Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

128

#851884 stuck_at_177 Előzmény: #851883

Ha a héten folyamatosan erősödne, az jelezné, h újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Aminek azért lassan ideje volna már.

125

#851883 SCS Előzmény: #851882

Nyilván van valami...de tetszik, hogy egyelőre mindenki csak hitetlenkedve figyel...én is.....hogy Est és pluszban vagyok?Na ne...csípjetek meg:-)

Nem csak a Delta lesz, r…

#851881 Johny King Előzmény: #851880

Nem csak a Delta lesz, részvényszám változtatás nélkül szvsz, részvényekért cserébe lesz még akvizíció is.

Egyébként szerintem pusz…

#851880 wisvik Előzmény: #851878

Egyébként szerintem pusztán a Deltát tekintve (még ha jól túl is árazták) és a tőzsdei jelenlétet is figyelembevéve az apport tranzakció lezárása után 383M db rv mellett egy 80-90ft közötti árfolyam reálisan elfogadható. Az azért mégsem 30 :-) . Annyira talán már nem állunk rosszul.

TA

#851879 Johny King Előzmény: #851871

Így lesz Wisvik szvsz, ahogy írod, bár én nem értek a TA-hoz! Úgy gondolom, hogy 170 Ft áttörése után fogják igazán meghúzni, addig is szépen lassan fogjuk elérni a korábbi csúcsot. Nincs infóm, ez csak a saját magánvéleményem, legalábbis én így csinálnám és jóval 300 Ft fölé rántanám fel első körben. Ettől függetlenül én 200 magasságában a pakkom 25%-át egészen biztosan adni fogom...

De funda nélkül nem műkö…

#851878 wisvik Előzmény: #851877

De funda nélkül nem működnek az ilyen dolgok. A szintlépések nem csak úgy történnek egy ilyen üres papírnál. Ahhoz hír kell. A 130-tól 170-ighez is kéne valami biztató legalább, de ahhoz, hogy a 200 közelébe és azon túl lépjünk szvsz mindeképp valami komoly konkrétum kell. Az apporton túlmenően is.

egyszerűen a speka meghú…

#851877 posbe Előzmény: #851876

egyszerűen a speka meghúzások pont a TA-ra alpoznak... Merthogy ebben a papírban másra nem is lehet. Amiket leírtál az önbeteljesítő jóslat iskolapéldája. negyedszerre átviszi, csatornaközép, fibo szintek... amíg nincs funda csak ezek vannak, és amíg csak ezek vannak, mindenki ebből gazdálkodik. Ezért annyi az árfolyam most is amennyi, mert ha csak a fundát néznénk akkor kb 30 forintot ér most a papír. De ezen a szinten már a TA azt diktálja hogy túladott, venni kell stb...

Azért illúzióink ne legy…

#851876 wisvik Előzmény: #851875

Azért illúzióink ne legyenek. Hír nélkül mért gondolod, hogy átvinné a 170-es tetőt ha eddig sosem sikerült neki? Azért nulla tartalommal még ennél a "csodapapírnál" sem hinném, hogy csak úgy 75Mrd marketcap-ra vagy afölé húznák. Itt már nem a 20-ról vajon lesz-e 50Ft 50M rv mellett stádiumban vagyunk.

ez amit írsz hír nélkül …

#851875 posbe Előzmény: #851871

ez amit írsz hír nélkül is meglehet csupán TA/speka alapon. Ha még hír is lenne, akkor bármi lehet.

JK, nem fogom kivágni 140-170 között. Ez a cél, hogy a sok hintában mindenki elbizonytalanodjon és végül eladja. persze aki pontosan lát a sorok között és a részvénykönyvhöz van megoldókulcsa, azaz látja hogy mely stóman pakkok csökkentik a közkezet, az pontosan tudja, hogy melyik lesz az utolsó hinta és ezért ül nyugodtan. Én már kivárom a végét. Ez persze nem jelenti azt hogy nem fogom lekereskedni a következő kört... jól/rosszul ezt majd az idő eldönti :)

Egyébként csak ma több m…

#851871 wisvik

Egyébként csak ma több mint 1.3x nagyobb forgalom volt a papírban mint az egész múlthéten. Ha a 130-as ellenállást sikerülne végre most már negyedszeri próbálkozásra talán átvinni, akkor TA alapon csak a múltkori 170-es csatornatető lenne a következő komoly ellenállás. Annak pedig az elmúlt másfél évben szintén negyedszerre szaladna neki, tehát elvben azt is vihetné egy nagyobb lendülettel akár. Onnan viszont az általam korábban prezentált 170-260-as csatornába kerülhetne át a székhelyünk, aminek a 215-körüli középvonalát első hullámban el is érhetné szvsz. Gondolom JK is valami ilyesmire gondolt. Ha jönne egy-két jó hír mostanság, akkor akár karácsonyig ez tényleg meg is történhetne. Meglátjuk...

ott 1

#851870 SCS Előzmény: #851868

Szeretik a kört négyszögesíteni az Est-ben. Részvényért Deltát venni,OTT1-et meg gondolom valami részvénycserés kereszttulajdonlással. Lényeg, hogy egy fillér nélkül lehessen sztorit generálni.

ott 1

#851869 stuck_at_177 Előzmény: #851868

egyelőre jöjjón meg a fantombüfi. Kisebb cégeket tudnak papírral akvirálni, de nagyobbakhiz már tudni kell virítani a lóvét. És ettől azért még messze vagyunk. Vagy pénz kell, vagy egy nagyon jól csengő név. Akit komolyan vesznek.

ott 1

#851868 wisvik

Vaculak is az ott 1-re célozgat a szektában. Mai állás szerint kicsit több mint 9Mrd a marketcap-ja. Akvizícióhoz honnan jönne a fedezet?

Felszúrás vagy hír jön?

#851865 stuck_at_177 Előzmény: #851862

Én nem fogom kivágni. :) Bár az a júliusi 171-ről visszazuhanás nem esett jól, ez tény.

Felszúrás vagy hír jön?

#851862 Johny King Előzmény: #851861

Úgy fogjátok kivágni 140-170 között, mintha kötelező lenne... De most tovább fogják lőni...