Teljes mértékben igazad van.
Teljes mértékben igazad van.
Sajnos úgy néz ki. De van egy mentség:mindenki szórhatta, nagy tételben 127-129 között. Aki nem tette, magára vessen. Mohó volt. Többet akart. A saját döntése volt. Ha bejön, nagy király, óriásspeka,buffetutánérzet....
Ha nem, egy kis mohó lúzer....szerintem nyugodjon le és legközelebb adja 2 kézzel...mondjuk ha akkor átrobognak felette, akkor se panaszkodjon. Ez egy ilyen piac.
Z 121,80 / 85,490 db
Szerintem sima speka volt, mint eddig többször. A korábban többször támadott 129 újra megfogta és épp onnantól kezdték szórni. Ha nem jön hír, akkor újra megyünk 110-hez. Gyalázat.
Oda születni kell...meg felnőni by SCS....és maradni igazi magyar vidékinek...bár erről gondolom az EST-szekta tudna mesélni:-)....miért is nem mehetek oda többet...bár nagyon nem is akarok
Közben meg a 130-as csúcs után szenvedünk a 123-mal....holnap egy még nagyobb forgalmú kitörés kell, vagy hetekig megint csorgás....izgalmas lesz.
Én sem ott születtem, de ott nőttem fel.
Hát így hozta az élet ;) bár nem tősgyökeres..
Next time!
Szia, írtam korábban hogy elutazunk a hosszú hétvégére, már csütörtöktől.. legközelebb remélem összejön..
Ha engem kérdezel.....:-).nekem pont a családom lesz ott és akkor, nekem meg 4 nap szünet itthon. De jövő héten elmegyek a LOKI-fradira a gyerekekkel. Kell a ződeknek a törődés:-)
Szia!
Péntektől vasárnapig Debrecenben leszek.
And you?
Aztán lehet majd pislogunk a 119-es zárón...úgy, hogy felkötik:-)
háát nem tudom, eléggé behalt most..
számból vetted ki a szót... szép visszacsorgatás után egy két fosósmég dobhatja, aztán megint megrántás. és tényleg nem zárunk ma 130 felett, de egy 127 szerintem reális.
Ha jól olvasom a kottát, akkor mostantól jön a meghúzás...R122,4.
Kiváncsi leszek.
Igen, pontosan úgy néz ki. Ezt akarják, hogy lássuk. És cselekedjük.
Aztán jön a megrántás."Ott már én bele nem veszek". Közben már most 2x akkora a forgalom, mint tegnap. Profik, na.
Tévedés.
Akkor engedték volna tovább.
Holnap már 130 Ft felett leszünk.