Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Limit

#853103 Krumenaker Előzmény: #853074

Semmit nem lehet tudni, ez csak egy koncepció.

Ahogy az is a koncepcióm része, hogy hogy 1-2 alap, amelynek 4-5 %-os részesedése van az Opusban, kölcsönadta a részvényeit brókerházaknak, és azok shortolják.

A könyvet és a kereskedést nézegetve is levonok következtetéseket: például amíg korábban nem álltak benn nagyobb eladói tételek, hanem csak dobálták be piacin a részvényt, most beállnak, ahogy a vevőin is állnak. És néha fél órán át állnak benn egymással szemben nagy tételek, 1-2 forint különbséggel, aztán ha megmozdul az árfolyam, kiugrálnak. Ebből is lehet szándékokat olvasni.

Limit

#853074 rbbj11 Előzmény: #853069

Honnan veszed / miböl gondolod hogy jelentös short állomány van rajta? Ami tud befolyásolni napi 200 milliós forgalmakat is?!

Limit

#853069 Krumenaker Előzmény: #852803

Shortocskák záródnak, minden nap kicsit feljebb.

390 HUF körül viszont már néhány komolyabb rövidnadrágos is telefonhívást fog kapni a brokkolijától, hogy reped a gatyesz, na, ott majd megpróbálnak ráújítani, lesz feszkó, aztán a bélgázok kiszabadulása elsüvítheti egészen 450-ig.

Mivel ilyen határozott gasztroenterológiai vízióm van, a korábbi tervemmel ellentétben újabb pakkot vettem.

Limit

#852803 Krumenaker Előzmény: #852587

A kitörésből korrigált, egészségesen, és most megint emelkedő jeleket mutat. Ami lényeges: a kötéslistát nézegetve mintha a vevők kezdenének diktálni. Visszavettem az első, óvatos pakkot.

Ez még speka. Továbbra is tartom, hogy 450 felett lehet masszívan odalépni vételekkel, mert akkor veti le a hosszútávú mackós mozgását.

Limit

#852587 Krumenaker

Milliárdos forgalom, felső limit. Ilyen nem volt tán másfél éve Opusban, érdemes figyelőlistára tenni. A hosszútávú eső csatornát szerintem olyan 450 körül törheti, még egyelőre a mocsárban mozog. Kíváncsi vagyok, a limit eltörlése okoz e szélsőséges kilengéseket a BÉT-en (bármelyik papírban is).

füge nap

#850743 Bendeguz Előzmény: #850735

ha lenne a srácoknak humorérzékük, simán átneveznék a céget Opus One Global-ra. O1G :D

részesdedés értékesítés

#850095 kerikoma Előzmény: #849774

Nem tudom, ezeknél mostanába minden olyan zavarosan van előadva, nem győzök találgatni, hogy valyon mit akarnak a háttérbe.