Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#855364 Lenthor Előzmény: #855363

Igen! A hetesen az éjjel betett szerint hosszútávon ott lehet majd a nagy 1. hullám lefelé. (11.450/11.460 között, de én szeretném, ha lemenne 11.266-ig, akkor épülhetne a fej-váll jobb válla.

Tehát, hamarosan megy felfelé az "v" hullám után a nagy 2. hullám.

dax

#855363 Macskaegér Előzmény: #855361

Nagyon jó gondolatok! Kérdésem, ha kiveszi a múlt heti aljat, akkor elindult az ötödik hullám és a negyedik hullám készen van?

dax

#855361 Lenthor Előzmény: #855360
MacskaegérA felpattanást eladásra használták, a short jelenleg kifizetődőbb.

--------------------------------------------------------------

Tegnap írtam erről!

----------------------------------------------------------------

Lenthor Előzmény: #855318

Vannak időszakok- mint a mostani - amikor látható, hogy a fő irány lefelé tart és ráadásul rendkívül impulzív az esés!!!

Ilyenkor és most is a long nyitást elfelejtem, de a kis korrekciós emelkedéseket azért kihasználom.

Hogyan?

Nyitogatom a short pakkokat. Esik és nyitok. Már van mondjuk 4-5 helyről megnyitott shortom pluszban.

Látszik, hogy hamarosan az indik miatt kis felfelé korrekció lehetséges.

Ekkor egy-két alsó szinten lévő short pakkomat visszaveszem nyerőben.

Utána várok. Ha a korábban zárt short pakkok fölé emelkedik és látni, hogy lassan megint lefordulunk, akkor kezdem visszanyitni a short pakkokat.

Így kihasználtam az ilyen eséseknél a bizonytalan kimenetű long irányt és a megnyitott short átlagot is feljebb tornáztam.

Csak egy ötlet az impulzív esésekre, de ugyan ez a helyzet az impulzív emelkedéseknél is.

dax

#855356 Lenthor Előzmény: #855344

11.450-11.461 -nél kell figyelni. mert erősebb támasz.

Ha nem fogja meg ez a szint, akkor a fej-váll nyakvonala a 11.266 jöhetne.

-----------------------------------------------------

Lehet, hogy elindultunk a lenti célokhoz???

https://invst.ly/p-jy2

dax

#855355 Lenthor Előzmény: #855354

Jerome Powell Fed-elnök pénteki közleménye erős jelzés arra, hogy a márciusi ülésen, vagy akár már előbb is kamatcsökkentésre készülhet a Fed – vélik a Goldman Sachs elemzői.

-----------------------------------------------

Pénteken már jeleztem, hogy lehet egy gyors kamatvágás!