Vissza teszt,alsó vonal?
Köszönöm!
Igen! A hetesen az éjjel betett szerint hosszútávon ott lehet majd a nagy 1. hullám lefelé. (11.450/11.460 között, de én szeretném, ha lemenne 11.266-ig, akkor épülhetne a fej-váll jobb válla.
Tehát, hamarosan megy felfelé az "v" hullám után a nagy 2. hullám.
Nagyon jó gondolatok! Kérdésem, ha kiveszi a múlt heti aljat, akkor elindult az ötödik hullám és a negyedik hullám készen van?
--------------------------------------------------------------
Tegnap írtam erről!
----------------------------------------------------------------
Vannak időszakok- mint a mostani - amikor látható, hogy a fő irány lefelé tart és ráadásul rendkívül impulzív az esés!!!
Ilyenkor és most is a long nyitást elfelejtem, de a kis korrekciós emelkedéseket azért kihasználom.
Hogyan?
Nyitogatom a short pakkokat. Esik és nyitok. Már van mondjuk 4-5 helyről megnyitott shortom pluszban.
Látszik, hogy hamarosan az indik miatt kis felfelé korrekció lehetséges.
Ekkor egy-két alsó szinten lévő short pakkomat visszaveszem nyerőben.
Utána várok. Ha a korábban zárt short pakkok fölé emelkedik és látni, hogy lassan megint lefordulunk, akkor kezdem visszanyitni a short pakkokat.
Így kihasználtam az ilyen eséseknél a bizonytalan kimenetű long irányt és a megnyitott short átlagot is feljebb tornáztam.
Csak egy ötlet az impulzív esésekre, de ugyan ez a helyzet az impulzív emelkedéseknél is.
Szép napot!
A felpattanást eladásra használták, a short jelenleg kifizetődőbb.
Kínai Caixin Manufacturing PMI
| 40.3 | 46.1 | 51.1 |
nagy esés az ipari termelésben már most látszik.
11.450-11.461 -nél kell figyelni. mert erősebb támasz.
Ha nem fogja meg ez a szint, akkor a fej-váll nyakvonala a 11.266 jöhetne.
-----------------------------------------------------
Lehet, hogy elindultunk a lenti célokhoz???
Jerome Powell Fed-elnök pénteki közleménye erős jelzés arra, hogy a márciusi ülésen, vagy akár már előbb is kamatcsökkentésre készülhet a Fed – vélik a Goldman Sachs elemzői.
-----------------------------------------------
Pénteken már jeleztem, hogy lehet egy gyors kamatvágás!