Engem Dettó!!!
Mindenki hisztizik, alig van fórum aktivitás!
Ez mindig jót jelent!!!
Engem Dettó!!!
Mindenki hisztizik, alig van fórum aktivitás!
Ez mindig jót jelent!!!
Nyugodj meg!!!
Lesz!!!
Attila!
Te hol voltál az Opus emelkedésnél 2 évvel ezelőtt? Ugyanennyi "már bevezetett" papírral sokkal durvábban csinálták a szopatást. Ez eddig gyerekszínház...
Te mit szívtál ma? Szerintem rajtad kívül kb. mindenki nyugodt, és rezignált bosszankodással vettük tudomásul a mai nap történéseit :-) ... Lehet egyébként én is mindjárt rápippantok egy jointra. Tudjátok itt legális ;-) ...
Ne haragudjatok, de engem megnyugtat a férfihisztitek...
OK, ráspekáztak villanyszerelősokatkerestemazopuson---Lajosék.
DE szerintetek, NER-védernyő alatt, választások utáni kurváulodafigyelveösszezárva, ennek mi a vége? Jövő héten megyek az OTT1-hez?
Nyugodjatok már le a picsába, Uraim, Faxom.....
Simán benne van. Nincs még az összes lap az asztalon, várjuk a turn-t és a river-t, Khláárikám! ;)
Természetesen a TA nem döntő semmilyen szempontból a továbbiakra nézve, csak bíztató hírek/pletykák hiányában ilyen klasszikusan rondán és nagy forgalommal visszapattanni negyedszer is a 130-ról nem túl örömteli látvány. Akik TA alapon kereskednek, azoknak igencsak a sell gomb erős nyomkodására okot adó jelenség. De hátha mégis igazatok lesz és emelkedünk tovább. Nálam senki nem örülne jobban az tuti. Csakhát az a véleményem, hogy ahhoz kéne valami hírmorzsa legalább ...
jó nagy szopás... elfillerezik az emelkedésünket. Sok lett már itt a speka csak nagyon sok a rv. Néhány forint emelkedést tönkretesznek...
jó nagy szopás... elfillerezik az emelkedésünket. Sok lett már itt a speka csak nagyon sok a rv. Néhány forint emelkedést tönkretesznek...
potemix....a lenyugvó nap ereje.... :D lol :D
Ki fogad velem, hogy még az idén lesźünk 200 Ft felett?
Mondvacsinált "tudomány"!!!
Ok, értem én a TA-t-....csak ha holnap 5x forgalommal kiveszi a 140-et, akkor mi a fax van? Thumbstone erased or deleted.....vagy hogy mondja a tanult litván
Srácok, olyan furcsán érzem magam...a nagy "öregek" mintha fáradnának, én meg kis "bojtár", mintha most kapnék erőt....holnap szerda, mélyponttól 10% pluszban...keresem a férfierőt...
Azért az a sírkő gyertya igencsak rosszul mutat a napos charton így a harmadik emelkedő nap zárójaként: https://invst.ly/nmd1j
Ja. Többet vettek drágán, mint amennyit eladtak. Inkább kirázásnak tűnt, ha még beszélhetünk ilyenről esztikénél.
Szvsz most nem így lesz.
Nem szép zárás. De ez nem befolyásolja a helyzetet, max csak a közérzetet. ;)