Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

start up?

#850545 andybleque Előzmény: #850542

Hát hogyne, igen, meg ugye nyilván megelégednének a maguk 125M részvényével a 380M-ből, úgy, hogy közben további 156M részvény ismeretlen kézben lesz, 100M meg kábé közkézhányad. Azaz egy jól szervezett kgy-n izomból lehetne a Deltát leszavazni és az IG tagjaikat visszahívni. :D

Vaculak

#850544 andybleque Előzmény: #850541

Hát, ha az utsó pontot megnézem, nekem nem teljesen ez jön le. A Delta miatti feltételes alapszabály-módosítás cégjegyzésre vonatkozó részében szerepel, hogy bármely IG tag bármely Deltás IG taggal írhat alá (kissé leegyszerűsítve) = Deltások nélkül semmit nem lehet aláírni. Ez ugye a Delta deal zárásának hatályával hatályba lépő feltételes módosítás.

start up?

#850542 Ellia04

Pajtások! Én ma semmi rosszallásra okod adó dolgot nem hallottam! Hogy mikor szállhatunk ki belőle 30-50% nyerővel? nos, ezt nem tudom. De az számomra bizonyosságot nyert, hogy nagy céget hoznak létre ezek a figurák.

Megkérdeztem Pappot, hogy:

- ha olyan fontos volt hangsúlyozni, hogy a Deltás IT tagok egyben résztulajdonosai is a Deltának,

- és Ipar 4.0 kitörési lehetőség az IT szektorban,

- és a 4IG nem lehet versenytárs,

- akkor ezek az IT tagok, akik tulajdonosai egyben a holdingon keresztül az Est Médiának, vajon miért hoznak kívülről egy top menedzsert, akik hálózatépítés és telekommunikációs területen alkotott nagyot, és miért nem bízták az IT előkséget egy maguk közül kiválasztott tagra?????

Nem? adódik a kérdés, ha csak a Delta jönne ide, akkor miért van szükség Pappra, ráadásul már május végétől, és miért nem maguk menedzselik a céget maguk?

Az volt a válasz, hogy a Delta felismerte a saját korlátait, és ez egy egészen más dimenziójú építkezés lesz.

Gondoltam magamban, hogy persze! :)

Vaculak

#850541 stuck_at_177 Előzmény: #850536

Az együttes aláírás most csak papp miatt van. Amíg nem zárul a deal, addig együtt "vigyáznak" Pappal a cégre, nehogy félrecsússzon valami. Nem bonyi ez. ;)

Vaculak

#850538 SCS Előzmény: #850533

Tartottam tőle, hogy valami hasonló van a rosszkedved hátterében. Nézd úgy, hogy már annyit kerestél a papírral, amennyit én százalékosan sohasem fogok egyetlen papíron sem. Ez olyan teljesítmény, ami joggal ad önbizalmat. Erre lehet építeni máshol is az életben.

Lehet jót tenne Neked, ha csökkentenéd kicsit a pozidat. Harmada, akár fele.Mondjuk pislognánk egyet, de most talán újraépűlne a papír 1-2 nap alatt. Ha bejön, milliókkal olcsóbban visszaveheted. A nyerőt meg szigorúan költsd magadra (2 hét Thaiföld sokat lendít az ember hangulatán, én tudom, hidd el.:))Ha meg menne tovább, a maradékkal már akár 20-szorozhatsz is.

És lenne lehetőséged más, egyszerűbb papírban, jó áron beszállni. Ott gyűjthetnél további siker-élményeket. Ami kell a továbblépéshez.

Vaculak

#850537 wisvik Előzmény: #850536

Hiába, tanult embernek nincs párja. Köszi andy! Ez talán egy kicsit kedvezőbb színben tünteti fel a várható időtartamot. Már ha ML és CZ tényleg lépni fog. Nagyon bízom SCS és Tamás infóiban.

