Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Re: poki

#85549 holnor Előzmény: #85515

az bizony. de pókerezés előtt ill. közben nm javaslom a fogyasztását, a koncentrációt nm a megfelelő irányba befolyásolja :D

#85533 BudFox Előzmény: #85527

Látom hajnalig verni fogjátok a blattot. :-)))

szóval ki az aki versenyekre is el szokott járni ?

#85527 kelvin Előzmény: #85525

Látom a póker és a pia együtt jár :-D

Egy vodka-martini sok jéggel, rázva nem keverve rendel :-D

Vagy ez nem az italfutár.hu

#85505 Mercurius Előzmény: #85497

én nem tőzsdézek, csődbe mentem... ;-) Mit fizettek? Egy felesre gondoltam konkrétan...

:-P

#85497 Kissherceg Előzmény: #85490

és trendtől függően kellene fizetni. Aki longos és esett abban a hónapban, annak nem kell, mert shortosok állják és fordítva :D Legyen vmi tőzsdés :))))))))))

#85490 potter Előzmény: #85459

ha játékpénzes akkor a legegyszerűbb az octogonpoker.hu. de a játékpénznek nem sok értelme van.

stocktalálka szervezésekor henci feldobta a témát, hogy legyen élő poker, az lenne az igazi. pl 5k SC. sztem bermelyik terem leszervezné.

#85459 Mercurius Előzmény: #85319

Ezt írta nekem a pokerakademia.com tulaja:

...

Nekem nagy tapasztalatom nincs ebben, de tudomásom szerint változó, hogy egy adott terem engedélyt ad-e a játékosainak saját asztal nyitására, avagy sem.

Ha hobbijátékosoknak baráti partik céljából lenne szükség erre, akkor én egyértelműen a www.partypoker.com termét javaslom. Mind grafikailag, mind a szoftver egyéb jellemzőit tekintve ez az egyik legjobb. Továbbá nagy terem, a játékos mindig talál kedvére való játékot, készpénzes asztalt és versenyasztalt egyaránt. Ki- és befizetéssel se szokott baj lenni.

A kliensben jobb alul van egy olyan link/gomb, hogy "Privát asztalok". Itt be lehet állítani, hogy milyen asztalt szeretnénk, illetve jelszóval védhetjük.

Néhány további terem, ahol hallottam, hogy lehet privát asztalt nyitni:

www.betsson.com

www.bwin.com

www.ladbrokes.com

...

Mi pénzes, vagy játékpénzes dolgoban gondolkodunk amúgy?

#85445 bee83 Előzmény: #85377

kár a szót pazarolni rá del ete a progginak és nem fordul elő ilyen többet (most úgy is érdemes hatványozottaban a tőzsdei parkettra összpontosítani ;) )

#85377 Zotya32 Előzmény: #85241

Meg ha heads up-ot játszol 2/3 arányban hasonló értékű lapokat oszt ki. Pl. Ha K,8-as van kezedben zömében az ellenfél A,7, vagy Q,9-et tart a kezében. Véletlenül sem, 3,7 vagy 2,5 leosztást. :-(

#85241 bee83 Előzmény: #85233

csak nálam a gond az volt hogy nagyon rosszkor csinálta a ezt mert teljesen lenulláztam magam :((( nem is játszok 1 jó darabig ;-) (pénzbe)

#85233 Zotya32 Előzmény: #85215

Kib.szott csalás az online poker. Vannak napok mikor semmivel nem nyersz, máskor meg hülyére fingatod a többieket, mert Te vagy az, akinek az 5%ra is lejön a river. :-)