Nem csökkent, hanem konkrétan megszűnt.
Nem csökkent, hanem konkrétan megszűnt.
igen, idén tavasz végén, nyár elején írta könyyvizsgáló, h pergerrel és pappal találkozott állítólag a tőkeemelés után.
Apropó, észrevettétek, h a könyvvizsgáló aktivitása csökkent?
Könyvvizsgi regélt róla egyszer, a pár donból Ő volt az egyik don!
A Zrt. részkönyvébe is be lehet tekinteni. Ha úgy alakul, h 12. 20-ig nem oszlik a köd, lehet, h érdemes lesz megtenni.
Köszi Cinder, hogy megosztottad a strandpapucsos infot :) !
Szerintem is sumákol az ürge, mert mit is tehetne egyebet. Nyilván ha tisztán és átláthatóan mentek volna a dolgok eddig akkor akár még elképzelhető is lenne a meséje a "szabadpiaci" cégépülési terveikről, viszont ha csak azokat a pontokat figyelembevesszük amiket itt a többiek már leírtak, és még sorolhatnánk mellé néhányat, akkor sehogy sem akar megállni a lábán a sztori.
A Telenort illetően én kicsit elbizonytalanodtam az az igazság. Utóbbi időben nagy a csend róla. Másrészről ha az meg is történik amit JK mond, hogy az AH megveszi és mellette ide is bevásárol, az még semmivel nem hozta a céghez közelebb a Teleneort, mert azt valahogy be is kéne ide apportálni, ami egy külön problémakör. Nálam inkább a T-Sys kkv üzletága tűnne jelenleg életszerűbbnek, de Andybleque szerint ez sincs napirenden egyelőre, úgyhogy kivárunk.
Ami fura még a válaszában az valóban az akvizíciós kérdésedre adott felelet. Mi a fenéből is akarnak vásárolni Q4-ben vagy akár utána is??? Egyelőre még csak egy 2.35Mrd-s hitelt vesz a nyakába a cég, az éves profit meg ezt épp törleszteni tudja majd, ahogy a jelenlegi dolgok állnak. Ő pedig komoly akvizíciós tárgyalásokat említ máris. Ez jól hangzik, ugyanis kicsit ellentmondásos, mert ahhoz kéne szerintem valami komolyabb háttér ami képes ilyen műveleteket anyagilag is biztosítani, de ilyet egyelőre nem látunk. Remélem itt már a nagybüfi tervez a háttérben.
Meglátjuk.
Ha a Zrt-ben szereznek befolyást úgy, hogy nem kerül senki 50% felé, akkor lehet nem tudjuk meg sohasem, bár ezen kicsit meglepődnék. Akkor csak annyit fogunk tudni, hogy a DeltaGroup Holding Zrt. a Delta Technologies Nyrt. 32,5%-os tulajdonosa.
idén még kiderülhet erről egy és más ??
+
Továbbra is Lölőék ?
Nem emlékszem.
Telenorról hallottál már?
Nem.
Akkor a másik adja magát, csak még nem publikus.
Segítségeteket szeretném kérni: jól emlékszem, hogy egyszer előkerült szécsényi bálint neve az Est média kapcsán? Ha igen, akkor milyen kontextusban?
melyik van már meg ? (lehet kissé elvesztettem a fonalat..)
Holdingban, Parkban, Globtermben nincs változás.
Dr. Rokonai ügyvéd úr 2019. 10. 16-án beadta a 10.15-i keltezésű dokumentumot (I/2019. (VII. 31.) IT határozat),miszerint 08. 01-től Papp az IT elnöke és önállóan ír alá, Kovács Péter pedig már csak sima IT tag és már csak együttesen jogosult a cégjegyzésre.
Vasárnapi módosítással: https://www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/0110043483...
Az eddigi együttes képviselet módosult Pappnál ÖNÁLLÓra, többiek együttes...
Esztikében volt valami változás tegnap. De az e-cégjegyzékből nem látom. Megpróbálok utána nézni.
Egyszerre fog robbanni a bomba!!!
Pont annyi papír nem lett átvéve, amennyi a Delta pakkja, azaz kb. kétszer 125 M db (32,5%)!!! Milyen érdekes ez, ugye???
Azt várjuk szvsz...
Lesz. Sőt az egyik már van. A másikat csak reméljük.