Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Mozi

#851382 BCS! Előzmény: #851362

Stucky, ez igy nem korrekt....

Megirtam SCS-nek nev szerint, hogy kiknek kuldje el, gyakorlatilag mindenkinek, aki kozenk valo es SCS szamara megvan az email cime ;) peace

En csak SCS-nek kuldtem, csak megkertem, mivel O tobb ember email cimet ismeri !

Deltagroup Holding Zrt.

#851379 wisvik Előzmény: #851374

Amennyiben így van, akkor ezt már most is tudjuk, ha sikeresen lezárul a tranzakció.

Deltagroup Holding Zrt.

#851374 Johny King

Most néztem rá a címre az Opten-ben. Az új tőkeemelés 09.28-ai hatállyal be van jegyezve. Az új részvények dematerializáltak és "B" sorozatúak, ez nem tudom, hogy pontosan mit jelent egy Zrt. esetében. Azon gondolkozom nem is biztos, hogy meg fogjuk-e tudni valaha ki(k) a Zrt. valódi és "új" részvényesei. Nem lepődnék meg azon sem, ha ez rejtve maradna és csak annyit tudnánk, hogy a Deltagroup Holding Zrt. a Delta Technologies Nyrt. 32,X%-os tulajdonosa.

Mozi

#851373 wisvik Előzmény: #851372

Igen, egyelőre. De ha a nagyvállalati részt eladták már a NER-nek, ezt mért ne adhatnák tovább az arra "érdemesnek" ha már épp épülőben van egy ilyen :) ... Persze csak találgatózom.

Mozi

#851372 andybleque Előzmény: #851370

Tudtommal a kkv üzletág marad az MT konca, de ha tényleg beindul az Ipar 4.0, akkor nem sok vizet fognak zavarni.

Mozi

#851370 wisvik Előzmény: #851367

c.) a piacot tényleg nem bírja el egyedül a 4ig. A nagyvállalati és a kkv szektornak mások az igényei, ebben a pontban tényleg egyetértek a Papp által hangoztatott tervekkel. A kkv-kre egyébként is egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kormány, mint a régió mukahelyteremtő megoldására, valamint a nagyvállalatok beszállítóira. Ez is tény és jól is van így. Az ipar 4.0 tervek ennek megfelelően szintén rendben vannak, emellett a T-systems kkv üzletágáról sincs még azóta hír. Nem lennék meglepve ha az kerülne ide hamarosan, miután lehulltak a leplek. A fenti két irányt egyébként mi sem igazolja jobban mint ha rápillantasz a pf friss hírek rovatára:

• Az Ipar 4.0 lehet a válasz a magyar gazdaságot fenyegető kihívásokra
  • Most minden a magyar kkv-król szól
  • Mozi

#851368 SCS Előzmény: #851361

Pedig sztem ez a cikk korrekten foglalja össze mindazt, ami most és ami a közelmúltban volt az Est.

Ehhez tegyétek hozzá, hogy NER-es pártfogás alatt van a Delta..És rögtön adódik, hogy mi zajlik a háttérben:csendes kivonulás a 4ig-ből, szép lassan bevonulás máshová:)

Legrosszabb esetben itt is, ott is jelen lesznek, a felszínen meg megy majd a civakodás. Ez a NER filozófia, lássuk be.

Mozi

#851367 stuck_at_177 Előzmény: #851365

Ebben a kontextusban csak kihangsúlyozó szerepe van. Szóval nem az Iszlám Államra gondoltam. ;) De se Pappot, se Jászait nem veszem túl komolyan az interjúban. Jelen felállás szerint esztike 4ig 2.0 lesz. Az informatikai közbeszerzési piacot felosztják, mert:

a) kell a "verseny"

b) Jászai tényleg meggyengült

c) a) és b) együtt.

A delta "nem állami megrendelésekre hajt", de hát azért csak fog pályázgatni, és nem fog elugrani, ha véletlenül nyer. ;)

De még mindig nagy a csönd a telenor körül, kb. 2-3 hete nagyon elfogytak a hírek. Lehet, h átcsúszik jövőre, akkor amúgy is nevet kell váltaniuk, mert lejár a márkanév használati ideje.

Mozi

#851366 stuck_at_177 Előzmény: #851363

Küldd el lécci. Bár ha ti se szúrtatok ki rajta "ismerős" neveket, akkor nem valószínű, h én ki fogok tudni.

Mozi

#851365 wisvik Előzmény: #851361

Te, már kérdeztem korábban is. Áruljátok már el mit jelent az IS így nagybetűkkel írva? Köszi :) ...