Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Olyan ez most , mint anno volt 80 Ft-nál..

#851450 BCS! Előzmény: #851449

Az a baj ezzel a részvénnyel, hogy gyakorlatilag 2018 tavasza óta nem "épül" az árfolyam, hanem rallykat követően visszaáll a startvonalra..... Elkeserítő :(

Olyan ez most , mint anno volt 80 Ft-nál..

#851446 tozsdekrach

113-ra már harmadjára áll be 20k vétel és rendre meg is kapja, gyűjtögeti apránként..

Mozi

#851443 stuck_at_177 Előzmény: #851440

Fura. Semmi "na ugye megmondtam" vagy "csúszunk mert Béla bénázik Ottó meg okoskodik"? Érdekes. Akkor marad a várakozás továbbra is, figyeljük a holdingot és esztikét, és hátha körvonalazódik valami a részvénykönyből. Gondolom akkor arról sem beszéltek, h mi milyen egyéb mozgások vannak a NERes papírokban, és ezeknek milyen hatása lehet ránk.

Mozi

#851440 tmeszaros361 Előzmény: #851408

Találkoztam velük azóta, azonban kényesen kerülik a témát. Semmi infót nem tudtam meg, ami közelebb vinne a megoldáshoz.

questor

#851438 stuck_at_177 Előzmény: #851436

Ha a piacon vették, akkor kb. 115-170 között vehették. De most ennyi tehetős (de nem kőgazdag, találtam kedvelt épìtőipari cég középvezetőit, építészt, stb.) ember hirtelen beszállt volna a rossz hírű esztikébe? És ezek nem a megapakkos strómanok, akiket könnyen ki lehet szúrni. Ezeket szétszórták kb. 1M-300k közé. Nagy pakkok, de nem annyira ordít róluk. Furi az egész. Gondolkodom.

questor

#851437 stuck_at_177 Előzmény: #851435

Nem lenne bűncselekmény, mert a kockázatot a brókerház viselné, nem az ügyfél. De nyilván ezt meg kéne finanszírozni, mert a brókerház nem a saját pénzéből csinálna ilyet. Megérné ez a plusz költség a fantombüfinek? Kérdéses. Amúgy a Deltás cég már nincs a részvényesek között, pedig júniúsban még kb. 2M papperja volt neki.

questor

#851435 Ellia04 Előzmény: #851434

Szerintem ez már tényleg a vad dolgok kategóriája. Voltunk 80-on is, de onnan még tovább eshettünk volna.

Szerintem ekkorát nem mer senki sem hazárdírozni, mert Tarsoly mellett találná magát, és a legjobb esetben egy lábbilinccsel kellene megküzdenie zoknihúzás közben minden reggel.

questor

#851434 stuck_at_177 Előzmény: #851433

Nem írtam ilyen hosszú listát a koràbbi nézéskor, de nekem úgy tűnik, elég sok az új név. Ennyi kisbüfi bevásárolt volna újonnan? 100+ -os áron? Hogy van ez?

Az lehet, h mondjuk valami brókerház az ügyfelek nevében vásárol? Mondjuk igér valami fix hozamot az ügyfeleknek, cserébe azok x ideig nem nyúlnak a pénzükhöz és nem nézik, mibe fekteti a pénzüket a brókerház? Bcs lepaktál a brókerházzal, az az ügyfelek nevében megveszi a pappert, a könyv teljesen felismerhetetlen, amint jön a jel, a brókerház otc átadja a pakkokat a fantombüfinek, ügyfelek megkapják a fix hozakot? Nagyon vad ötlet? Hallott valaki ilyenről?

Vagy ők mínusz strómanok lennének a tényleges közkéz?

questor

#851433 Ellia04

Hogy lehet a Questornak papírja? Én a korábbi könyvnézésekkor nem láttam ezt a nevet. :)

Mr. Sáradi

#851429 stuck_at_177 Előzmény: #851427

És ő is pont mostanában lett aktív... Bekötötték végre a netet hozzá a netet... ;) De még csak betárcsázós, ezért ír ritkán. Csak akkor, amikor kell. ;)

Mozi

#851425 stuck_at_177 Előzmény: #851421

ne gondolj nagy dologra. Egy excel file az egész.:) Amit persze nem lehet közzétenni, átmásolni. Csak ülsz a monitor elött és papírra másolhatod. ;)