Cseréld már le ezt a kurva nagy piros X-et kérlek!!!
Cseréld már le ezt a kurva nagy piros X-et kérlek!!!
Még külföldön vagyok. Majd fogsz hamarosan, türelem...
My bad/én hibám. Olvaslak titeket egy ideje, csak nem írtam... és így már alapnak vettem, hogy mndenki ismeri egymást :)
Oh, oké. Csak ez a nick ismeretlen volt számomra. ;)
A választókerületi elnökök & barátaik & üzletfeleik portfólióját érdemes nézegetni... Vajon ki megy a kispadra, ha bukik a körzete...?
Ha úgy alakul, holnap beugrok gyorsan a cégbíróságra és ránézek az esztike-globterm-deltagroup szentháromságra. Kérhettek még számot a dj-től, ha eszetekbe jut valami! :)
Benned kit tisztelhetünk? :)
Köszöntelek téged is!!!
Lassan ideérnek a komolyabb pakkal rendelkező barátok is. Már csak Manopi hiányzik...
Nincsenek rendben az Opus cégek. Küldök neked mindjárt valamit.
Igen ilyet korábban is láttunk, főleg ha éppen valami balhé is társult a választásokhoz. Plusz több helyen sejtetik, hogy változások lesznek.
mondjuk ez betudhato a valasztasok elotti “biztonsag kedveert” eladasoknak is az arra erzekenyek reszerol
Hát igen, ráadásul azt néztem, hogy kb az összes NER papírban egyszerre csinálják... mínusz 3-11% mértékben.
KONYVVIZSGALO-HARAKIRI ma, 16:57
LSD? NEM ESDÉ EL, CSAK AZ ÖNTUDAT
Kellhet a pénz. Pl. az energetikai szektor átstruktúràlasa miatt. Folyik a portfólió átrendezése.
Újabb kirakósdarabot találtál esetleg, by the way? ;)
2 opciót látok:
1. Az amerikai piac konoly esés elé néz. Ha ma nem tudják 2950 fölé húzni az s&p-t,akkor lehet gyorsan elindul a 2700-es tartományok felé. Ilyenkor leginkább a viszonylag illikvidebb kicsiktől szabadulnak.
2. Átrendeződés megy a NER-be, a többi csak likviditási esést produkál(4Ig kontra opus). Én ennek adok nagyobb esélyt. Opus cégek rendben vannak fundásan, ezt személyesen tanusíthatom.
Én most nyugodt vagyok Est-ügyileg.
KONYVVIZSGALO-HARAKIRI ma, 16:50
KÉREM NYUGODJANAK MEG !
ÉS MI MÉGIS ÉS MI MÉGIS ITT VAGYUNK ?
NECSINÁLJFELFORDULÁST !
PÁRDONPÁRD ?