Nyugi, majd ha odaér, elmondja. Time takes time. ;)
Nyugi, majd ha odaér, elmondja. Time takes time. ;)
Ne izgulj. Ha úgy érzi lesz mit, el fogja mondani ;-) ...
Z: 126,4
Azért ez sem rossz. De haladhatnának azért a papírmunkával.
Talán átüti ma. De ez most nem olyan kapkodós bevásárlás, mint a júliusi volt. Van némi vevői nyomás, de nincs limitig tolás. Ma voltam bent a cégbíroságon, esztikénél, globtermnél, deltánál, communication technologies-nál nincs változás, nincs újonnan beadott doksi.
Az az érzésem srácok, hogy bár az Opus szépen feltöltődött tartalommal miközben 800-ról 300 alá esett, mégis a visszaerősödés nem fog olyan nagy lendülettel megtörténni mint ahogy azt egyesek remélik. Benne van innen a dupla 1-2 éves horizonton ha észhez tér majd a piac (már ha addig nem jön el a nagymedve), de azt hiszem már a középtávú (nem csak a rövid) spekatőke is kiáramlott onnan és keresi a helyét. Ebből adódóan viszont érdemes áttekinteni a lehetőségeket, hogy hol is várható a közeljövőben egy nagyobb emelkedés is akár, ha valami hír adódna végre. Persze nem akarok hazabeszélni, de szerintem ez nekünk most jó lehet, még akkor is ha maga az Opus venné meg a Holdingot, ahogy azt jelenleg gondoljuk/reméljük.
szép vidék a kelenhegyi utcával együtt. van ott tőzsdei cégnek is székhelye! :)
Péntek-Vasárnap Dürer rendezvényközpont nemzetközi arcadia és flipper kiállitás!
Hozzátok ki a gyerekeket!!! Nagyon jó élmény lesz, több, mint 300 kiállitott játszható gép lesz ott! Én vasárnap ott leszek délután!!!
Toljad az infót, kibogozzuk.
szerezz infót, agent scs!:)
Chaby, a kopasz nyomdász megadta, de lassan már a nagy vak az ólinje, Khlárikám! Ha Leslie M ráemel már a kör bubi sem segít rajta, és Andy már nem ül az asztalnál, és a deltás fiatalok sem segíthetnek rajta! Khlárikám, Monacóban sem láttam ilyet, micsoda játék, de ez itt most lesz vigasz! :D :D
Na most hívtak egy NER-buliba a Gellért hegyre.....indulok, jót nem állok magamért, ha valami kiderül, majd beírom...Lehet hajnal 2-kor jön az összefüggéstelen helyzetjelentés...előre elnézést...
Az is OTTvan???