emberünk nem sokat alszik..
Ezt szépen gyűjtik... mit ne mondjak, egyszerűen szép!!!
ha van egy kis eszük, egy kis ideig nem vásárolják... értem én, hogy ki van adva, hogy el kell pattintani naponta kb 20-25 millát, de ha felverik az árfolyamot nem lesz hatékony a vásárlás, hisz felmegy mit tom én 500-700 vagy tegyük fel ezerig, elfogy a meghatározott keret, akkor úgy fog beszakadni, ahogy felverték pitsába... :)
viszik a hírét, titkon még hadházy is beszállt (már ha volt esze)... XD
bennfentesek veszik https://bet.hu/site/newkib/hu/2023.08./OPUS_GLOBAL...
ha kiadták, hogy hova kell tenni, akkor az oda fog kerülni, utána stagnálás, mint a forig...
elnézve a grafikont, ekkora forgalommal nagyok vehetik, ezt a siránkozó pf-es spekik nap mint nap nem kalapozzák össze...
Még sajna nem jött el a mi időnk:-( hiába plusszos gyors
Nem tudom, mennyi volt eddig, de az egész csak szimbolikus értékű. Nem is vesznek minden nap, és csak a napi forgalom max. 10 %-áig.
Ennél sokkal fontosabb, hogy ma kijöttek egy pluszos gyorssal, ami talán szemléletváltást jelez.
Mennyi volt eddig a srv? Nem követtem mostanába, lehet így volt jó.
Szépen megindult, most az a kérdés, hogy 235-40-en átmegy-e. A könyv szerinti érték 450 HUF, sokan csak ott fognak a vételi oldalra állni, mert a hosszútávú csárton ott töri az eső trendet.
A momentumokról: igen, már látszik, hogy a mentőcsomagokkal kik lesznek preferálva... Ez (is) indította meg ma + a bube + srv.
vírus = turizmusnak lőttek = gigantikus mentőcsomagot lehet odadobni ML hoteleinek
bónusz: építkezések leállnak, de közbeszerzéseken újabb munkákat nyernek el ML cégei, amelyek kivitelezését később lehet csak elkezdeni, és rövidebb idő alatt kell majd befejezni. Erre hivatkozva szépen megemelik majd az összegeket.
Összefoglalás: bármi is történik, ML azzal nem járhat rosszul.
Más kérdés, hogy az Opus eredményében ez az "ML jól jár" hogyan fog számszakilag megjelenni!
Talán a túlárazott Balaton végre visszamegy a reális árszintre. Amennyit elkérnek pofátlanul egy hétre, abból Horvátországba megyek az Adriára és még jó idő is van.
vírus = turizmusnak lőttek = lőrinc szállodái üresen állnak
bónusz: építkezések is állnak, mert ott 10 főnél több dolgozik együtt.
Nem gondoltam volna, hogy a múltkori "óvatos" vételem 50 % bukóban fog figyelni a számlámon... Szép kövér pánik, aztán váratlan fordulat a mai napon, persze bele is vettem... Kíváncsian várom a folytatást :)
237-ról fordult néhány napja, 248-nál vettem belelő, és figyelem megint. Az a pletyka kering, hogy rövidesen komolyabb vasúti megrendelések pottyannak majd az Opushoz, a jövő év végétől pedig brutális Paks II pénzek érkezhetnek... Utóbbi abból a szempontból is érdekes, hogy a) még ebben a ciklusban meg kell kezdeni az atomerőmű építését, és olyannyira előrehaladni benne, hogy ne legyen érdemes leállítani egy Fideszes bukovári után az új kormánynak sem, b) Lölö kapjon olyan megbízást, ezermilliárdos nagyságrendben, ami 2022-26 között is kitart (ugye a pályázati pénzeket folyamatosan lehet lehívni a munka előrehaladtával). Ez az Opus túlélését is biztosítaná.
Ez az emelkedés is behalt, megy tovább lefelé. 220-230-at figyelem, ha onnan forgalommal fordul, esetleg... De most már inkább momentumot várok, mint technikai jelzést, valaminek történnie kell, ami megindokolja ezt az esést.