És ezt miért írod be ide. Különben nem megy át a mail? :D Soha nem voltam veled 1 hullámhosszon.
És ezt miért írod be ide. Különben nem megy át a mail? :D Soha nem voltam veled 1 hullámhosszon.
Szia SCS!
Írtam Neked és JK-nak emailt, kérlek tedd meg, amit a levél tartalmaz! :)
Üdv:
Lucienne
TITÁSZ-t veszi meg az OPUS (most)
10-től kezdik az OPUS RKGY-t..
"Az Opus Igazgatóságának döntése értelmében a vállalatcsoport –kihasználva a kötvénykibocsátásban rejlő előnyöket –tervezetten 28,6 Mrd HUF, azaz huszonnyolcmilliárd-hatszázmillió forint értékben bocsátana ki kötvényeket, a forrást akvizíciós terveinek megvalósítására és finanszírozásának megújítására, optimalizálására használna fel. "
jöjjön hát ! (aminek jönnie kell)
na ez igaz - más , most hozta a futár az EVER EST-es TNF pólómat )) céges póló ))
Biztos, hogy övé még a 4ig? És mibe kötnek majd bele? Hogy 32%-os tulaj egy tőzsdei cégben? Áttételekkel ráadásul?
miért kéne neki közvetlenül két közel egy tevékenységi körű tőzsdei IT cég ? EU pályázatoknál bele tudnak kötni.. de ha a másik egy haveré, az úgy már működhet..
Miért adna kölcsön,amikor direkt is beszállhat?
létezik, hogy ezért volt a nagy titkolózás ? vagy az OPUS ad majd kölcsönt Vejkónak a DELTÁ-ra ?
Minden előfordulhat....de a tények makacs dolgok. Azok egy részét mi már tudjuk.
odaát Larry azt írja, hogy az ELMŰ / ÉMÁSZ a következő ML-nek.. mondjuk valóban tegnap fügézték azokat is..
Érdemes lesz figyelni...nem lepődnék meg, ha elkezdenék húzni az árfolyamot itt
"Az Opus ma tart rendkívüli közgyűlést, feltehetően innen érkeznek majd a hírek. A közgyűlésen a társaság részvényesei dönthetnek a 28,6 milliárd forintos kötvénykibocsátásról (amelyhez az Opus megkapta már korábban az MNB kötvényprogramjához szükséges hitelminősítői besorolást a Scope-tól). A napirendi pontok között szerepel még új igazgatósági tagok választása, illetve felhatalmazást kaphat az igazgatóság saját részvények vásárlására."
PONT 28,6 Mrd.. nem több.. nem kevesebb.. hmm...
Valszeg azóta átpakolták az emireo-s pakkját máshová.
Akkor nem talizunk sajna. Igyál egy Timmermans-t! :)
Erd el a lehetetlent: egyszerre porogjenek az ujjaid, mikozben raulsz a kezeidre :)
Világos. Ügyesen!
Saint-Niklaas.