most sok a dolgom, nem tudok írni. Negyed hat körül megírom, h tartottam-e, rendben? :D :D :D
most sok a dolgom, nem tudok írni. Negyed hat körül megírom, h tartottam-e, rendben? :D :D :D
Nyugi, nem fogják dobni a deltát. Egyszerűen csak így biztosítják, h kulcsrakész lakást vegyenek át. A deltások beköltöznek, ha kész a kecó. A második nyomda erre van. A kérdés, amit még nem látunk tisztán az 1. nyomda allokációja, és a deltagroup holding zrt. tőkeemeléssel való eluralásának időpontja. És vajon ugyanaz a fantombüfi lesz mindkettő?
Igen, ezt mindenképp jó tudni. Ők egy hasznos első lépés a nagy dobás beindításához, mégha a név nem is marad esetleg Delta, bár én már egész megbarátkoztam vele azóta :-) .
Rendben!
Sztem mindenki nyugodjon le a p....ba:) A Delta NER kezelés alatt van. Hogy hogyan lesz ez látható(ha látható lesz), ez másodlagos. Napi szinten vannak felügyelve, segítve.....innentől mozi az egész.
Ez mind tiszta. De akkor szimplán a többségi tulajdonláson túlmenően, hogyan kerül be bármilyen vagyon a cégbe? Ahhoz vagy apport (tőkeemeléssel) vagy hitelből történő akvizíció kell. Más útja nincs. Ha most ejtik a Deltát, akkor kell helyette valami más, amihez így is úgy is tőkét kéne emelni. A lényeg inkább, hogy a Delta mellett/után hogyan alakulnak a dolgok. Elég nagy eszetlenség lenne csak úgy simán dobni őket.
Igen, ezt írtam tegnap. A tranzakció lezárulásával lép életbe. Ez is.
Marad persze a kérdés, hogy mi a helyzet a Systems-szel, ha nincs tőkeemelés. Maga a cég nem a tőkeemeléssel kerül be (hiszen a vételárkövetelést apportálják, nem az üzletrészt), tehát az ür-adásvételiben foglaltaktól függ, amit ugye nem ismerünk. Ez esetben ugye a Deltanak felrohatoan nem tortenne meg a teljes vetelar teljesitese, ugyhogy szankcios jelleggel peldaul az Est megszerezheti a Systems-t a cash mint penalty jelleggel diszkontalt vetelar fejeben...
Nyertem.
Úgy van, ahogy írod! Minden, ami Delta, feltételesen lett eldöntve! Elvileg megteheti, hogy nem teszi meg a végleges kötváll nyilatkozatot, de akkor nincs tőkeemelés sem, névmódosítás sem, székhelymódosítás sem, stb! Nem tehet helyette más kötváll nyilatkozatot, mert akkor nincs tőkeemelés sem, tehát nem marad mit átvenni. Ezért kell a Deltagroup Holding felett befolyást szerezni szvsz. Lehet van még alternatív megoldás, de a kötvállt meg kell tennie, ha részvényt akarnak kibocsátani.
B verzió persze, ha eszükben sincs új részvényt kibocsátani, hanem csak az 1. nyomda marad (és ezért van két nagypakkra bontva: Glob és Bakai). A B verziót mondjuk alátámaszthatja, ha korábban ugye a fantombüfi nem tudott a Deltáról.
Így van!
Szerintem sem Delta Technologies nem lesz a cég valódi neve, sem a 4 Delta vezető nem lesz IT tag!!!
Ezt gondolom!!!
Mi az időtáv?
5 perc vagy év vége???
:-))
Ugyanúgy feltételes, mint a Delta Technologies Nyrt. megnevezés...
Nagyon közel a bukta SCS...
Az előbb még 20 e Ft volt?
Mi történt?
Emeled és csökken???
Tartom!!!
Nálam 30 e Ft, ha te nyersz!!!
Emelem a tétet: 301 alá nem megy. Sem ma, sem később. 10e Ft fogyasztás:-))) R:301
Ha nem veszik át a részvényeket, akkor nem lesznek IT tagok???
Mert, ha ezt így lehet, akkor közel sem biztos, hogy ők fogják átvenni majd a későbbiek során...