Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Perger szórja ?

#851721 tozsdekrach Előzmény: #851720

ahamm.. annyira gazdaságos, hogy vmire csak elment 120 milla tavaly.. ki tudja idén mennyi lesz.. (120 milla egy jól menő ép. ipari családi vállalkozás éves adózás utáni nyeresége..)

Perger szórja ?

#851720 stuck_at_177 Előzmény: #851717

Nincs értelme. 09.24-i a könyv, nem kérnek frissebbet a kisbüfik kedvéért. Esztike gazdaságos cég, nem szórja a befektetők pénzét állandóan könyvekre. BCS megmondta..:)

110

#851718 stuck_at_177 Előzmény: #851716

Az az örökség ki tudja mikor lesz ténylegesen az övé, és ki tudja, mekkora. De hozzánk már nem kapcsolódik.

110

#851716 tozsdekrach Előzmény: #851713

Beszélhetne vki Vajna Timikével, hogy nem-e szeretné az örökség egy részét betolni a DELTÁ-ba.. (infómatika jó biznicc)

Perger szórja

#851715 stuck_at_177 Előzmény: #851709

Perger szórná? Nem bízik a szép jövőben? Miért ilyen alacsonyan szórná?

Meg leginkább miért nem otc adná egy nagykutyának?

Ha tényleg Perger szórja, az nem jó jel szvsz.

110

#851713 Johny King Előzmény: #851710

Szvsz nincs már neki olyan sok. A nevén 1,6 M db volt. Az 5,8 M db a Panther Prime cégénél az szvsz stróman pakk, illetve van még 2 M db a Banka féle közös cégben, amit egyébként nem jelentett be. BCS szerint azt a pakkot nem kellett bejelentenie.

Communication Technologies Kft.

#851697 tozsdekrach Előzmény: #851696

nem rémisztgetésnek szántam, csak vmi miatt visszajött a régi EST-es feeling.. viszont láthatóan vki gyűjti folyamatosan 112-114 között, pont úgy mint annó 80-nál, ez jó jel..

#851696 SCS Előzmény: #851694

Ne rémisztgess!! Holnap nyitóban borítok mindent:)...állítólag öltönyben volt a legutóbbi kgy-n, nem okoskodott, mintha kivonulóban lenne..

Sztem sajnos itt van. Látszik a kommunikáción, az egész cégen, a megkeletkeztetem-bevezetem-allokálom című bohózaton. Minden az ő sunyi agya szerint történik, Papp stranpapucsos mellébeszédjére már a fejem sem kaptam fel....

Mindegy, a NER miatt benne vagyok, maradok. De hogy ennek az embernek a sirján végighajtanék egy tehéncsordát, az k....élet.

#851694 tozsdekrach Előzmény: #851693

arra próbáltam célozni, hogy a Neuman féle régi ECONET-es csapatnak nyilván jó haveri kapcsolata van BCs-vel.. szvsz BCs itt van még, csak visszahúzódott a színfalak mögé..

Vajna György András volt az egyik legjobb húzása, egy éve történt, de azóta sem hiszem hogy megtörtént (majd ugye történt ami történt..)

#851693 SCS Előzmény: #851692

Nem tudom. Én még akkor nem éltem...

Azért Esztike puncikája elég gennyes. Nem volt még benne olyan faszi, akivel szívesen vállalnék közösséget. Nekem ez a Neumann-féle csapat egy öklendezésre lenne jó, tényleg nem értem a NER-t,..olyan 60 körüli vén kujonok, akiknek már minden mindegy, csak szorítson...

Na majd megértem egyszer....