Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Tőkeemelés

#851587 wisvik Előzmény: #851586

Ja, nem csak Hartmann hanem a cégtár szerint az egész Delta management (kivéve Szűcs) akik mind az EST IT-ben is bent ülnek.

Tőkeemelés

#851586 wisvik Előzmény: #851585

Köszi az info-t neked és neki is! Ez az MNM a Hartmann féle cég ha jól emlékszem, ugye? Ez egyelőre nem mutat semmi újat take over irányban.

Tőkeemelés

#851585 Johny King

Friss!!!

Az MNM Invest Zrt. emelt tőkét a Deltagroup Holding Zrt.-ben, a cégbírósági adatok alapján. Köszönet Zotya barátomnak!

Olyan ez most , mint anno volt 80 Ft-nál..

#851583 wisvik Előzmény: #851582

Ez egyébként bennem is felmerült a minap. Stuck vagy Andy meg tudja talán mondani, hogy úgy is bevezetik a BÉT-re a papírokat, ha azt még nem vette át senki? Vagy ha addig nem, akkor a BÉT bevezetési határidő kötelezheti-e az új tulajokat, hogy vegyék át akár hamarabb is mint az a tőkeemelésben meg van határozva, azaz a 6 hónap? Szerintem nem ütközhet a kettő és bevezetik őket az átvétel hiányában is, de nem tudom biztosan.

#851582 tozsdekrach Előzmény: #851580

amúgy mi a végső határidő a BÉT-re még nem bevezetett első nyomdász papírok esetében ? (mondjuk még azt sem tudjuk pontosan, hogy ki kapta ezeket..)

Felpattanás?

#851581 wisvik Előzmény: #851570

A forgalom tényleg nő, de mintha az eladási kedv erősödne nem a vételi, nekem úgy tűnik most.

avatár

#851572 stuck_at_177 Előzmény: #851565

SCS a nótorius ellenálló az avatárképpel szemben. :) De ha a többiek csinálnak, akkor egyből tudnánk, ki a nagy piros X. :)

szint csatornák

#851571 wisvik Előzmény: #851569

Aha, na ezért is szóltam most az avatárokról. Tamás szerintem SCS infojára gondolt de mivel te is praktikuasan közvetlenül mellette szólaltál meg a piros-fehér-x-vel, ő is összekeverte, hogy kinek is válaszolt éppen.

szint csatornák

#851569 posbe Előzmény: #851567

nekem semmilyen, szerintem nem nekem szólt a komment. Bár lenne, akkor házat kocsit lovat beletolnék. így ülök a közel 100K-mon és várom a csodát, és útálom nézni hogy a csorgásban minden forint nekem 100K veszteség :)

szint csatornák

#851567 wisvik Előzmény: #851564

Szerintem ha van jövője a papírnak, amiben hiszek, akkor a következő csatorna adott. Kérdés egyedül az időtáv, hogy mikor lép bele, de ez viszont akármeddig is eltarthat sajnos ami igencsak elrontja a képet. Ha most ülnék bele befektetési (azaz hosszútávú) szándékkal, teljesen nyugodt lennék, hogy 1-3 éven belül tuti megduplázom a befektetésemet. Így 5 éve benne ülve már más aspektusból nézem sajnos a dolgot. Egyébként lemaradtam valamiről? Milyen infoi voltak posbe-nak?

avatár

#851565 wisvik

Jó reggelt srácok! Bocs, hogy így kéretlenül de kicsit kezembe venném a moderációt. Ne ijedjetek meg, csak annyi a kérésem, hogy mindenki töltsön fel egy avatár képet mert kezdenek túlszaporodni a piros alapon fehér x-ek ami nagyon zavaró. Ezért tehát posbe, szaferi és SCS is legyetek szívesek lecserélni az x-eteket valamire. Köszi szépen!

szint csatornák

#851564 tmeszaros361 Előzmény: #851562

Nem gondolom, hogy akkora mozgástér lenne benne lefelé, hogy profitálni lehetne az esésen. A kérdés az, hogy jól gondolkodunk e, hogy megindul 200 - 260 ig. Infóid alapján csak idő kérdése.

#851563 tmeszaros361 Előzmény: #851561

Remélem az amit SCS mondott, hogy egy nap a nem túl távoli jövőben megindul.