Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

A mai kv

#850391 Johny King Előzmény: #850384

Azért remélem az mindenkinek világos, hogy, mit is jelent valójában a PÁRDON KESZTYŰK kifejezés???

Várunk 10. 13-ig

#850386 tmeszaros361 Előzmény: #850385

Olvasva a tájékoztatást, épp azt szerettem volna kérdezni, hogy mire adja meg a választ, de így tiszta. Ugyanakkor mire volt a mai emelkedés?

Ha marad a lepel

#850375 SCS Előzmény: #850373

Nekem az az érzésem, hogy ez a mai vétel nem speki, hanem okos gyűjtés kezdete. Szerintem, ha csalódás lesz a kgy--nekem biztos nem, max, ha elmarad--akkor sem engedik 120 alá, nehogy tétellel lehessen mozogni benne. Meg kezd a hangulat is tetszeni, úgy nincs most benne a levegőben, hogy "na ez holnap limit up".

Last amúgy megérdemli, amit kap, de ez a stílus eléggé észak-borsodi....

Hohohó, 1 rajongó

#850374 stuck_at_177

Delta1967 ma, 17:06

Előzmény: #92104 Lastdeposit

Szia Last,
Fested még a szobát, te miscolci 2 forintos panel proli? Te retek Te! Hová tűntél 170 en a VIP csúcson te moslék? Megkaptad a a kis gazdádtól az infót, hogy ideje tiplizni, te BCS felszopó kis geci te. Te retek, engem moderálsz? KI vagy te te fasz, láttalak a KGY en májusban, ha most is eljössz össze hajtogatlak te retkes kis proli

Ha marad a lepel

#850373 stuck_at_177 Előzmény: #850370

Ha holnapig nem jön hír a pakkokról, és épp csak annyi pappert szednek elő, h meglegyen az érvényesség ÉS a könyvekből se látszik semmi, akkor az lesz érdekes, h hagyják-e esni az árfolyamot a csalódott kisbüfik dobásai miatt, vagy kirázás lesz és felszívják a papírokat mondjuk 110 körül. Vaculak ugye 10.13. utáni függönyfelhúzást mondott.