BUX pluszban, csak rengeteg ML papír cserél gazdát és már jönnek is vissza. Kell nekik a pénz, de mire is?
BUX pluszban, csak rengeteg ML papír cserél gazdát és már jönnek is vissza. Kell nekik a pénz, de mire is?
A világ általános nyomorúsága tükröződik vissza, Andy! ;)
Mi van a BÉT-en? :O pár napig nem néztem rá a többi részvény árfolyamára, egyelőre levegő után kapkodok. Opus, 4iG, Richter stb.
Na, látom végre idetaláltál te is Johnykám...
Opusztulat? :D :D :D
Nem a te eladásodon múlik a szebb jövőnk, de köszi az infót! ;)
Pont be beléptem a KBC-be, hogy vegyek 10db-ot 118-on, mire valaki beelőzött 1 db-bal! Az Opus viszont tényleg szarul fest...
El kellett adnom 10K-t 118 Ft-on, erre nem jöttek utánnam páran... Bocsi mindenkitől, de jövő héten fizetnem kell a havi SZJA-t...
Sajnos a Deltagroup Holding Zrt., így ott nem kapunk semmiféle tájékoztatást, hogyan haladnak az új rv-k megkeletkeztetésével. Azt csak a céges papírokból fogjuk látni.
Maximálisan egyetértek, és ez új fénybe helyezi azt is, hogy Mészi miért vonult háttérbe a forájdzsíban - valószínűleg fúziókontroll kapcsán van ennek jelentősége
Más!
Figyelitek, hogy az Opust valaki nem gyengén adja? Van egy olyan érzésem, hogy JG adja a papírjait, mert kell a pénz a TSystemre.
Sziasztok!
Szvsz a Delta Group Holding Zrt.-t fogja megvenni a Mészáros csoport, mert ezzel a tranzakcióval gyakorlatilag teljes egészében hozzákerül a 125 M db új részvény, amit a Delta System megvásárlásáért ad az Estmedia. Ezzel pedig pont 33% alatt maradnak. Ezen kívül csak az a kérdés, hogy a most megkeletkeztetett részvények ki(k)hez fognak kerülni vagyis kik szállnak még be a cégbe és kerül-e még be valami érték? Úgy gondolom, hogy a Zrt. új tulajdonosaira várunk még, illetve a 125 M db részvényre.
Üdv: JK!
Ne ábrándulj ki! Megint csak várunk, most úgy néz ki, 2 dologra:
1. Esztikénél be kell fejezni a tranzakció teljesitésevel kapcsolatos munkálatokat.
2. Úgy tűnik, h a Deltagroup Holding Zrt.-nél is változás van. Sanszos, h a kettő összefügg.
Addig pedig beàlltunk erre a 120 körülre. Innen elmozdulás a tranzalció előtt csak akkor lehetne szvsz, ha befolyásszerzésről érkezne bejelentés. De ennek elkerülésére láthatóan ügyelnek. Egyelőre. :)
Hát SCS, napjaink forgalmai engem kiábrándítanák.
kérdés hogy az balfaszság volt és gyorsan levették nehogy idő előtt látszódjon, vagy direkt felrakták a fakenews rovatba és gyorsan le is vették hogy úgy tűnjön mintha balfaszságból tették volna fel...
Én elengedtem ezt a telenor témát, de észrevettétek, h az idő előtt élesített hwsw cikk óta nagy a csönd a témában?
Holnap valószínűleg lesz időm Optenezni egyik jó haverral ! Nézelődök Én is!
Már fülem-farkamat behúzva, cérnaszál hangon üvöltöm, hogy kitörés lesz ....szvsz legkésőbb pénteken vagy hétfőn jön a kitörés napja.....Ma rávettem, mondjuk balfasz módjára 123-on még reggel.... :)
Köszi az erőfeszítést! :) Majd oszd meg velünk is, ha valami érdekeset találsz. Egyébként ha a választásokra vártunk volna (ha valaki még ebben gondolkodna), akkor már mindegy, a Borkai-gate mindent visz, esztikével történhet már bármi, nem ütné át az ingerküszöböt. :)