Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Felpattanás?

#851609 wisvik Előzmény: #851607

Szvsz itt már nem kell senkinek semmit szórnia ha a GT-Bakai pakk és a Delta pakk megfelelő helyre kerülnek. A többi úgyis csak közkéz. Nincs szükség hozzá az irányításhoz, mindegy kinél van. Arról nem is beszélve, hogy Perger az új papírjainak max. a 10%-át szórhatja elvileg a többin lockup van. Emellett igencsak várható egy MLkedés is valamikor. Hülye lenne kiszórni most ha eddig nem tette.

Részvénysorozatok a deltagroupban

#851608 stuck_at_177 Előzmény: #851603

Ezzel két baj van:

1. Nem vagyok pébzügyi jogász, nem ismerem az összes apróbetűs jogszabályt.

2. De őszintén szólva nekem ez az egész bűvészkedés a keletkeztetéssel bűzlik. Én nem így értelmezem a jogszabályt és a bét szabályzatot. Ráadásul akkor a cégbíróságnak beadott lista a tőkeemelőkről kvázi kamu. Ezzel az erővel be se kellett volna adni a listát. Mert vagy az volt kamu, vagy a lock up. Erről vitáztam Vaculakkal. Aki szerint persze minden rendben. Ahogy mindig is lenni szokott esztikénél. :D

De Ha lesz időm, beleásom magam jobban.

Amúgy annyira emlékszem, a részvényallokációról és követelések átruházhatóságáról kérdeztem pergert májusban, és nem adott magyarázatot. :D

#851606 stuck_at_177 Előzmény: #851602

"A fennmaradó 26,25 milliárd forint vételárat az EST MEDIA Nyrt. akként teljesíti, hogy az arra vonatkozó követelését a Deltagroup Holding Zrt. nem pénzbeli hozzájárulásként az EST MEDIA Nyrt. rendelkezésére bocsátja. Az apport ellenértékeként alaptőke-emelés keretében 125 millió darab, 210 forint kibocsátási értékű, „A” sorozatú törzsrészvény kerül kibocsátásra a Deltagroup Holding Zrt. részére."

De a papperek névértéke 0,78 ft lesz.

#851605 wisvik Előzmény: #851602

Ja bocs. Igaz. A kibocsájtási érték a 210 de annak is 78f a névértéke. Rendben.

#851604 tmeszaros361 Előzmény: #851602

Én is úgy gondolom, hogy a deltának szánt rv ek né e 0,78 ft 210 ft os kibocsátási értéken

#851603 wisvik Előzmény: #851602

Olvastad viszont kicsit lejjebb a kérdést az EST papírok átvétele és BÉT bevezetése kapcsán? Arról mi a szakértői véleményed?

#851601 wisvik Előzmény: #851600

Bár most, hogy ezt leírtuk, eszembe is jutott, hogy az ESTnél pl a 78 filléres és a Deltának szánt 210Ft-s névértékű rv-k ugyanolyan A sorozatúak, úgyhogy lehet, hogy mégsem ez a döntő szempont.

#851599 wisvik Előzmény: #851598

Szerintem önmagában a névérték is okot ad az A és B sorozatok elkülönítésére, az hogy papírra is vannak nyomtatva vagy csak a "felhőben" léteznek talán nem is annyira lényeges ha ugyanolyan jogkörrel bírnak.

#851598 stuck_at_177 Előzmény: #851589

szvsz a következő a magyarázat az eltérő sorozatokra:

- az 500 db-s sorozat materializált rv

- a 750e db-s sorozat demat rv.

Viszont jó eséllyel az első sorozatot is dematerializálni fogják, erről viszont tájékoztatást kell kiadni a cégközlönyben. Ez valószínűleg egybe fog esni azzal az időponttal, amikor 750e db-s nyomda elkészül. Amikor ezt a hírt meglátjuk, utána jön majd a deltagroup zrt. felvásárlása.

Tőkeemelés

#851595 wisvik Előzmény: #851593

Akkor nem voltál túl szorgos a korábbi kommentek átolvasásában itt a TIM-ben ;-) ...

Tőkeemelés

#851594 stuck_at_177 Előzmény: #851585

old news :)

Cégbíróság

#851061 stuck_at_177

Hi!

Beszaladtam a cégbíróságra. A Globterm-ben, a Park Teniszklibban és esztikében nincs változás. A BFingatlan Kft-ben és a Priority Kft-ben nincs érdekes új bejegyzés.

Deltagroup Holding Zrt. tőkeemelése:

- az eredeti 500 db rv materializált;

- az új 750e db rv dematerializált;

- az új rv-khez ugyanazok a jogok fűződnek, mint a régiekhez;

- a tőkeemelést az MNM Zrt. fedezte. A pénzt 09.27-én át is utalták a tőkeemelésre.

Tőkeemelés

#851593 Cinder03 Előzmény: #851590

Az 1 Ft névértékbe bele lehet magyarázni, hogy az a 0,78-as Esté, a 750.000 db pedig már többször megjelent, pl Papp-nál az új nyomdában. Ennek fényében nem is ördögtől való gondolat, hogy ez marad a Delta része a kész cégben, az eddigi meglévőt pedig valóban megvették valakik... Nekem ez a rávilágítás új és nagyon tetszik!

Tőkeemelés

#851592 wisvik Előzmény: #851589

Igen, erre várunk már egy ideje mióta megtudtuk, hogy tőkét emel a holding. A lényegi kérdés a kinek adják el? És még az is, hogy ugyanannak-e mint aki átveszi majd a GT-Bakai pakkot.

Tőkeemelés

#851589 Johny King Előzmény: #851585

"B" sorozatú lesz részvény 750.000 db 1 Ft névértékű, az "A" sorozatú 500 db 10.000 Ft névértékűvel szemben.

Kérdés?

Ennek így mi értelme van?

Nem gondolom, hogy a Zrt-nek hirtelen 750.000 Ft friss tőkére lett volna szüksége, inkább gondolom azt, hogy valamelyik sorozat értékesítésre kerül egy új tulajdonos vagy tulajdonosok számára.

Tőkeemelés

#851588 Cinder03 Előzmény: #851585

A Deltásoké (Pércsi,Csontos,Hartmann,Bártfai) ez is. Ez önmagában nem mutat előrébb sajnos.