Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

hogy néz ki most a chart?

#850611 tozsdekrach Előzmény: #850609

én úgy tudom, hogy megvan neki az a köre akikkel egy ilyen várható kitörést több 100 millával meg tudnak támogatni amikor eljön az ideje...

#850609 kerikoma Előzmény: #850605

Ez szerintem is így van. Mármint Hathor. Ha megjelenik elkezdi kábítani az embereket. Sokat néztem a módszereit az évek alatt.

mai KV

#850606 SCS Előzmény: #850596

Garancsi érdekes lenne, de minden lehet, nem zárom ki,sőt. Dolgozom a minél teljesebb körű információ-ellátottságon:)

#850605 wisvik Előzmény: #850600

Ezt látom ma nagyjából éknek: https://invst.ly/g0n1c

Hathor nagy sumák igen. A legnagyobb spekik egyike. Ahol mozgást, napizási lehetőséget érez, rögtön ott van mint légy a szaron. Ez lehet, hogy nem rossz mert jelezheti, hogy itt is készül hamarosan valami, mégsem kell esetleg túl sokat várni rá.

#850600 posbe

Wisvik! Ha lesz időd csinálsz egy napos chartot? Mikor ér össze a 3szög két szára ahonnan kitörhetünk?

Jah... szektában megjelent Hathor, ez nekem pozizív indikátor.

mai KV

#850596 tmeszaros361

DELTÁS !
NOS !
NAÉSAKKOR !
SOKNÉV SOKPAPÍR SOKTERV ?
KINEKAZÉRDEKE !
PÁRDON ?
GALACSIN ?
NYITVAVANAZARANYKAPUCSAK BÚJJATOK ?
FOTOGÉN !
FARAMUCI !

A csend beszél tovább

#850592 andybleque Előzmény: #850589

Szerencsére nem, a 15%-os korlát arra vonatkozik, hogy befalapok legfeljebb ennyit tarthatnak egy eszközben.

A csend beszél tovább

#850590 Ellia04 Előzmény: #850589

én a tegnapiak hallatán vettem még. :)

És az opusban lévő bukómat sem kívánom realizálni.

Tehát dont fos! :)

A csend beszél tovább

#850589 wisvik Előzmény: #850588

Csak az est opus és 4ig a blue chippek mellett? Elég illusztris társaság ;D ... Akkor mostantól ha jól êrtem már csak 15% lesz a limit?

A csend beszél tovább

#850588 Johny King Előzmény: #850587

BÉT közlemény - Budapest, 2019. október 2. A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a kollektív befektetési formák befektetési és hitelfelvételi szabályairól szóló 78/2014. (III. 14.) Korm. rendelet 18. § (2) bekezdésében foglalt feltételnek a 2019. év harmadik negyedéves forgalmi adatok alapján az alábbi értékpapírok felelnek meg: OTP törzsrészvény MOL törzsrészvény RICHTER törzsrészvény EST MÉDIA törzsrészvény MTELEKOM OPUS 4IG törzsrészvény törzsrészvény törzsrészvény A kormányrendelet fent hivatkozott rendelkezése alapján 15 százalékos korlát alkalmazható olyan átruházható értékpapírok tekintetében, amelyeket szabályozott piacon vagy multilaterális kereskedési rendszeren forgalmaznak, és az utolsó naptári negyedévben mért napi átlagos forgalmuk meghaladja a százmillió forintot.

A csend beszél tovább

#850582 stuck_at_177 Előzmény: #850572

Amúgy megfigyeltétek, h milyen kevés kgy beszámoló született?

Szvsz sok embernek csökkent a bizalma a fórum (szekta) felé, a sok troll, speka és fel/leéneklő miatt. Azt gondolják, h dehogy segítik ezeket. Kár, h sok normális ember is kimarad az infóáramlásból emiatt. Ez van.

A csend beszél tovább

#850581 stuck_at_177 Előzmény: #850573

Úgysem tudunk mást csinálni, mint várni. ;)

Maximum bemegyünk könyvet nézni, és elmegyünk arra a kötetlen beszélgetésre, ha tényleg megszervezik. Most az van, mint eddig: figyelünk és szedjük össze az infókat. Október 13. előtt is hátha történik valami, mondjuk jönnek befolyásszerzési hírek (nem a fantombüfitől). Dec. 20-ig lemegy a deal, addigra a tulajdonosi szerkezet is meglesz szvsz. Ők is akarnak szabira menni, és hát a pályázatok - amelyeken nem akarnak indulni majd (muhaha), de hát nem ugorhattak el előlük, mert mintha rájuk, vagy a konzorciumi társukra lett volna írva - is indulnak majd. Akkor már nem azzal akarnak vesződni, h kinél van a bélyegző, és ki mit is írhat alá.

Amúgy jó reggelt! :)

Vaculak

#850580 posbe Előzmény: #850559

további felesleges feszkó elkrülése végett... nem ismertem ezt a viccet de jót röhögtem rajta. Alapvetően feltételezzük hogy szűrtebb közösség vagyunk mint a szekta, ezért az infók valik... legalábbis olyan tekintetben hogy mi nem akarhuk megtéveszteni egymást, mégha minket a forrásunk nem is jól tájékoztatott... JK-hoz csatlakozva mindenki próbáljon lenyugodni. Peace.