelyett, hogy lépnék annak megfelelően, amit a chartomon látok. Mert megint kristálytiszta volt a short, de az nekem nem elég :-(

Ha holnap tovább esik a DAX és nem megy az ék fülé, akkor lehet, hogy rányitok egy adag shortot, de ma már nem merek, pedig valószínűleg kellene.

dax

#855650 Lenthor Előzmény: #855649

Ha prompton lennénk 11.850 alatt, akkor nyugodtabb lennék, mert akkor egyértelmű az esés.

De prompt záró, ha jól emlékszem 11.944.

Ha, így marad, akkor remélem nem megyünk fel érte, hanem réssel lefelé nyit.