Opus menni Dubajozás: "Dubajban készü az Opus nevű érdekesség, amit biztos, hogy mindenki arról fog megjegyezni, ami a közepén van: egy óriási lyuk" ami bármit elnyel... XD
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20200113/lenyugo...
Opus menni Dubajozás: "Dubajban készü az Opus nevű érdekesség, amit biztos, hogy mindenki arról fog megjegyezni, ami a közepén van: egy óriási lyuk" ami bármit elnyel... XD
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20200113/lenyugo...
Semmit nem lehet tudni, ez csak egy koncepció.
Ahogy az is a koncepcióm része, hogy hogy 1-2 alap, amelynek 4-5 %-os részesedése van az Opusban, kölcsönadta a részvényeit brókerházaknak, és azok shortolják.
A könyvet és a kereskedést nézegetve is levonok következtetéseket: például amíg korábban nem álltak benn nagyobb eladói tételek, hanem csak dobálták be piacin a részvényt, most beállnak, ahogy a vevőin is állnak. És néha fél órán át állnak benn egymással szemben nagy tételek, 1-2 forint különbséggel, aztán ha megmozdul az árfolyam, kiugrálnak. Ebből is lehet szándékokat olvasni.
Honnan veszed / miböl gondolod hogy jelentös short állomány van rajta? Ami tud befolyásolni napi 200 milliós forgalmakat is?!
Shortocskák záródnak, minden nap kicsit feljebb.
390 HUF körül viszont már néhány komolyabb rövidnadrágos is telefonhívást fog kapni a brokkolijától, hogy reped a gatyesz, na, ott majd megpróbálnak ráújítani, lesz feszkó, aztán a bélgázok kiszabadulása elsüvítheti egészen 450-ig.
Mivel ilyen határozott gasztroenterológiai vízióm van, a korábbi tervemmel ellentétben újabb pakkot vettem.
A kitörésből korrigált, egészségesen, és most megint emelkedő jeleket mutat. Ami lényeges: a kötéslistát nézegetve mintha a vevők kezdenének diktálni. Visszavettem az első, óvatos pakkot.
Ez még speka. Továbbra is tartom, hogy 450 felett lehet masszívan odalépni vételekkel, mert akkor veti le a hosszútávú mackós mozgását.
Milliárdos forgalom, felső limit. Ilyen nem volt tán másfél éve Opusban, érdemes figyelőlistára tenni. A hosszútávú eső csatornát szerintem olyan 450 körül törheti, még egyelőre a mocsárban mozog. Kíváncsi vagyok, a limit eltörlése okoz e szélsőséges kilengéseket a BÉT-en (bármelyik papírban is).
ha lenne a srácoknak humorérzékük, simán átneveznék a céget Opus One Global-ra. O1G :D
Nem tudom, ezeknél mostanába minden olyan zavarosan van előadva, nem győzök találgatni, hogy valyon mit akarnak a háttérbe.
Mert így akarja kivéreztetni a részvényeseket XDD