Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Hathor írja odaát

#850669 SCS Előzmény: #850666

Sztem most fölösleges. A lényeg a nyomda színrelépésekor lesz. Addig meg semmi lényeges nem lesz látható.

HAWK975

#850668 Johny King Előzmény: #850664

Üzenem neki, hogy bekaphatja bő nyállal!!!

Nem volt vér a pucájában, hogy odajöjjön és bemutatkozzon!!!

Szánalmas.

Cégbírósági mesék

#850661 stuck_at_177

Sziasztok!

Ma gyorsan beszaladtam a cégbíróságra:

- a globterm-ben nincs változás;

- esztikében nincs lényegi változás, a kgy módosításai még nincsenek beadva;

- a Deltagroup Holding Zrt. tőkét emel 09.25-i hatállyal, bevezet 750e db 1 huf névértékű törzsrészvényt.

Tőkeemelés

#850660 tozsdekrach Előzmény: #850659

750 ezer Ft-al emelik Deltagroup Holding Zrt. jegyzett tőkéjét ? És szept. 25-i új alapszabály is bejegyzés alatt..

hogy néz ki most a chart?

#850655 kerikoma Előzmény: #850641

Sanyi, amúgy jó srác. Nagy tréder. Pénzt keres, de néha túlzásba viszi a beetetést. Mostanába visszavett ebből. Szvsz. O

érdekes

#850623 SCS Előzmény: #850619

Szinte varázsszóra jelentek meg...beszédes. És mennyi pluszt kaptak egy félóra alatt. Láthatóan újra építik magukat, lehet egy pár klónjuk még.

De most azt mondom ez jó jel. Érdekükben állhat egy emelkedésben fényezni magukat. Lexarom amúgy, de akinek most sem lóg ki a lóláb azzal nehéz mit kezdeni.

SCS, alakul a kör amire …

#850619 wisvik

SCS, alakul a kör amire szóltál, hogy figyeljünk majd. huntR, Pluto és társai kezdenek megint gyülekezni a szektában ...

kissigor írta most...

#850616 wisvik Előzmény: #850613

Legyen most igaza! Az rkgy előtti két tippjéből egyik sem jött össze.

kissigor írta most...

#850613 tozsdekrach

"Egyetértek tozsdekrach-al, szerintem a tranzakció lezárása közelebb van mint sejtjük. A cég rohamléptekkel halad a feltételek megvalósítás felé, a közgyűlés pedig egy nagyon fontos mérföldkő volt. A december 20.-i céldátum szerintem csak óvatos ráhagyás az esetleges elhúzódás miatt, de ahogy most látszik, sokkal hamarabb lehet a megvalósulás."