Vaculak

#850536 andybleque Előzmény: #850530

Nyugi. A mai határozatokban foglalt feltételes alapszabály-módosítás szerint minden IG tag együttes cégjegyzési joggal fog rendelkezni a Delta kötváll nyilatkozatától fogva, mégpedig úgy, hogy az egyik aláíró mindenképpen az egyik Deltás IG tag. Na ez az, amit ténylegesen egyetlen percig sem fog így hagyni sem CZ sem ML. Ebből adódóan szerintem dec. 20 előtt vagy lesz még rkgy, ahol ezt a határozatot módosítani kell, vagy addigra bekebelezik a Holdingot. Legkésőbb tehát akkor színre fog lépni a fantombüfi (legalább az egyik).

Vaculak

#850533 wisvik Előzmény: #850531

Te tudod SCS, hogy mért mozgok kényszerpályán. Én is szarnék rá ha nem így lenne.

Vaculak

#850532 stuck_at_177 Előzmény: #850530

Szvsz a szitu: "not great, not terrible." ;) A pakkok lógatása szvsz céllal történik, várja a fantombüfit. Ma megvàlasztották az új it tagokat, akik közül kettő külsős. Megvolt az érvényesség. Jönnek majd a hírek, talán tényleg a választásokra várnak, bár szerintem esztike nem oszt, nem szoroz ebből a szempontból. Még dec. 20. előtt lemegy a tranzakció, mert a jövő évet már készen akarják kezdeni.

Vaculak

#850531 SCS Előzmény: #850530

Hiába, minden értelmes ember eljut eddig a pillanatig a céggel kapcsolatban. Ezernyi kérdés, mégis homályos válaszok. Miért?Miért nem lehet nyíltan, egyenesen, felnőttnek nézve a kisbüfiket céget építeni?

Igen, ezek a kérdések engem is sokáig nyomasztottak. "Bottal sem piszkáltam volna", ha nem jött volna szemben az, amit írtam.

Most már lexarom az egészet, mert a tények mindent felűlírnak.

Vaculak

#850530 wisvik Előzmény: #850526

Sajnos kényszerpályán mozgok stuck, szorít az idő. Nem számítottam rá, hogy simán benne van, hogy megint 6 hónapig nem veszik át az új rv-ket ha nem akarják. Ez már kicsit sok nekem. Lehet, hogy innom kéne valamit ...

Vaculak

#850529 wisvik Előzmény: #850522

Ha most a papírformát nézzük, és elhisszük, hogy 28.6Mrd-t érhet a Delta Systems, akkor a 2.35Mrd kölcsönt is figyelembevéve és 383M db rv-re vonatkoztatva kb. 69Ft-t érhet a papír. Ehhez mondjuk hozzájöhet egy tőzsdei jelenlét miatti plussz, nagyon sokat mondok 50%, akkor is max. 100Ft körül lehet egy több mint fair árfolyam. A jelenlegi 120+ körüli tehát már igencsak túlértékelt jelenleg, ha nem jön ide semmi több egyelőre. Itt csak akkor lesz emelkedés ha valóban MLkedésre okot adó fejleményekre kerülne sor. Na ez az amire fél évig is várhatunk akár, és a kockázat is igencsak nagy benne.

Vaculak

#850526 stuck_at_177 Előzmény: #850522

Mi van veled wisvik, mi a baj? Nyerőben ülsz, nem bukóban. Meglátjuk, mi lesz a piaci reakció, meg majd jönnel az infók, a hivatalosak és a nem hivatalosak is. :)

Vaculak

#850522 wisvik Előzmény: #850520

Lényeg, hogy folytathatják tovább a sumákolást egy fél évig állandó feszültségben tartva minket. A végén meg mit tudni megint kihez kerülnek azok a papírok. Fasza, hogy szép nagy cég épül, de ha azok maradnak a tervek amik eddig, akkor az évekig is eltarthat (jó esetben is), hogy legyen belőle valami. Nekem már annyi időm nincs sajna ezt kivárni. Sőt, talán már fél évem sincs több rá.

Vaculak

#850519 SCS Előzmény: #850514

Lehet, jön egy lekör még 120 köré/alá egy picit, de aztán komoly és tartós, nagy forgalmú emelkedést várok.

Remélem 1-2 héten belül még több TÉNYT lesz szerencsém megtudni.